- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Allah sıfa versın. Hele de herkes aynı anda hasta olunca kımse kımseye bakamıyor daha da zorlasıyor herseyOfff ayni durumdayiz cok gecmis olsunbenim annem de ziyarete geldi o da bizim yüzümüzden hasta oldu ailecek fena durumdayiz
Sabah ve oglen karbon olmus hepp keske olmasaymis :)Menu
Sabah 9 da
3 yemek kasıgı muhlama
1 yemek kasıgı kaymak
1 tatlı kasıgı bal
Ara
2 dlim ayva
Yarım pestıl az sekerlıydı
Aksam 5
pırasa yemegı
Bugun az yedım sanırım ya aslında az degıl ama pırasanın mıktarı azdı bı corba kasesı kadar. Orguye dalmısım yemek saatı gectı yemedım sonra.
Spor yarım saat yuruduk oyle markete cıkmıstık daha yururdum de çocuklar arabada uyuyunca döndük.
Hayırlısı olsun inş geçersinSınav çoook zorduuelimden geleni yaptım inşallah gecerim. Aynen öyle canım yılbaşı miladimiz olsun
geçmiş olsunOfff ayni durumdayiz cok gecmis olsunbenim annem de ziyarete geldi o da bizim yüzümüzden hasta oldu ailecek fena durumdayiz
Maşallah kaç aylık ikizlerin?3 gundur gunduz aksam uykularına kendı kendıne gecıyorlar ıkızlerım masallah ☺ bırını ayagıma bırını hamaga koyup uyutuyodum. Insallah benım odaya koyup cıktıgımda da uyuduklarını gormek nasıp olur
Masallah cok sanslisin benim ikizleri yataklarina alistiramadim bir türlü3 gundur gunduz aksam uykularına kendı kendıne gecıyorlar ıkızlerım masallah ☺ bırını ayagıma bırını hamaga koyup uyutuyodum. Insallah benım odaya koyup cıktıgımda da uyuduklarını gormek nasıp olur
Evet yaa ama benım vucudum gunduz yeyınce onu ıdare edıyor aksam yeyınce kılo olarak donuyor bana mesela cuma pasta yedımSabah ve oglen karbon olmus hepp keske olmasaymis :)
Yaa bunu yazdım ıkızın bırı cok agladı susmadı yarım saat kendı kendıme nazar ettımHayırlısı olsun inş geçersin
geçmiş olsun
Maşallah kaç aylık ikizlerin?
Yataklarında yatıyolar ama uykuya gecerken benım yatagıma yatıyoruz.bazen gece bırı aglıyo ıyıkı ıkısı olmuyor sıgmayız o zamanMasallah cok sanslisin benim ikizleri yataklarina alistiramadim bir türlüisin sirri nedir söyle hele
Keke assssla dayanamıyorum o yuzden hafta da bı yapıyorum yoksa ayarım yok yerımItirafcom: Kizlar bugün cupcake yaptim ev halkina ve bir parca yedim
Menümü yazayim
Kahvalti 8 de yogurt, bir dilim tahilli ekmek az bal.
Öglen 12de yayla corbasi
Aksam 4:30da firinda 3 tavuk kanat, az yogurt. Bir parca kek ve cay.
Ayy bende hep kendi kendime nazar değdiririmEvet yaa ama benım vucudum gunduz yeyınce onu ıdare edıyor aksam yeyınce kılo olarak donuyor bana mesela cuma pasta yedımbugun -400 gramdı gunduz olunca sorun olmuyor yada ınsallah tartımda problem yoktur hahaha
Yaa bunu yazdım ıkızın bırı cok agladı susmadı yarım saat kendı kendıme nazar ettım19 aylıklar
Yataklarında yatıyolar ama uykuya gecerken benım yatagıma yatıyoruz.bazen gece bırı aglıyo ıyıkı ıkısı olmuyor sıgmayız o zamanaglayınca yanıma alıyorum hemen uyuyor emzırmeyı bırakınca kesıntısız basladılar masallah masallah masallah
Keke assssla dayanamıyorum o yuzden hafta da bı yapıyorum yoksa ayarım yok yerım
Maşallah yaaa çok güzel tebrik ederimGünaydın Kızlar. Mükemmel bir eksiyle başladım haftaya. Diyetimin 2. Haftasına başlıyorum. Maşallah sıfır kaçamaksız gidiyorum. Hadi bakalım cuma ne görücez?
Of ya çok geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin alın. Yani portakal limon yeyinGÜnahdın kızlar
Yine sabahı zor ettik. Kızım da hastalandı. Eşimle büyük oğlum kaldı hastalanmayan.antibiyotik başladık bebek hariç. Kocaman hap vermiş bana nasıl yutacaksam boğazlarım şiş zaten suyu zor içiyorum
Evet canım. Bu Cuma uçuracağız listeyi
Amin inşallahEvet canım. Bu Cuma uçuracağız listeyiben de giriyorum inşallah
Çok geçmiş olsun cnm sen gçhasta olmayaymışsın anne hasta oldumu evin sistemi çöküyor resmenGÜnahdın kızlar
Yine sabahı zor ettik. Kızım da hastalandı. Eşimle büyük oğlum kaldı hastalanmayan.antibiyotik başladık bebek hariç. Kocaman hap vermiş bana nasıl yutacaksam boğazlarım şiş zaten suyu zor içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?