- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
Tebrıkler bende ıkızlerden once 20 kg yı verıp 60 da takılmıstım 59.9 u goremedım sonrada pes etmıstım ıcımde yara olduGünaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
Kilo veren herekesi tebrik ediyorum,harikasınız
Sabah tartıldım. 60,6 çıktım. Çok sevinemedim ama bu kadar aç kalmayla bu kiloyu verebiliyorsam daha da bi şey yapamam artık. Bu hafta proteini çok ihmal ettim, karbonhidrat sabahları hariç yoktu neredeyse.
60,9/60,6/0,3/0,5
Günaydın. Regl etkiliyor bence. Bide uykun sıkıntılı ya. O da etkilerGünaydın bu arada herkese
gayet güzel canımKılo veren herkeslerı tebrık ederımıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
Regl antibiyotik geçen hafta beni artı çıkarmıştı 2 kilo canım ediyor gerçekten deAysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki
Kesinlikle Leslie yapmayı Öneririm canım .Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde
Bencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcamKesinlikle Leslie yapmayı Öneririm canım .
Leslie 1 le başla
Ona alışınca 2 ye geç. Öyle öyle 5 e kadar videolar var . Bölgesel olarak da sıkılaştırıyor
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
Kılo veren herkeslerı tebrık ederımıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 86 (900 gram artı çıkmıştım)
Bu hafta: 84.5
Aradaki fark: 1.5
Kilo almadan önceki kilona göre aradaki fark: 600 gram
Bu hafta beraber başlayalım mıBencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcam
Çok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorumBu hafta beraber başlayalım mı
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Sonunda düz 64'ü gördüm
HarikaaaaaGünaydın Kızlar. Bugün süper bir gün.
Geçen cuma: 89.9
Bu cuma: 87.4
Fark: 2.5
Yüzde: 2.78
Çok şükür allahım. Ne zamandır 87leei görmeye çalışıyordum. Bugün gördüm şükür.
gulenyuzumsunsen madamhd kızlar çok şükür çok şişirmemiş karnabahar ve brokoli
Gayet güzel canım eksi gelmen yeter bizeGünaydın hayırlı cumalar
Gecen hafta 80.5
Bu hafta 80
Giden 500gr
79 haftaya kaldı ☹
62,3 tamamGünaydın herkese Yine ilk kg bildirimi yapan ben olayım. 7 de kalkıyorum. Ve kahvaltı öncesi tartılıyorum. Malum geçen haftalarda 500gr aldım. Bunları yapa dönüşmeden verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta da 200 artı vermişim son bildirimimde 62.5 tu şuanda 62.300 buraya göre 200 gr vermişim. Ama toplamda aldığım kg ile birlikte 700 karışık oldu biraz
SüperGünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.0
Bu hafta 72.3
Fark 0.7
% 0.96
Oyyy kolay gelsin.Bende wc için evde yürüyorum , 16 kilo ateşli ve nazlı oğlum kucağımda
Güzel canım tebrik ederimKılo veren herkeslerı tebrık ederımıkı gundur aktıf olamadım. Gecen hafta 74.2 bu hafta 73.7 -500 hıc yoktan ıyıdır
Demek ki aç kalmamak lazım ben de aç kaldım 800 gr geldi bu günGünaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
Sabah tartıldım. 60,6 çıktım. Çok sevinemedim ama bu kadar aç kalmayla bu kiloyu verebiliyorsam daha da bi şey yapamam artık. Bu hafta proteini çok ihmal ettim, karbonhidrat sabahları hariç yoktu neredeyse.
60,9/60,6/0,3/0,5
600 gr gayet güzel canım
Bilmiyorum ki canım ya dün 70,1 geldim. Bu gün 70,8Aç kalınca ben de veremiyorum aç kalmamak lazım
Galiba. Gece uyumadım yineGünaydın. Regl etkiliyor bence. Bide uykun sıkıntılı ya. O da etkiler
Çok güzel canım. Listedesin artıkGeçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4
%1.10
Hepimiz yemeyi seviyoruz canım yoksa burda işimiz ne ama nefsimize hakim olmayı öğreneceğiz. Sadece sporla olmaz.Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde
Bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu. 9 kasımda 69 olurum diyordum. 29 kasım oldu hala olamadımgayet güzel canım
Regl antibiyotik geçen hafta beni artı çıkarmıştı 2 kilo canım ediyor gerçekten de
Günaydın Kızlar,
Hayırlı cumalar
60,9/60,6/0,3/0,5
Aysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.4
%1.10
Ya arkadaslar ben yemeyı cok sevıyorum yuruyus yapınca yesemde kılo verırım. Hava sogudu yuruyemıyorum. Keske yuruyus bandım olsaydı evde
79,2 ymişsin geçen hafta. 400 grGünaydin kizlar
Ben gecen hafta kactim hatirlamiyorum malum nerdeyse hergün tartiliyorum unuttum o yüzden. Bugün 78,8 ciktimAnka Eksideyim ama birkac yüz gram aksam yemegi etkisi
Ben sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünküAysh kızlar ben 69 görürüm derken 70,8 geldim yine. Dün aç kaldım resmen. WC sorunum da yok. Reglim yakın ve antibiyotik kullanıyorum. Onlar bu kadar etkiler mi ki
Bu hafta beraber başlayalım mı
Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırimÇok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorum
hergün en az 15 dk yapalım bu haftaÇok iyi olur. Beni gaza getirecek biri olursa çok ii motive oluyorum
moralini bozma düzelir inşallah beraber girelim listeye demiştik bekleyeyim istersen öbür haftaya kadar canımTebrik ederim canım
Harikaaaaatebrik ederim canım emeklerine sağlık
Gayet güzel canım eksi gelmen yeter bize
62,3 tamam
Tebrik ederim eksiye geçmişsin
Süper
Oyyy kolay gelsin.
Güzel canım tebrik ederim
Demek ki aç kalmamak lazım ben de aç kaldım 800 gr geldi bu gün
600 gr gayet güzel canım
Bilmiyorum ki canım ya dün 70,1 geldim. Bu gün 70,8
Galiba. Gece uyumadım yine
Çok güzel canım. Listedesin artıkben giremedim
Hepimiz yemeyi seviyoruz canım yoksa burda işimiz ne ama nefsimize hakim olmayı öğreneceğiz. Sadece sporla olmaz.
Bilmiyorum canım ya çok moralim bozuldu. 9 kasımda 69 olurum diyordum. 29 kasım oldu hala olamadım
Bu hafta simit makarna çok yedim zaten iddalı değildim ama dün 70,1 görüp bu gün 70,8 görmek canımı sıktı.
harikasın canım maşallah
Soralım sürekli birbirimize , Leslie yapmadan yatmak yok bu haftaBen sabit çıktım reglim bugün son günü. Wc çıkamadım az sonra çıkarsa yeniden tartilcam Sabiti çünkü
Yarın evime geçiyorum leslieye ben de katılırim
Kesinlikle Leslie yapmayı Öneririm canım .
Leslie 1 le başla
Ona alışınca 2 ye geç. Öyle öyle 5 e kadar videolar var . Bölgesel olarak da sıkılaştırıyor
Leslıe Yaptım zamanında onla verdım baya kılo sımdı 3 cocukla depresyona gırdım galıba kaldıramıyorumBencede Leslie yapmalısın canım. Süper kilo verdiriyor. Ben yapıyordum bir ara. Şimdi bıraktım birkaç gündür. Tekrar başlıcam
2. Ellerı bıle 700 800 cok heveslenıyorum bende bu ıstah varken daha coook dıyetlere gırerımİdeal kilona yakınsın canım sona geldin az gitmesi normal bence gittiği sürece sıkıntı yok diye düşünüyorumAyrıca aç kalarak kilo vermeye karşıyım normal yeme düzenine dönünce çok çabuk kilo alınıyor
69a fazla mı takıldın acaba psikolojik mi olmuyor ki68 görecem diye odaklan bence
gayet iyi canım tebrikler
Koşu bandımı aldığıma o kadar memnunum ki bence kilo problemi olan herkese lazım. Ama tek çare değil tabiki leslie yap bence de sporu ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?