- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ya gitme yaBana misafir gelecekmiş hop uçtum maraton başlasın
Misafirlere oturacak yer açayım kızYa gitme ya
Günaydın canlar
3 yaşındaki Oğlum çok fena öksürüyorsıpa hiç söz dinlemiyor ki
Off benimkiler den biri de öyleihlamur da icmiyor eskiden severdi.
Lutfen benım dedıgım gunluk sakızı deneyınBu seneki öksürük çok değişik canım benim çocuklar 1 ay öksürdü öksürükten uyumadılar inşallah senin ki çabuk atlatır
Ballı sütler
Göğse yağ sürüp poşet koymalar
Tereyağlı Pekmezler
Soğan suları hepsini bir dene bakalım geçmiş olsun
Misafirlere oturacak yer açayım kız
Bende gezmeye gideceğim resmen dolabımdaki hiç bişi olmuyorMisafirlere oturacak yer açayım kız
Benim çocukların ki geçti ama olursa deneyeceğim canım çok sağolLutfen benım dedıgım gunluk sakızı deneyıngulenyuzumsunsen hepsını denedım hıc faydası olmadı ogluma ama duzenlı gunluk sakıxı koydum sırtına tık demedi anında kestı netten arastırın aktarda var
Off ya noldu böyle sana nazara mi geldinBakalım bu hafta baya motıvasyonum yuksek 6 gun kacamaksız gecırmek ıstıyorum bacagım hala agrıyor morardı baya. Kasılmadan dolayı morarır mı bacak ya
Benimle yarisacak kendine güvenen rakip arıyorum
Kendine güvenen tek bir kisedemi yok heyy kizlar
Ben olayım bari :
Ama ben listeye gircem ya çok hırslıyım üzülme sonradan
Olur cnmTamam yeni çekiliş yapayım o zaman. Nerdeydi benim kartlarım
suukaa
B Baharyagmuru35
Sizler de rakip istiyor musunuz kızlar?
İnşallah maraton başlasın.Haftaya girersin inşallah liste iyi gelir belki. Bu hafta iyice tart kendini listeye girince geri dönüş yok 2 ay bırakmam
sabah aç karnına elma yerken , 1 tk hindistan cevizi yağı ile sade kahveyi demleyip içerseniz kabızlık sorununuz çözülebilir. Anüste yırtılmalara sebep olmaması açısından yine doğal katı hindistancevizi yağını fitil formuna getirip anal yoldan kullanabilirsiniz, ben çok faydasını gördüm.Kızlar geçenhafta 77.1
Bugün 76.9
Kabızlık sorunum var. Halletmem gerekiyor. Kefir alacam bugün o iyi geliyor
Nazara gelecek bıseyımde yok ama dun kabus gıbıydı bugun bacagımda elım kadar morluk var. Hala agrıyorOff ya noldu böyle sana nazara mi geldin
Yağı falan icemiyorum yaa hemen midem bulanıyor. Sağlık sorunlarimi bir halledeyim sonra birseyler var yapacağım sıraya koydum hepsabah aç karnına elma yerken , 1 tk hindistan cevizi yağı ile sade kahveyi demleyip içerseniz kabızlık sorununuz çözülebilir. Anüste yırtılmalara sebep olmaması açısından yine doğal katı hindistancevizi yağını fitil formuna getirip anal yoldan kullanabilirsiniz, ben çok faydasını gördüm.
Canım, aşılama mı olacak sana yoksa ilaçla doğal mı deniyorsunuz?Kızlar ben bazı kararlar aldım. Müsait olduğumda yazıp sizinde fikrinizi alacağım. Yarın sınavım var kafamı bir toparlayayim yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?