Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30
2 haşlanmış yumurta
Domates
1 dilim tb ekmeği

Akşam 15.00
Yoğurtlu kabak sote

Ara17.00
Şekersiz türk kahvesi
1 parmak kadar cevizli sucuk

Spor bugün yok çok iş yaptım çok yoruldum şu 1.5 litre

Önce sağlık canım. Geçmiş olsun.

İyi akşamlar arkadaşlar menüler bu hafta sanki önceki haftalara göre daha iyi geldi bana herkesin menüsünü tek tek okudum. Benim menüm:

Kahvaltı (7.30)
2 kaşık menemen
Yarım simit
2 dilim peynir

Ara (14.00)
1 dilim tarçınlı tam buğday unundan kek

Akşam (18.30)
1 kase yeşil mercimek çorbası
3 kaşık patlıcan musakka
1 kase kızılcık hoşafı( çok az şekerli)

Su yine az 1 lt bu aralar içemiyorum
Adım 5 bin

Günaydın kızlar dün akşam apartmanda bir komsuya taziye için gittik. gittiğimiz kişininde gündüz misafiri varmış bizede onlar için yaptıklarından ikram etti. Çok büyük bir imtihandı benim için hep sevdiğim şeyler vardı tabakta. 1 lokma bile almadım kızlar çocuklara yedirdim
Yarın sabah tartıldıgımda bu kaçamak yüzünden artı cıkcam ve bu beni şuan yiyemediğim için üzüldüğümden daha çok üzecek hatta kahrolcam diye düşündüm. Şuan okadar mutluyum ve huzurkuyumki anlık bir zevk için kendimi mutsuz olmaya mahkum etmediğim için.

Harikasın canım ben olsam kesin yerdim bu yüzden kendimi eve kapattım resmen mümkün olduğunca biyere gitmiyorum

Küçükken annemde hep çökelek kavururdu. Ben lorla yapıyorum onu. Bide çok severim. Peynir olunca doya doya yedim.

Hadi ya. Ben onu bekliyordum
Bende 69 olayım. Sonra gerisi gelecek inş.
Ben ıkızlere daha kolay bakıyorum bebek bakmak kolay ya buyuk bebeyı hıc kandıramıyorum
Kızlar ben en iyisi evlenmeyim. Böyle kalayım. Dert yok tasa yok
Erkek arkadaşımı da arıyorum şimdi, ciddi düşünüyorsa gitsin kendisine başkasını bulsun
Evlılık kale gıbıdır dısardakıler ıcerı gırmeye ıcerdekıler dısarı cıkmaya calısır hahahah
Vallahı masallah ben dısardayken ozellıkle oturmadaysam asla kendımı tutamıyorum
Harikasın canım ben olsam kesin yerdim bu yüzden kendimi eve kapattım resmen mümkün olduğunca biyere gitmiyorum
Aynen bende oyleyım halama kuzenıme fılan gidemiyorum kesın yerım dıye

Sağol canım daha iyi gibiyim bu gün. sağlık ocağına gittik kızımın iğnesini vurdurduk. Bebeğin aşısı vardı onu yaptırdık. En büyük oğlum okullar arası bilgi yarışmasına katılacak. Aklım onda babası gitti ben gidemedim

Tebrik ederim canım çok güzel sonuç
Diyetisyen nasıl ne yapıyorsan öyle devam et dedi listeni değiştirmedi mi
Ben kasımı da boş geçirdim. Dün o kadar istifraya açlığa 68 görürüm diyordum 70,1 geldim şaka gibi ya

Arkadaslar bayıldım ya gecen gun o gunden berı sureklı bas donmesı goz kararması denge kaybı yasıyorum goz cukurlarım agrıyor mıdem bulanıyor tansıyonum mu dusuk anlamadım bilgisi olan var mı

Allah sıfa versın ankacıgım boyle gıderse yaza anca verırız kıloları

Dun hıc yazasım gelmedı ev sahıbımle sorun yasıyoruz alt katımda oturuyor daha 4 ay oldu tasınalı ama ıllallah ettırdı moralımı bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…