- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Böyle şeyler yaşayınca da insan can sağlığı olsun diyor. Gider inşallah aldıkların da.ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 40ım çıktığında 3-4 kilosu kalmıştı. Bi dahaki hamileliğimde dikkat edecem kilo almicam dedim ama hamile kaldım 4 ayda 7 kilo aldımbebeği aldırmak zorunda kalınca kilolar üstümde kaldı tabi şimdi o 7 kiloyu vermeye uğraşıyorum
İnşallah senin de kilo problemin olmaz zaten bu bilinçle.Hamilelikte kilo alma kişiden kişiye değişiyor galiba. Ablam 55 kiloyla başlamıştı, doğumundan 1 hafta önce 76 civarındaydı. Yeğenim 4,5 yaşında . Ablam şu aralar 60 civarında. Bende de öyle olur galiba.
Ben hamileliğimde aldıklarımı 40 ım çıkmadan veririm. Sonra bi başlarım almaya 2 şer 2 şeremzirme zorluyor beni
Hamilelikte kilo alma kişiden kişiye değişiyor galiba. Ablam 55 kiloyla başlamıştı, doğumundan 1 hafta önce 76 civarındaydı. Yeğenim 4,5 yaşında . Ablam şu aralar 60 civarında. Bende de öyle olur galiba.
Yine cevizli sucuk vakası mıKizlar regli olunca bütün menüm sasiyor
Hiç bir şey yememişsin gibiİyi akşamlar kızlar,
unutmadan menümü paylaşayım
07:00
1 Sütlü Kahve
09:00 Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta, 1 dilim TB ekmeği, domates, 3-4 Tk Labne, 8-10 zeytin
11:00
1 Fincan Yeşil Çay
14:00
1 Bardak ayran
16:00
1 Mandalina
19:30
Mercimek çorbası, salata
1 Türk kahvesi
Bugün biraz yorgun hissediyorum, yürüyüş biraz zor gibi..
Kızlar ben en iyisi evlenmeyim. Böyle kalayım. Dert yok tasa yokİnşallah öyle olur canım.Ablamla benim hamileliklerimiz iki ayrı uçurumdu
Ah keske yok kiz kalmadi artik baska baharaYine cevizli sucuk vakası mı
Evt cnm.Hiç bir şey yememişsin gibi
Ay benim problemim çok yemek sanırım bu menülere bakınca idrak ediyorum.
Afiyet olsun cnm,Menümü yazayim
Kahvalti 8 de bir haslanmis yumurta, bir dilim ekmek, az Tulum peyniri, bir kac zeytin ve kahve
Öglen 12 de beyaz peynirli domatesli kücük bir sandvic, elmali maden suyu.
Ara bir paket badem ezmesi kac adet vardi saymadim yedim
Aksama et sote var.
Çok çok geçmiş olsun biran önce sağlık diliyorum ailecekSelam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şeykusura bakmayın nolur.
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir siniz inşallahSelam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şeykusura bakmayın nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?