İyi geceler canımKızım bi saat önce uyudu 8de dikilir başıma kalk diye bende uyuyum
Iyi geceler kızlar
Rakibem ankam
Bizim takım olarak 12 de bitmesi lazım sonraya kalınca panik yapıyorum benYaaa tüm gün hazırlık yaptım. Giremedim hiç. Pöf kaçırdım
Tamam yeni çekiliş yapayım o zaman. Nerdeydi benim kartlarımAnka eslesme iyi oluyor aslinda. Menü takibini daha ciddi yapiyoruz. Eglenceli de oluyor. Evet bazen rakipler cok yazisamiyor ama gene de güzel bir fikir. Bence devam edebiliriz
Off benimkiler den biri de öyleGünaydın canlar
3 yaşındaki Oğlum çok fena öksürüyorsıpa hiç söz dinlemiyor ki
Günaydın canım geçmiş olsun ya öksürük çok inatçı oluyor antibiyotikle geçti bizimki biliyorsun gecede uyutmamistir seni oksurmektenGünaydın canlar
Listede olmayınca saati önemsemedim. Yoksa biliyorum. Neyse kısmet değilmişBizim takım olarak 12 de bitmesi lazım sonraya kalınca panik yapıyorum ben
Genel liste de 20:00 de bitiyor. 20:00 den sonra ekleme çıkarma hiç bir şey yapamıyorsun.
Olur ben varımTamam yeni çekiliş yapayım o zaman. Nerdeydi benim kartlarım
suukaa
B Baharyagmuru35
Sizler de rakip istiyor musunuz kızlar?
Haftaya girersin inşallah liste iyi gelir belki. Bu hafta iyice tart kendini listeye girince geri dönüş yok 2 ay bırakmamListede olmayınca saati önemsemedim. Yoksa biliyorum. Neyse kısmet değilmiş
Bu seneki öksürük çok değişik canım benim çocuklar 1 ay öksürdü öksürükten uyumadılar inşallah senin ki çabuk atlatırGünaydın canlar
Aynen kış girmeden bi hastalanmıştı 1 ay sürdüBu seneki öksürük çok değişik canım benim çocuklar 1 ay öksürdü öksürükten uyumadılar inşallah senin ki çabuk atlatır
Ballı sütler
Göğse yağ sürüp poşet koymalar
Tereyağlı Pekmezler
Soğan suları hepsini bir dene bakalım geçmiş olsun
Diyete başladık di mi canımMutlu hafta sonları
Sen osmanlı dayağı istiyorsun galibaBugün başlıyoruz inşallah
Aslında fena olmaz bir çırpılsam 1-2 kilom giderdiSen osmanlı dayağı istiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?