Yaa bayıldım punch a. Kesinlikle denemeliyim.Kızlar amigurimiler harika olmuş ben de Punch a başlamıştım ama şimdi yapamıyorum vaktim az diye ...
Dun gelmedim misafir vardi menu yazcam az sonra
Yarışalım canım benim kim daha fazla eksi görecekSen 4te yemissin ya köfteni ben de o sirada köftemi yiyordum ama son yemek olarak. Senin gözüne benim minnos sütlac batiyor ama benim de 4ten sonra yedigin hersey.
Herkesin stratejisi bünyesi farkli.
Beni gecemezsin o zor biraz
Yarisalim istersen vuhuyyyyy
Canim ya inş biraz daha iyilerdir çocukların hava böyle olunca mikrop enfeksiyon daha zor geciyor kurak bir kasım ayı sanırsın bahar havasi suanda istKızlar benim çocuklar çok hasta gelemedim. Yarın fırsat bulunca bakacağım inşallah
Afiyet olsun canım menün hafif güzelDünkü menüm
Sabah
1 has. yumurta
Çay
Domates salatalık
3 dlkasar
Öğle
3 Mücver
Yoğurt
Aksam
1 kase türlü
1 fırında tavuk but
Yoğurt
1.5 lt şu
50mekik
Basiniz sagolsun canim.Aksama anca girerim kizlar eltimin dayısı vefat etti memlekete götürecekler cenazeyi
Onun yaninda olurum yolcu ettikten sonra da kizkardesime geçeceğim kızımı ona bıraktım
Akşam yemeğine çağırmıştı hem
Netim az ama vakit bulursam uğrarım mutlaka
Bende ıkızlerden once yaptım sattım. Sımdı yıne yapmak ıstıyorum da alan yok. Paraya da ıhtıyac var. Bakalım baska arayıslardayımKızlar akşam atıştırmalarımın önüne geçebildim şükür. Çocukları uyutup kendimi örgüye veriyorum. Oğullarıma oyuncak örüyorum
Filtre kahve tercih edebilirsin, nescafe cok da iyi degil.Kızlar ben bu sade nescafeye fena alıstım bı zararı var mıdır her gun ıcıyorum bı kupa. Baya enerjı verıyor rahatlıyorum turk kahvesınde bu etkı olmuyordu bende
Cook geçmiş olsun canım yaa merak ettim seniSelam kızlar
Ben de hastalandım. Çok şiddetli öksürük var çocuklarla bende. Gece bebeğe hava falan verdim sabaha kadar uyumadı kuzum nefes alamadı. 3 yaşındaki oğlumda hem öksürük hem ateş var. Benim de ara ara çıkıyor iniyor kendi halinde takılıyor ateşim
Cook gecmis olsun cocuklarada sanada canım insallah cabucak iyileşirsinizSelam kızlar
Ben de hastalandım. Çok şiddetli öksürük var çocuklarla bende. Gece bebeğe hava falan verdim sabaha kadar uyumadı kuzum nefes alamadı. 3 yaşındaki oğlumda hem öksürük hem ateş var. Benim de ara ara çıkıyor iniyor kendi halinde takılıyor ateşim
Geçmiş olsun Allah şifa versinSelam kızlar
Başınız sağolsun allah rahmet eylesinAksama anca girerim kizlar eltimin dayısı vefat etti memlekete götürecekler cenazeyi
Onun yaninda olurum yolcu ettikten sonra da kizkardesime geçeceğim kızımı ona bıraktım
Akşam yemeğine çağırmıştı hem
Netim az ama vakit bulursam uğrarım mutlaka
çok güzel bir meşgale oldu bana. Kendi çocuklarıma yapıyorum sadece.Bende ıkızlerden once yaptım sattım. Sımdı yıne yapmak ıstıyorum da alan yok. Paraya da ıhtıyac var. Bakalım baska arayıslardayım
Yaa çok geçmiş olsun canım. Hastalığın her hali çok kötü. Acil şifalar diliyorum. İnş hemen geçsinSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?