- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Çok şükür sonuçların temiz çıkmışKızlar ancak şimdi girebildim
Sağlık ocağına gittim sabah bizim aile hekimi yoktu baska dr yazdı demir haplarımı olani biteni anlattim sedimantasyon yapılalı bir ay geçmiş mutlaka tekrarlanmali vucutta iltihapi enfeksiyonu için yapılmalı dedi
Ciktim bütün devlet hastanelere baktım 2haftadan önce randevu yok yıne vesveseler beynimde vücudum uyustu
Kızımı aldım eltime indim olanı anlattim sinir bosalmasi yasayip ağladım
Beraber özel hastaneye gittik dahiliyeye dr muayene etti boğaz enfeksiyonu var ateşin de yüksek kan testleri istedi
O bir saat gecmedi çok şükür kanım normale dönmüş sedimantasyon 5 düşmüş crp de normal
Dr girdim göstermek için dr normale dönmüş demir hapıni birak dedi ateşimi ölçüttü şaşırdı bi stres senin ateşini bile çıkarıyor şaşırdım dedi
Bi saat once 38 olan atesim 36.9 düşmüştü
Sakin olmaya çalış testlerin normal psikiyatrisin verdiği ilaçlarda 2aydan sonra faydasını görürsün dedi
Bol bol dışarı cikip temiz hava al yürüyüş yap dedi sadece boğazın için iki gün kullanacağın antibiyotik yazıyorum dedi
Eltimle eve geldik onlarda çay içtik eve çıktım
Şimdi düşünüyorum da çok gereksiz bir endişe ama o an kendime hakim olamıyorum
Inş bundan sonra daha iyi olacağım allahın izniyle
Benimle yarisacak kendine güvenen rakip arıyorum
Salıya kadar yok musun tühKız sağolsun internetimi bitirmiş 800mb kalmis salı geçesi yenilecek paket
Çok tşk ederim kaptanim sağol sen hizaya getir herkesiÇok şükür sonuçların temiz çıkmış
Diğer konu Vesvese işte canım bende de çok. evden çıktığımda falan hep ütünün fişini çektim mi diye düşünür dururum mesela. Çıkmadan özellikle kontrol ederim prize çok uzak yere kendi elimle koyarım ama yine de düşünür dururum. Hele bi de komşu arasın o sırada korkudan telefonu açamam.
Sonra çocuklar evdeyken markete gittiysem aklıma türlü türlü senaryolar gelir
Sen de biraz fazladır belki. İnşallah ilaçlarla ve dualarla aşarsın canım biz ne desek çare olmaz biliyorum
Ya kimsede rakip havası yok ki. Eşlemeler yaptık kimse çekişmedinapsak fikirler bekliyorum herkesten.
Salıya kadar yok musun tüh
Salataekmeği ne ki.Sabah:09.00
1haslanmış yumurta
Domates
Salatalık
Ara: 13.00
1 elma
Sekersiz türk kahvesi
Akşam16:00
1 tabak tarhana çorbası
5 kaşık karnabahar yemegi
Salataekmeği
1 dilim tb ekmegi
2 litre su içtim yarım saat eliptik yaptım
1 salkım üzüm çok olmuş canım. 15 tane ye en fazla. Sen de Pazartesiye kadar temizlemeye çalış canım artıyı. Annen hasta biliyorum ama biraz zorlarsan yapabilirsinSabah 08.30
1 haşlanmış yumurta
2 dl ekmek
4 dl kaşar
2 zeytin
Çay
Ara 10.30
1 salkım üzüm
Öğle 13.30
6 yk kiymali tb makarnasi
Yogurt
Salata
Akşam 18.00
3 Mücver
Yoğurt
1.5 lt şu
30 dk yürüyüş
Sms atarsın bana ordan yazışırızÇok tşk ederim kaptanim sağol sen hizaya getir herkesi
Idareli kullancambittiginde anlarsınız zaten
Ben olayım bari :Kendine güvenen tek bir kisedemi yok heyy kizlar
Yok üzülmem hırs yaparım çok fena amaBen olayım bari :
Ama ben listeye gircem ya çok hırslıyım üzülme sonradan
Yaaa tüm gün hazırlık yaptım. Giremedim hiç. Pöf kaçırdımKız geçti vakit geç kaldın ki
Salataekmeği ne ki.
Hadi bakalım Pazartesiye kadar artıyı temizle Cumaya eksiye geçyapabilirsin
1 salkım üzüm çok olmuş canım. 15 tane ye en fazla. Sen de Pazartesiye kadar temizlemeye çalış canım artıyı. Annen hasta biliyorum ama biraz zorlarsan yapabilirsin
Bence de 1 aylık kaçamak yapmışsın yeterli sana.Menu
Sabah 9 da
Ekmeksız ıkı yemek kasıgı bal
Ikı yemek kasıgı kaymak
Ara
Sekersız nescafe
Sonra tansıyonum coook dusuktu bugun ayaga kalkamıyodum resmen yogurtlu mantı tursu yedım baya kendıme geldım 4 gıbı fılan.
Aksamda 2 dılım benım yaptıgım ıslak kek
Ve gunu kapatıp bu haftaya odaklanıyorum allahın ıznıyle bu hafta kacamak yok hadı bısmıllah
İnşallah bütün aile feraha çıkarsınız kısa zamanda. Çok zor hepsi ayrı ayrı çok üzüldümbu telefonlar düzeltiyorum derken batırıyorlar sadece salata olcaktı.
Ankacım inanki şuan hiç ümidim yok bu ara herşey üstüme üstüme geliyor 2 gecedir uyku sıfır oglum ishal olduğu için gecede yapıyor tüm üst baş değişiyoruz . Kardeşim kahrolası eşimden boşandı adam rahat bırakmıyor bugün karşısına çıkıp boğazını falan sıkmış tartaklamış biraz. Öbür kardeşimin bebeği gelişmemiş kürtaj olcak . Ben artı çıktım bu hafta bütün emeklerim ziyan olmuş gibi hissediyorum sanki toparlayamayacakmışım gibi geliyor eksiye geçince eski inancım gelir diye düşünüyorum.
Hadi baalımYok üzülmem hırs yaparım çok fena ama
Kucaklayin beni aç günlerim ben geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?