- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 348
Şok a ciya gelmis ordan ciya aldim ben de yarindan itibaren deneyecegim bakalim. Deneyen var mi aranizda?Merhaba kizlarsinavimi atlattım şükür. Eşimi bekliyorum gelsin alisveris e cikacam diyetim içün ne gerekiyorsa alacağım hunharca kilo vermek istiyorum 2020 benim için iyi başlangıç olsun
Amin hepimiz için mükemmel bir yıl olsun inşallah. Sınavın nasıl geçti. Hayırlı olsunMerhaba kizlarsinavimi atlattım şükür. Eşimi bekliyorum gelsin alisveris e cikacam diyetim içün ne gerekiyorsa alacağım hunharca kilo vermek istiyorum 2020 benim için iyi başlangıç olsun
Ben sevemedim dişlerime yapışıyor. Ve beni hiç tok tutmadı sizde işe yarar inşallahŞok a ciya gelmis ordan ciya aldim ben de yarindan itibaren deneyecegim bakalim. Deneyen var mi aranizda?
Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanın inşallahSelam kızlar
Ben de hastalandım. Çok şiddetli öksürük var çocuklarla bende. Gece bebeğe hava falan verdim sabaha kadar uyumadı kuzum nefes alamadı. 3 yaşındaki oğlumda hem öksürük hem ateş var. Benim de ara ara çıkıyor iniyor kendi halinde takılıyor ateşim
Insallah yapismaz hic sevmem oyle seyleri..Ben sevemedim dişlerime yapışıyor. Ve beni hiç tok tutmadı sizde işe yarar inşallah
Akşamabir kase çorba olsaymis keske daha iyi olurmuşKahvaltı 10:00
Terayağda 2 yumurta
El ayası kadar yufka
7 zeytin
1 tk fındık ezmesi
13:00 yarım greyfurt
Akşam 16:30
3 içli köfte
2 kase çorba
Salata
3 yk vişne hoşafı
20:30 Türk kahvesi
1,5 lt su
Selam kızlar
Ben de hastalandım. Çok şiddetli öksürük var çocuklarla bende. Gece bebeğe hava falan verdim sabaha kadar uyumadı kuzum nefes alamadı. 3 yaşındaki oğlumda hem öksürük hem ateş var. Benim de ara ara çıkıyor iniyor kendi halinde takılıyor ateşim
Valla doymayınca cıslara saldırmayım diye çorba bari içiyim dedimInsallah yapismaz hic sevmem oyle seyleri..
Akşamabir kase çorba olsaymis keske daha iyi olurmuş
Bilmiyorum canım denemedim.Şok a ciya gelmis ordan ciya aldim ben de yarindan itibaren deneyecegim bakalim. Deneyen var mi aranizda?
Sınav çoook zorduuAmin hepimiz için mükemmel bir yıl olsun inşallah. Sınavın nasıl geçti. Hayırlı olsun
Offf ayni durumdayiz cok gecmis olsunSelam kızlar
Of bende hıccc sevmedım oylece kaldı vallaBen sevemedim dişlerime yapışıyor. Ve beni hiç tok tutmadı sizde işe yarar inşallah
Kuzu tandır mıı of beSabah 09.00
1 dl ekmek
1 cb cay
3 catal sahanda yumurta
3 dl kaşar
Ogle 13.00
1 kase sehriye corba
Aksam 18.00
Kuzu tandir
1 dl ekmek
2 bardak ayran
Su 1 litre resmen icemedim..
Spor yapinca yazcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?