• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende oyleyım doymuyorum ıradem de yok bu ara stresten acıkıyorum 😕

Yaa ne guzel

Cok sanslısın boyun uzun keske bende 170 yukarısı olsaydım 167 😐

Off bu antıbıyotıkler o kadarr zararlı kı bızdebazen kullanmak zorunda kalıyoruz esımle kavga ede ede. Ben dogaldan yanayı esım sagolsun hıc onemsemez

Erzurum deyınce ıcıme bı soguk gırıyor 😂 sivasla erzurumun sogugu meshur ben farklı bı ıldeyım de annemler sıvasta kısın gıtmemeye calısıyorum 😂 evelıgın sarmasını yapar annem sarımsaklı yogurtla ımmm bak yıne acıktım ıyı mı 😂😂😂

Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene
Evet baya soğuğuz maalesef :) Evelik sarması da bir güzel olur ki ha... Bol tereyağlı yoğurtlu off.

Bende oyleyım doymuyorum ıradem de yok bu ara stresten acıkıyorum 😕

Yaa ne guzel

Cok sanslısın boyun uzun keske bende 170 yukarısı olsaydım 167 😐

Off bu antıbıyotıkler o kadarr zararlı kı bızdebazen kullanmak zorunda kalıyoruz esımle kavga ede ede. Ben dogaldan yanayı esım sagolsun hıc onemsemez

Erzurum deyınce ıcıme bı soguk gırıyor 😂 sivasla erzurumun sogugu meshur ben farklı bı ıldeyım de annemler sıvasta kısın gıtmemeye calısıyorum 😂 evelıgın sarmasını yapar annem sarımsaklı yogurtla ımmm bak yıne acıktım ıyı mı 😂😂😂

Ya valla masallah lıstenden cıkmıyosun ben yapamam lıste dıye gıtmedım hıc dıyetısyene
Bizdede efelik derler bi ota yeniyor aynisimi acaba tokatliyiz ist yaşıyoruz

Evet baya soğuğuz maalesef :) Evelik sarması da bir güzel olur ki ha... Bol tereyağlı yoğurtlu off.
Of of off tamam susalım 😂 oglum canının ıstedıgı bısey olunca agzıma gelsın ıstıyorum der. Onun gıbı 😂 agzıma gelsın ıstıyorummmm 😂 ya ben bu ıstahla kılo veremem arkadaslar kesın

Sabah :
Yok.

Öğle 14:00
1 sahanda yumurta
2 dl ekmek
Domates, salatalık
5 yeşil zeytin
2 tk lor

Akşam 19:00
5 yk tavuk sote
Yoğurt

Su 1,5 lt