Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ancak şimdi girebildim

Sağlık ocağına gittim sabah bizim aile hekimi yoktu baska dr yazdı demir haplarımı olani biteni anlattim sedimantasyon yapılalı bir ay geçmiş mutlaka tekrarlanmali vucutta iltihapi enfeksiyonu için yapılmalı dedi

Ciktim bütün devlet hastanelere baktım 2haftadan önce randevu yok yıne vesveseler beynimde vücudum uyustu

Kızımı aldım eltime indim olanı anlattim sinir bosalmasi yasayip ağladım

Beraber özel hastaneye gittik dahiliyeye dr muayene etti boğaz enfeksiyonu var ateşin de yüksek kan testleri istedi

O bir saat gecmedi çok şükür kanım normale dönmüş sedimantasyon 5 düşmüş crp de normal

Dr girdim göstermek için dr normale dönmüş demir hapıni birak dedi ateşimi ölçüttü şaşırdı bi stres senin ateşini bile çıkarıyor şaşırdım dedi

Bi saat once 38 olan atesim 36.9 düşmüştü

Sakin olmaya çalış testlerin normal psikiyatrisin verdiği ilaçlarda 2aydan sonra faydasını görürsün dedi

Bol bol dışarı cikip temiz hava al yürüyüş yap dedi sadece boğazın için iki gün kullanacağın antibiyotik yazıyorum dedi

Eltimle eve geldik onlarda çay içtik eve çıktım
Şimdi düşünüyorum da çok gereksiz bir endişe ama o an kendime hakim olamıyorum

Inş bundan sonra daha iyi olacağım allahın izniyle

Çok şükür sonuçların temiz çıkmış

Diğer konu Vesvese işte canım bende de çok. evden çıktığımda falan hep ütünün fişini çektim mi diye düşünür dururum mesela. Çıkmadan özellikle kontrol ederim prize çok uzak yere kendi elimle koyarım ama yine de düşünür dururum. Hele bi de komşu arasın o sırada korkudan telefonu açamam.
Sonra çocuklar evdeyken markete gittiysem aklıma türlü türlü senaryolar gelir
Sen de biraz fazladır belki. İnşallah ilaçlarla ve dualarla aşarsın canım biz ne desek çare olmaz biliyorum
Benimle yarisacak kendine güvenen rakip arıyorum

Ya kimsede rakip havası yok ki. Eşlemeler yaptık kimse çekişmedi napsak fikirler bekliyorum herkesten.
Kız sağolsun internetimi bitirmiş 800mb kalmis salı geçesi yenilecek paket
Salıya kadar yok musun tüh

Çok tşk ederim kaptanim sağol sen hizaya getir herkesi
Idareli kullancam bittiginde anlarsınız zaten

Salataekmeği ne ki.
Hadi bakalım Pazartesiye kadar artıyı temizle Cumaya eksiye geç yapabilirsin
1 salkım üzüm çok olmuş canım. 15 tane ye en fazla. Sen de Pazartesiye kadar temizlemeye çalış canım artıyı. Annen hasta biliyorum ama biraz zorlarsan yapabilirsin

Kızım bi saat önce uyudu 8de dikilir başıma kalk diye bende uyuyum

Iyi geceler kızlar
Rakibem ankam

bu telefonlar düzeltiyorum derken batırıyorlar sadece salata olcaktı.
Ankacım inanki şuan hiç ümidim yok bu ara herşey üstüme üstüme geliyor 2 gecedir uyku sıfır oglum ishal olduğu için gecede yapıyor tüm üst baş değişiyoruz . Kardeşim kahrolası eşimden boşandı adam rahat bırakmıyor bugün karşısına çıkıp boğazını falan sıkmış tartaklamış biraz. Öbür kardeşimin bebeği gelişmemiş kürtaj olcak . Ben artı çıktım bu hafta bütün emeklerim ziyan olmuş gibi hissediyorum sanki toparlayamayacakmışım gibi geliyor eksiye geçince eski inancım gelir diye düşünüyorum.

Buarada bugün evlilik yıldönümümüz dü stres ve sıkıntıdan onu bile kutlayamadık doğru düzgün. 12.Yıla giriş yaptık bazen inanamıyorum 11 yıl olduguna daha dün gibi herşey yıllar çok acımasız çok hızlı geçiyor.

Menu
Sabah 9 da
Ekmeksız ıkı yemek kasıgı bal
Ikı yemek kasıgı kaymak
Ara
Sekersız nescafe
Sonra tansıyonum coook dusuktu bugun ayaga kalkamıyodum resmen yogurtlu mantı tursu yedım baya kendıme geldım 4 gıbı fılan.
Aksamda 2 dılım benım yaptıgım ıslak kek
Ve gunu kapatıp bu haftaya odaklanıyorum allahın ıznıyle bu hafta kacamak yok hadı bısmıllah

Bence de 1 aylık kaçamak yapmışsın yeterli sana.

İnşallah bütün aile feraha çıkarsınız kısa zamanda. Çok zor hepsi ayrı ayrı çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…