Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah ve oglen karbon olmus hepp keske olmasaymis :)

Sınav çoook zorduu elimden geleni yaptım inşallah gecerim. Aynen öyle canım yılbaşı miladimiz olsun
Hayırlısı olsun inş geçersin
Offf ayni durumdayiz cok gecmis olsun benim annem de ziyarete geldi o da bizim yüzümüzden hasta oldu ailecek fena durumdayiz
geçmiş olsun
Maşallah kaç aylık ikizlerin?

Masallah cok sanslisin benim ikizleri yataklarina alistiramadim bir türlü isin sirri nedir söyle hele

Sabah ve oglen karbon olmus hepp keske olmasaymis :)
Evet yaa ama benım vucudum gunduz yeyınce onu ıdare edıyor aksam yeyınce kılo olarak donuyor bana mesela cuma pasta yedım bugun -400 gramdı gunduz olunca sorun olmuyor yada ınsallah tartımda problem yoktur hahaha
Hayırlısı olsun inş geçersin
geçmiş olsun

Maşallah kaç aylık ikizlerin?
Yaa bunu yazdım ıkızın bırı cok agladı susmadı yarım saat kendı kendıme nazar ettım 19 aylıklar
Masallah cok sanslisin benim ikizleri yataklarina alistiramadim bir türlü isin sirri nedir söyle hele
Yataklarında yatıyolar ama uykuya gecerken benım yatagıma yatıyoruz.bazen gece bırı aglıyo ıyıkı ıkısı olmuyor sıgmayız o zaman aglayınca yanıma alıyorum hemen uyuyor emzırmeyı bırakınca kesıntısız basladılar masallah masallah masallah
Itirafcom: Kizlar bugün cupcake yaptim ev halkina ve bir parca yedim
Menümü yazayim
Kahvalti 8 de yogurt, bir dilim tahilli ekmek az bal.
Öglen 12de yayla corbasi
Aksam 4:30da firinda 3 tavuk kanat, az yogurt. Bir parca kek ve cay.
Keke assssla dayanamıyorum o yuzden hafta da bı yapıyorum yoksa ayarım yok yerım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.00
1 krep
1 parca peynir
2 dilim sucuk
1 tumurta tavada

Öğlen 13.00
1 kepçe tarhana çorbası

Akşam 16.30
2 dilim ekmek
Hamsi tava
Salata
1 bardak didi

30 dk eliptik yaptım 1 litre su içtim

Ayy bende hep kendi kendime nazar değdiririm maşallah kocaman olmuşlar. İkiz annelerine Saygım sonsuZ . Allah yardımcınız olsun.

Of ya çok geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin alın. Yani portakal limon yeyin

Çok geçmiş olsun cnm sen gçhasta olmayaymışsın anne hasta oldumu evin sistemi çöküyor resmen inş hemen toparlarsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…