Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tebrıkler bende ıkızlerden once 20 kg yı verıp 60 da takılmıstım 59.9 u goremedım sonrada pes etmıstım ıcımde yara oldu sen oyle yapma

Kılo veren herkeslerı tebrık ederım ıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
gayet güzel canım
Aysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki
Regl antibiyotik geçen hafta beni artı çıkarmıştı 2 kilo canım ediyor gerçekten de

Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde
Kesinlikle Leslie yapmayı Öneririm canım .
Leslie 1 le başla
Ona alışınca 2 ye geç. Öyle öyle 5 e kadar videolar var . Bölgesel olarak da sıkılaştırıyor

Leslie 1 le başla
Ona alışınca 2 ye geç. Öyle öyle 5 e kadar videolar var . Bölgesel olarak da sıkılaştırıyor
Bencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcam

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
Kılo veren herkeslerı tebrık ederım ıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 86 (900 gram artı çıkmıştım)
Bu hafta: 84.5
Aradaki fark: 1.5
Kilo almadan önceki kilona göre aradaki fark: 600 gram
Günaydın kızlar
Anka canım kilom 74.5

Harikasınız kızlar

Günaydın kızlar
Sonunda düz 64'ü gördüm
Tebrik ederim canım
Harikaaaaa tebrik ederim canım emeklerine sağlık

Günaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 80.5
Bu hafta 80
Giden 500gr
79 haftaya kaldı ☹
Gayet güzel canım eksi gelmen yeter bize

62,3 tamam
Tebrik ederim eksiye geçmişsin
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar

Kilo bildirimim

Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
Süper
Bende wc için evde yürüyorum , 16 kilo ateşli ve nazlı oğlum kucağımda
Oyyy kolay gelsin.
Güzel canım tebrik ederim
Demek ki aç kalmamak lazım ben de aç kaldım 800 gr geldi bu gün
Günaydın kızlar
Anka canım kilom 74.5
600 gr gayet güzel canım
Aç kalınca ben de veremiyorum aç kalmamak lazım
Bilmiyorum ki canım ya dün 70,1 geldim. Bu gün 70,8
Günaydın. Regl etkiliyor bence. Bide uykun sıkıntılı ya. O da etkiler
Galiba. Gece uyumadım yine
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4

%1.10
Çok güzel canım. Listedesin artık ben giremedim
Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde
Hepimiz yemeyi seviyoruz canım yoksa burda işimiz ne ama nefsimize hakim olmayı öğreneceğiz. Sadece sporla olmaz.
gayet güzel canım

Regl antibiyotik geçen hafta beni artı çıkarmıştı 2 kilo canım ediyor gerçekten de
Bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu. 9 kasımda 69 olurum diyordum. 29 kasım oldu hala olamadım
Bu hafta simit makarna çok yedim zaten iddalı değildim ama dün 70,1 görüp bu gün 70,8 görmek canımı sıktı.

İdeal kilona yakınsın canım sona geldin az gitmesi normal bence gittiği sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum Ayrıca aç kalarak kilo vermeye karşıyım normal yeme düzenine dönünce çok çabuk kilo alınıyor

Aysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki

69a fazla mı takıldın acaba psikolojik mi olmuyor ki 68 görecem diye odaklan bence

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4

%1.10

gayet iyi canım tebrikler

Koşu bandımı aldığıma o kadar memnunum ki bence kilo problemi olan herkese lazım. Ama tek çare değil tabiki leslie yap bence de sporu ihmal etme

Ben sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünkü
Bu hafta beraber başlayalım mı
Çok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorum
Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırim

Çok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorum
hergün en az 15 dk yapalım bu hafta
moralini bozma düzelir inşallah beraber girelim listeye demiştik bekleyeyim istersen öbür haftaya kadar canım
Kilo bildirimi

Geçen hafta = 83,6
Güncel = 82,1
Fark = 1,5
Yüzde = 1,79

Eki Görüntüle 2559921
harikasın canım maşallah
Ben sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünkü

Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırim
Soralım sürekli birbirimize , Leslie yapmadan yatmak yok bu hafta

Leslie 1 le başla
Bencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcam
Leslıe Yaptım zamanında onla verdım baya kılo sımdı 3 cocukla depresyona gırdım galıba kaldıramıyorum
2. Ellerı bıle 700 800 cok heveslenıyorum bende bu ıstah varken daha coook dıyetlere gırerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…