Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öğleden sonra mutfak dolabını sildim buzdolabı sildim mercimek çorbası yaptım pırasa kavurdum yeni oturdum çok yoruldum

Öğleden sonra mutfak dolabını sildim buzdolabı sildim mercimek çorbası yaptım pırasa kavurdum yeni oturdum çok yoruldum
Ellerine sağlık. Bende kendi yemegimi yedim eşim geç gelecek makarna istedi soslu. Onu koydum ocaga. Ben bugun arti çıktım yaa wc sorunum da vardı dün çok yurudum 17 bin küsur du ondan mi bilmiyorum kas şişmiş olabilir. Sok oldum ama arti çıkınca

Bugün yediklerim
Sabah 09:00 2dilim tb ekmeğinden az kavurmalı tost yeşil çay

12:45 Bi mandalina
13:30 kizimin makarnasindan 3 kaşık
Bugün canim yemek istemedi onuda ilaç icecegim diye yedim

18:00 gibi bi kase mercimek çorbası bi kase pirasa kavurması 4kasik yogurt düşünüyorum

21:30 gibi yeşil çay bi kayısı olur

Afiyet olsun canım yarını hafif gecirirsen gider o artilar inş

Menum kızlar
Sabah 10.40
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay (2 gün ekmek yemicem daha kahvaltı da da)

Akşam 17 de
1 tabak kabak
Salata
2 kasik pilav
Ayran

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun ben ekmeği kesince öğünlerimde bi süre sonra misliyle artı görüyorum
Diyetisyen gittigimde günde 5-6 dilim tb ekmeği hakkim vardı tâbi bu corba pilav olursa dusuyordu

Afiyet olsun ben ekmeği kesince öğünlerimde bi süre sonra misliyle artı görüyorum
Diyetisyen gittigimde günde 5-6 dilim tb ekmeği hakkim vardı tâbi bu corba pilav olursa dusuyordu
Benim menuler de tek sıkıntı olan benim gözümde sabah ki tost. O tost ta 2 ye kadar tok tutuyor beni. Artı çıkınca mecbur onuda kesecem. Adet olmadım neredeyse onunda etkisi vardır

İyi akşamlar kızlar
Sabh 10.00
1 tavada yumurta
Yarım domates
1 lokma peynir
1 dilim tb ekmeği
4 zeytin

Ara:13.00
1 işaret parmağı boyutunda ince cevizli sucuk (k
ayınvalidem yapmış şeker oranı çok az hatta eşim begenmedi şekersiz diye. Dıısndaki pekmezli kısmı aşırı ince cevizleri incecik bir zar gibi tutuyor sadece ceviz yemiş gibi oluyor ınsan )
1fincan şekersiz türk kahvesi

Akşam16.30
3 adet fırında köfte
1 bardak organik kendi yaptığım ilave şeker içermeyen kayısı suyu
Salata

Spor bugün yok. su 1. 5 litre oldu yatana kadar 2 olur inş.

Menum kızlar
Sabah 10.40
2 has yumurta
Çeyrek ekmek tost çay (2 gün ekmek yemicem daha kahvaltı da da)

Akşam 17 de
1 tabak kabak
Salata
2 kasik pilav
Ayran

Su 2 lt
Spor yok
Ekmeğin tb yada diyete uygun bir ekmekae sıkıntı olmaz ki cnm beyaz ekmek yeme yeter. Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun cnm

Ozman yeme cnm aynen ben 1tam beyaz ekmekten tostu gömerim midem alır yani ama 2 dilim tam tahıl ekmeğinden tost yaptığımda zor bitiriryorum hemde daha uzun süre tok tutuyor.
Tahıllı ekmeği de neden yemiyorum biliyor musun?icinide yemiş oluyoruz ya o yüzden. Beyaz ekmeği nde içini bütün siyiriyorum halbuki yemicem şu iki gün ve denicem. Duruma göre ödül olarak haftada bir yerim olmazsa. Ama bayaa tok tutuyor 2 ye kadar acikmiyorum

şuraya bitmiş bir madam bırakayım

oturma odasının camlarını koltukları ve halısını sildim toz aldım süpürüp sildim. Yatak odasının camlarını aynalarını sildim toz alıp yerleri süpürüp sildim. Kalan yerleri de süpürüp sildim. Temizlik bitti ama bende bittim. Daha mutfakta işlerim var sabah da kahvaltıya misafirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…