Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarışalım canım benim kim daha fazla eksi görecek
Kızlar benim çocuklar çok hasta gelemedim. Yarın fırsat bulunca bakacağım inşallah
Canim ya inş biraz daha iyilerdir çocukların hava böyle olunca mikrop enfeksiyon daha zor geciyor kurak bir kasım ayı sanırsın bahar havasi suanda ist
Dünkü menüm
Sabah
1 has. yumurta
Çay
Domates salatalık
3 dlkasar

Öğle
3 Mücver
Yoğurt

Aksam
1 kase türlü
1 fırında tavuk but
Yoğurt

1.5 lt şu
50mekik
Afiyet olsun canım menün hafif güzel

Aksama anca girerim kizlar eltimin dayısı vefat etti memlekete götürecekler cenazeyi
Onun yaninda olurum yolcu ettikten sonra da kizkardesime geçeceğim kızımı ona bıraktım

Akşam yemeğine çağırmıştı hem
Netim az ama vakit bulursam uğrarım mutlaka

Kızlar akşam atıştırmalarımın önüne geçebildim şükür. Çocukları uyutup kendimi örgüye veriyorum. Oğullarıma oyuncak örüyorum
Bende ıkızlerden once yaptım sattım. Sımdı yıne yapmak ıstıyorum da alan yok. Paraya da ıhtıyac var. Bakalım baska arayıslardayım

Kızlar ben bu sade nescafeye fena alıstım bı zararı var mıdır her gun ıcıyorum bı kupa. Baya enerjı verıyor rahatlıyorum turk kahvesınde bu etkı olmuyordu bende

Selam kızlar
Ben de hastalandım. Çok şiddetli öksürük var çocuklarla bende. Gece bebeğe hava falan verdim sabaha kadar uyumadı kuzum nefes alamadı. 3 yaşındaki oğlumda hem öksürük hem ateş var. Benim de ara ara çıkıyor iniyor kendi halinde takılıyor ateşim

Cook geçmiş olsun canım yaa merak ettim seni

Cook gecmis olsun cocuklarada sanada canım insallah cabucak iyileşirsiniz

Geçmiş olsun Allah şifa versin

Selam kızlar dünkü menümü yazmamıştım, haftasonu olunca çok yoğun geçti hasta görmeye gelenler filan. Sonunda annemle kaçamak yaptık biraz bugün, hamama geldik Bir iyi geldi ki anlayamam.
Menümü yazayım:

Sabah 10.00
Klasik kahvaltı

Öğlen
1 filtre kahve + 1 kurabiye

Akşam
Fırın tavuk

Su 2 lt
Spor yarım saat leslie

Bugünkü menüm de

Sabah 9.30
Klasik kahvaltı

Ara 15.00
2 bardak ayran
Yarım muz
Bir lokma simit

Akşam 17.00(birazdan yeriz)
1 alabalık
Booooool Salata

Su 2 lt olmuştur
Spor henüz yok ama gece leslie yaparım

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin
Bende ıkızlerden once yaptım sattım. Sımdı yıne yapmak ıstıyorum da alan yok. Paraya da ıhtıyac var. Bakalım baska arayıslardayım
çok güzel bir meşgale oldu bana. Kendi çocuklarıma yapıyorum sadece.
Morvampirellanın yaptığı punch işleme de çok güzel. Deneyebilirsin bence
Yaa çok geçmiş olsun canım. Hastalığın her hali çok kötü. Acil şifalar diliyorum. İnş hemen geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…