Hadi inşallah. Sende hayırlısıyla altından kalkarsın merak etme.MaşallahSen zoru atlattın darısı başıma
listelerimiz bayaa farklı, ben pek ekmek istemiyorum o yüzden sadece yersem sabah var.
Afiyet olsun canım ne kadar hafif bir menü imrendimDünkü menümü yazayım;
Sabah; (08.00) 1 az yağlı yumurta,1 dl ekmek,1 minik incir, açık çay
Öğle; (12.00) 2 kepçe tarhana, 2 dilim fırın tavuk, 3 kaşık yoğurt
Ara 1; az şekerli türk kahvesi (toplu olunca şekersiz olamadı)
Ara 2; 1 ayva
Akşam; (18.00) 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 kase cevizli havuçlu kereviz salatası
Su; 1,5 lt
Spor; 3000 adım.
Su perisi86 G gunesli gunler
Günaydın bende seni merak etmistim kaptanim ❤Günaydın kızlar
Dün kayınvalideye gittik çocuklar interneti bitirmiş giremedim. Çok geç geldik. Gece de çocuklar uyutmadı bi kahve içip ayılayım
Benimde aynı canım dün gece 1geliyordu uyudum sabah 7uyandim 7:30da kızımı uyandirdim giydirdim niyet onu yolcu edip geri uyumaktiBugün üzerimde aşırı yorgunluk var :/ Kendime fazla yüklendim galiba dün sporla. Üstüne akşam arkadaşlarla oturduk kafede, bir ayak uzatamadım. Bir de kızım da gece 1de uyudu. Sabah da 7'de ayaktayız işten dolayı. Sabah sanki hiç uyumamış gibi uyandım
Bu arada ben de dün akşam kafede hiç bir şey yemedim. Çok gururluyum. Sadece şekersiz sütlü Türk kahvesi söyledim, onu da kızım içti zaten. Bana nasip olmadıEskiden olsa yaş pastayı lüpletmiştim. Heyyy gidiiiii
Kolay gelsin canım :/Benimde aynı canım dün gece 1geliyordu uyudum sabah 7uyandim 7:30da kızımı uyandirdim giydirdim niyet onu yolcu edip geri uyumakti
Çok ağladı sende gel mecbur gittim öğlen gelince biraz uyurum kizimda uyur belki
Regl ağrılarım var keyifsizim
Canım ben bir sonraki haftaya punlamaya katilsam olur muSporu azalttın sanki?
Valla çok iyi olur :)
Puanları hesaplayabilir misin?
Hadi gazan mübarek olsun
Kestanelerin gitmesi gerekiyorduCidden aç aç gezdim yani iki gündür.
Evet aynen bir de etEt olmazsa da ısınamayız
Olur canım ama neden k? Aslında maksat herkesin az çok spor yapması :)Canım ben bir sonraki haftaya punlamaya katilsam olur mu
Afiyet olsun canım ne kadar hafif bir menü imrendim
Aynı ben de öyleyim her yer her yerdeBugün eelim kolum kalkmıyor canım hıc bısey yapmak ıstemiyor bu saat oldu daha elimi bi işe sürmedim
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun menü spor ıyi❤
listelerimiz bayaa farklı, ben pek ekmek istemiyorum o yüzden sadece yersem sabah var.
bilmiyorum ki, aslında biz sürekliliği olan bi diyet olsun dedik, emziriyorum bi de. kesmez belki çorbayı o yüzden.Aslında sende hem öğle hem akşam çorba var ekmek yerine ama yine de benimkine göre kalorisi düşük. biraz kilo versen çorbayı azaltacak ee sonra neyi azaltacak aç mı duracan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?