- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynenn Anka iyi misin ?Bende giriyorum çıkıyorumeşim gece vardiyasinda iki lafın belini kiralim dedimde kimsecikler yok. Kaptanı görmedim
her zamanki gibi çok güzel afiyet olsun23 Kasım Menüm
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.30
1 tabak kara lahana kavurması (bulgurlu)
1 b ayran
1 d tahıllı ekmek
Ara 16.30
Yarım nar
1 b ayran
Akşam 18.30
2 tavuk baget
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
1 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
İyi akşamlar arkadaşlar. Artık eve döndük. Normal düzenime yarın sabahtan itibaren geçeceğim. Bugün de menü paylaşamayınca kadar saçmaladımyarın sabahtan itibaren herşey çok güzel olacak inşallah güveniyorum kendime ❤
Güzel yöntem tebriklerKızlar akşam atıştırmalarımın önüne geçebildim şükür. Çocukları uyutup kendimi örgüye veriyorum. Oğullarıma oyuncak örüyorum
Bu ara bir nevi rahatlama yöntemim oldu. Eğer günde bir yarım saat kendime ayırıp rahatlayamqzsam çok kötü oluyorum. O yüzden şükür diyorumGüzel yöntem tebriklerbenim de var örgüm ama ben örmeye bile vakit bulamıyorum bu aralar
Ne güzel fikirKızlar akşam atıştırmalarımın önüne geçebildim şükür. Çocukları uyutup kendimi örgüye veriyorum. Oğullarıma oyuncak örüyorum
Bu sayede 5 günde 3 kilo verdimNe güzel fikir
Ücretli öğretmenlik için bir sertifika program i alıyorum. Özel çocuklar la da ilgilenebiliyoruz bu sertifika ile
Ayy inşallah çok calistimAa ne güzel canım. İnşallah sınavın güzel geçer.
Bu sayede 5 günde 3 kilo verdim ☺ Tabi büyük bir kısmı ödemdir :)
Bende 3 yıldır yapıyorum. Acayip mutlu ediyor beniBende amigurumi yapıyorum fırsat buldukça
Canim eğer hapla yumurtan olgunlasmiyorsa igneye başlar dr bi dahaki ay...İlaçla tedavi görüyorum suan. Yumurtayi olgunlastirip çatlatma iğnesi veriyor daa buyumuyor istesenin elede konuşmak istiyordum aslinda yazdığın iyi oldu ben pazartesi günü kontrol e gidecem bu ay oldu oldu olmazsa yılbaşından sonra gideceğim dr. a. Neden dicek sin yarın sıkı bir diyet için alışveriş e cikacam. Anka bilir takarsam çok iyi kilo veririm. 2 ayda verebildigim kadar kilo verip öyle gideceğim.şubatta evimide tasicagim bu illet yerden kafam da rahat eder. Öyle insanların arasindayimki tedavi görüyorum hormon yükleniyor kafa rahat değil. Asosyal oldum bu insanlar yüzünden. Esimde destekledi yarın verim kartı git ne alman gerekiyorsa al nasil iyi hissedeceksen oyle yap dedi. Boguluyorum şu bulunduğum ortamdan
Afiyet olsun canım bu hafta böyle menüler devam ederse güzel bir eksi görürürsün23 Kasım Menüm
Kahvaltı 11.00
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek
Öğle 14.30
1 tabak kara lahana kavurması (bulgurlu)
1 b ayran
1 d tahıllı ekmek
Ara 16.30
Yarım nar
1 b ayran
Akşam 18.30
2 tavuk baget
1 tabak yoğurtlu lahana salatası
1 d tahıllı ekmek
Ara 21.00
1 b sütlü kahve
2 gün kurusu
2 ceviz
2 lt su
35 dk tempolu yürüyüş
Karbonhidratı hiç yemesen iyiymiş onun yerine tam buğday ekmeği süper olurduKahvaltı 11:00
5 mantar 2 yumurtayla omlet
5 zeytin
2 bardak çay
14:30
1 kase fellah köfte
Yarım poğaça
Yarım kek
16:30 Türk kahvesi
21:00 1 bardak ayran
1 lt su
Kizzz ne sütlacı naptınGelmisken menümü de yazayim.
Kahvalti menemen, cay
Ara bir sütlac
Öglen bir kase mercimek corbasi, bir dilim tahilli ekmek
Aksam 2 köfte, cacik
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
9.00
2 yumurtalı omlet
8 zeytin
Biraz peynir
Yarım çay bardağı ceviz
Şekersiz çay
12.00-13.00
Yarım bardak süt
Yarım bardak kefir
Yarım çay bardağı ceviz
Yarım nar (hepsi Farklı zamanlarda)
17.00
1 bardak kefir
19.00
Hamsi kızartma(zeytinyağıyla kızarttım)
Yağsız salata
1 bardak şalgam
Örgü banada hep iyi gelmiştir stresi atmaya bire bir dur akşamları bende basliyim artikKızlar akşam atıştırmalarımın önüne geçebildim şükür. Çocukları uyutup kendimi örgüye veriyorum. Oğullarıma oyuncak örüyorum
Teşekkür ederim. Bu ara Karatay diyetine yakın besleniyorum.Canim eğer hapla yumurtan olgunlasmiyorsa igneye başlar dr bi dahaki ay...
Özel degilse bulunduğun ortam nasıl ki canım
Afiyet olsun canım bu hafta böyle menüler devam ederse güzel bir eksi görürürsün
Karbonhidratı hiç yemesen iyiymiş onun yerine tam buğday ekmeği süper olurdu
Kizzz ne sütlacı naptın
Neyse ye sen ben senin kilonuda yakalarim yakinda gecebilirim bilem
Afiyet olsun canım
Örgü banada hep iyi gelmiştir stresi atmaya bire bir dur akşamları bende basliyim artik
Anka Canım haftaya listeye girersem başlangıç kilom Ne olacak?
Bende 3 yıldır yapıyorum. Acayip mutlu ediyor beni ☺
Afiyet olsun canım bu hafta böyle menüler devam ederse güzel bir eksi görürürsün
Ben hiç denemedim bunu ya yapsam kızım bayılırTeşekkür ederim. Bu ara Karatay diyetine yakın besleniyorum.
Başla başla çok iyi oluyor. Bu şimdi bitirdiğim
Inş canım sende görürsün eminimTakıma geldiğinde bildirdiğin kilon olacak sanırım
Bende 3 yıldır düşünüyordum bir yıldır yapıyorum
Bu hafta motivem tam sana meydan okuyorum
Şaka bi tarafa bu hafta en az 600 gr verirsen 8lerden kurtulacaksın çok heycanlı
ay darısı başıma en kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?