Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaslar bayıldım ya gecen gun o gunden berı sureklı bas donmesı goz kararması denge kaybı yasıyorum goz cukurlarım agrıyor mıdem bulanıyor tansıyonum mu dusuk anlamadım bilgisi olan var mı
Doktora gitsene canım.tansiyonuna baktır, Kbb ye git. Kanına baktır. İhmal etme. 3 çocuğun var tekrar bayılsan tek başına napacaklar Allah korusun. Ben mi çok pinpirikliyim ki

İnşallah çabuk toparlarsınız ya Oğlun yarışması da güzel geçer inşallah

Yok canım listemi değiştirmedi bişeyleri eksiltip eksiltmediğimi sordu eksiltmedim hatta bi tık arttırdım dedim sporumu sordu yürüyüş yapıyorum dedim. Demek ki güzel egzersiz yapıyorsun böyle devam et dedi

Arkadaslar bayıldım ya gecen gun o gunden berı sureklı bas donmesı goz kararması denge kaybı yasıyorum goz cukurlarım agrıyor mıdem bulanıyor tansıyonum mu dusuk anlamadım bilgisi olan var mı

İhmal etme canım ya bi doktora görün mutlaka kulak kristallerinde oynamış olabilir

Dun hıc yazasım gelmedı ev sahıbımle sorun yasıyoruz alt katımda oturuyor daha 4 ay oldu tasınalı ama ıllallah ettırdı moralımı bozdu

Allah yardımcın olsun canım kiracı olmak zor

Hımmm ilginçmiş. Benimki ha bire liste değiştiriyor. Yarın yine değişecek.

Ben sağlıklı beslendiğimi unutmazsam bozmam ama unutunca da kötü yiyorum
çok geçmiş olsun. Ay hemen toparlayın inş. Çok zor valla
Çok geçmiş olsun

Yaa süpersin canım. Maşallah

Tebrik ederim canım sonuç Süper.
Geçmiş olsun dedim mi ben çok geçmiş olsun canim. Oğluna başarılar dilerim
Geçmiş olsun canim. Tansiyon olabilir. Doktorunla gorusmelisin

Çok geçmiş olsun . mutlaka doktora git ihmal etme kendini .

Doktora gitsene canım.tansiyonuna baktır, Kbb ye git. Kanına baktır. İhmal etme. 3 çocuğun var tekrar bayılsan tek başına napacaklar Allah korusun. Ben mi çok pinpirikliyim ki
İhmal etme canım ya bi doktora görün mutlaka kulak kristallerinde oynamış olabilir

Allah yardımcın olsun canım kiracı olmak zor
Geçmiş olsun cnm bi dahileyeye görün bence cnm ihmal etme

Ben sağlıklı beslendiğimi unutmazsam bozmam ama unutunca da kötü yiyorum
çok geçmiş olsun. Ay hemen toparlayın inş. Çok zor valla

Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım sonuç Süper.

Geçmiş olsun dedim mi ben çok geçmiş olsun canim. Oğluna başarılar dilerim

Geçmiş olsun canim. Tansiyon olabilir. Doktorunla gorusmelisin
Çok geçmiş olsun . mutlaka doktora git ihmal etme kendini .
Sagolun canlarım. Izın gunumuz dundu. Keske gıtseydım bende hıııc sevmem doktor fılan gecer fılan dedım ama yok. Sımdı bıraz kalktım camasır fılan katladım kafamı yukarda tutamıyorum ınanın cok degısık bı hal var. Esım yemıyosun fılan dedı ona gore yedım demıs olmam ıcın yemekle 1 ekmek yemem lazım ekmeksız yemegı yıyorum da yanı. Anlamadım vallahı. Dırenclıde bı yapıya sahıbım boyle soyleyınce abartıyor muyum naz mı yapıyorum dıyorum yok oda degıl bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…