Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızlar tertemiz kahvaltımı yaptım oturup dinlendim şimdi kalkıp işler e giriscem camasır yıkamayla gececek bugun günüm.
Anka canım kurutma makinan hayırlı olsun eminim 4 çocukla çok çok memnun kalıcaksın

Çok sağol canım. İnşallah canım ya şans işi biraz bu beyaz eşya işi inşallah iyi çıkar

Sana da kolay gelsin tatil dönüşleri çok zor oluyor.

Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsın

Günaydın canım nasılsın

iyiyim çok şükür ama bende diyet açısından zor bir hafta geçiriyorum. Bisküvi falan hep masanın üstünde duruyor eşim çayla yiyor arada çocuğa veriyorum falan hiç cazip gelmezdi ama bu hafta hep gözüm onlara kaydı bir iki attım ağzıma. Ben kahvaltıyı seviyorum o yüzden kahvaltıda yediklerim az geliyor aslında beni en çok zorlayan bu Engel olmaya çalışıyorum inşallah kısa sürer bu durum

Neyse ni dokundun bin ah işittin sen nasılsın sende yoğundun pek giremedin bu aralar

Çok sağol canım. İnşallah canım ya şans işi biraz bu beyaz eşya işi inşallah iyi çıkar

Sana da kolay gelsin tatil dönüşleri çok zor oluyor.
Sorma cnm valla komple hepsini ateşe atıp yakasım geldi ya allahtan hava güzel biraz dışarı asıp biraz kurutma makinası ile bugün kurtulurum inş

Merhabalar kızlar. dip köşe temizlik yapıyorum maalum eşim dün izinli ydi ev birbirinin içinde spor yok ama olabildiğince hareket edecem bugun

Hayırlı olsun güle güle kullan canim

Sabah kahvaltı sonrası bebeğinizi kontrole götürdük çok şükür her şeyi iyi

Gitmisken hastaneye kizimada kontrol açtırdım ayni dr öksürüğü hafifledi ama devam ediyor dr muayene etti enfeksiyonu tam geçmemiş dedi

Yine antibiyotik şurup yazdı bu ay antibiyotik iğnesi yapıldı 8 gün zaten ama dr yazdı kullan artmasin öksürüğü diyorum ama bi ikilem icindeyim

Acikmadim daha acikirsam çorba icecegim
Evin işi duruyor

Bebiside yıkadım geldim yorgun hissediyorum kendimi

Tekmeyi niye basayım aşk olsun. Ama sen hiç bir öneriye geri dönüş yapmadın ben de kendimi yormak istemiyorum daha fazla
Detoks yapamadım bi türlü çok istiyorum olmuyo . Spor bırakma işi bana yaramıyo daha önce denedim diye o önerini yapmadım . Diyetisyen konusunda haklisin düzgün diyetisyen araştırmasındayim. Şakasına yazdım tekme olayını biliyorum çok ilgili bi kaptansın zaten bence sadece bu gruba kötü bi dönemimde gelmiş oldum bu da liste anlamında kötü oldu

Kendime detoks buldum bugün khvlti ce öğlen uymadı yeni bulduğum için ama akşam bunu ypicm yarın ve cumada yapcam. 4 kayısı 1 armut 2 mürdüm eriği yarım soda yeşil çay 1 fincan 1 yk yulaf karıştırıp akşam öğünü yerine iciliyomus kahvaltı klasik öğlen sebze ikindi 1 kk peynir 1 dilim ekmek Akşam sadce bu karışım ile 3 günde 3 kg diyo diyetisyen

Güle güle kullan kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…