Önce sağlık canım. Geçmiş olsun.Selam kızlar. Ben daha kötüledim sürekli istifra ediyorum başım dönüyor. Eşim de hastalandı. Kızım ilaçlarını içmedi iyice kötüledi iğne verdiler. Bu hafta böyle oldu aktif olamıyorum inanın evde çok kötü her şeykusura bakmayın nolur.
Günaydın kızlar dün akşam apartmanda bir komsuya taziye için gittik. gittiğimiz kişininde gündüz misafiri varmış bizede onlar için yaptıklarından ikram etti. Çok büyük bir imtihandı benim için hep sevdiğim şeyler vardı tabakta. 1 lokma bile almadım kızlar çocuklara yedirdim
Yarın sabah tartıldıgımda bu kaçamak yüzünden artı cıkcam ve bu beni şuan yiyemediğim için üzüldüğümden daha çok üzecek hatta kahrolcam diye düşündüm. Şuan okadar mutluyum ve huzurkuyumki anlık bir zevk için kendimi mutsuz olmaya mahkum etmediğim için.
Ben ıkızlere daha kolay bakıyorum bebek bakmak kolay ya buyuk bebeyı hıc kandıramıyorumKüçükken annemde hep çökelek kavururdu. Ben lorla yapıyorum onu. Bide çok severim. Peynir olunca doya doya yedim.
Hadi ya. Ben onu bekliyordum
Bende 69 olayım. Sonra gerisi gelecek inş.
Evlılık kale gıbıdır dısardakıler ıcerı gırmeye ıcerdekıler dısarı cıkmaya calısır hahahahKızlar ben en iyisi evlenmeyim. Böyle kalayım. Dert yok tasa yok
Erkek arkadaşımı da arıyorum şimdi, ciddi düşünüyorsa gitsin kendisine başkasını bulsun
Vallahı masallah ben dısardayken ozellıkle oturmadaysam asla kendımı tutamıyorumGünaydın kızlar dün akşam apartmanda bir komsuya taziye için gittik. gittiğimiz kişininde gündüz misafiri varmış bizede onlar için yaptıklarından ikram etti. Çok büyük bir imtihandı benim için hep sevdiğim şeyler vardı tabakta. 1 lokma bile almadım kızlar çocuklara yedirdim
Yarın sabah tartıldıgımda bu kaçamak yüzünden artı cıkcam ve bu beni şuan yiyemediğim için üzüldüğümden daha çok üzecek hatta kahrolcam diye düşündüm. Şuan okadar mutluyum ve huzurkuyumki anlık bir zevk için kendimi mutsuz olmaya mahkum etmediğim için.
Aynen bende oyleyım halama kuzenıme fılan gidemiyorum kesın yerım dıyeHarikasın canım ben olsam kesin yerdimbu yüzden kendimi eve kapattım resmen mümkün olduğunca biyere gitmiyorum
Sağol canım daha iyi gibiyim bu gün. sağlık ocağına gittik kızımın iğnesini vurdurduk. Bebeğin aşısı vardı onu yaptırdık. En büyük oğlum okullar arası bilgi yarışmasına katılacak. Aklım onda babası gitti ben gidemedimAnka nasıl oldun canım biraz düzeldiniz mi?
Bugün diyetisyene gittim. Bir ayda 4,5 kilo vermişim. 5,5 kilo yağ erimiş 1 kilo kasım artmışDiyetisyen şaşırdı çok iyi gidiyorsun ne yapıyorsan böyle devam et dedi
Allah sıfa versın ankacıgım boyle gıderse yaza anca verırız kılolarıSağol canım daha iyi gibiyim bu gün. sağlık ocağına gittik kızımın iğnesini vurdurduk. Bebeğin aşısı vardı onu yaptırdık. En büyük oğlum okullar arası bilgi yarışmasına katılacak. Aklım onda babası gitti ben gidemedim
Tebrik ederim canım çok güzel sonuç
Diyetisyen nasıl ne yapıyorsan öyle devam et dedi listeni değiştirmedi mi
Ben kasımı da boş geçirdim. Dün o kadar istifraya açlığa 68 görürüm diyordum 70,1 geldim şaka gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?