Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iyi aksamlar kızlar. Sizi takipteyim. Dunden beri baya iyi gidiyorum. Hadi bakalım
Harikasın canım hadi sohbete de gel çok özlettin kendini
beraber başaracağız
Kizlar iyi aksamlar benim de ilk hedefim 74ü görmek. Yilbasi hedefimi 72 yazmistim ama tarti degisikliginden dolayi 74 oldu. Anka
PC ye oturabilsem değiştiricem inşallah

Oyyy Allah korusun çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin. hırsızın girip bişey almasından ziyade evde her yere basması, eşyalarımı ellemesi beni daha çok rahatsız ediyor
Sütle yulaf yersen sevmezsin tabi o ne öyle saman gibi
İçine meyve kuru yemiş tarçın atacaksın
Menü yazmayı unutmuşum

Sabah
Yok

Öğlen
Yulaf kepeği ve süt

Aksam
2 yumurta yağda
Peynir ve zeytin

Su 1.5 lt civarı

Spor yok
Az geldi bana aslında acıkmıyor musun. Spor yok yazmıyorduk hiç bişey yapmasak squat jumping jack yapıyorduk
Kızlar ben geldimm annem taburcu oldu eve getirdik şükür iyi. ben de artık düzensizlikten kurtulmuş oldum bugunden itibaren duzenli ve kacamaksiz menulerle burdayim ne zormus evden ayri olmak
Çok geçmiş olsun canım. Sağlığınıza kavuşun da olur gerisi toparlarsın sen
Amiin canım ya biz evde olsaydık diye günlerce psikolojim bozuldu
Daha 40 gün oldu yeni bide yani. Evin içinde gezemiyordum ilk zaman lar
Allah korusun yaa çok zor bişey gerçekten.
Teşekkür ederim hepinize
Bugun perşembe ve kilomla ilgili hicbir fikrim yok .. ultra dikkat etmem lazım gidip ara öğün yapicam
Oyyy ne ara perşembe oldu bu hafta çok hızlı geçti sanki

Bu aralar çocuklar hic uyutmuyor seni
Kızım 10 yıldır uyutmuyordu da son zamanlar 3 e katlandı 3 yaşındaki oğlum inanılmaz değişti gece gündüz ağlıyor hiç rahat bırakmıyor
İy günler arkadaşlar. Bu gün Perşembe diyetimize ultra dikkat etmemiz lazım
Gerçekten Perşembe
Allah kolaylık versin canım.
Sağol canım

Afiyet olsun temizlik yaparken dikkat etmesi zor oluyor sen iyi atlatmışsın yine
Kizlar menümü yazayim
Kahvalti 8de bir adet haslanmis yumurta, kahve
Ara sütlü kahve ve kücük bir dilim kek
Öglen 2de bir simit, birkac tatli kasigi tahin pekmez ve cay
Aksam 5te bir kase mercimek corbasi
Tartıldın mı hiç kaç gelecek tahmini merak ediyorum
Sağol canım. Yıllardır alsam mı almasam mı derken aldık çok şükür iki deneme yaptım çok iyi gibi bakalım sen de alırsın inşallah küçük çocuklarla çamaşır gerçekten Sıkıntı. Senin büyük kaç yaşındaydı.
Menu
Sabah 10 da
2 pogaca
Ara 13 gıbı
Sade nescafe
2 kare bıtter
Aksam 16 da
Tavuklu patlıcanlı fılan uydurmasyon fırın yemegı
Spor yok okullar acılınca yuruyus yapmaya baslayacagım ınsallah tekrar
Poğaçayla başlayınca mı sonradan az yedin. Spor yok yazmıyoruz az da olsa minik minik bişeyler yapıyoruz
Allah korusun canım korkar insan tabii
Tüh yaa. Niye iyileşemiyor bu çocuk kaç hafta oldu mahvoldu kuzum çok geçmiş olsun

Aynen öyle canım ben evde gezemiyordum ilk başta. Biz evde de olabilir dik. Allah beterinden korusun. Sok olduk gündüz gözüne nasıl cesarettir yani

Aynen öyle canım ben evde gezemiyordum ilk başta. Biz evde de olabilir dik. Allah beterinden korusun. Sok olduk gündüz gözüne nasıl cesarettir yani
Allah korumuş canım ilk evlendigimiz sene kirada oturuyorduk işteyken kapıyı bayaga zorlamislardi birileri indi birakip kaçmışlar
Demekki şimdi aile binası oldugu için biraz rahatim

Allah korumuş canım ilk evlendigimiz sene kirada oturuyorduk işteyken kapıyı bayaga zorlamislardi birileri indi birakip kaçmışlar
Demekki şimdi aile binası oldugu için biraz rahatim
Öyle canım. Bizimki aile bir arada ona rağmen girdiler. Bizim parka gidiş gelisimiz 45 dk. Evi hallac pamuguna çevirmiş ler. Allah yanlarına koymasin. Sirf bu yüzden zordayim şu an. Hem maddi hem manevi. Yinede Allah beterinden korusun diyorum geldiğimizde karsilasada bilirdik

Haftasonuna kadar mecbur. Evde değiliz. Az yemeye ve erken yemeye çalışıyorum bir de regl oldum.burda tartı da Yok haftaya ancak tartilabilirim sanırım bildirim yapamayacağım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…