Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugün üzerimde aşırı yorgunluk var :/ Kendime fazla yüklendim galiba dün sporla. Üstüne akşam arkadaşlarla oturduk kafede, bir ayak uzatamadım. Bir de kızım da gece 1de uyudu. Sabah da 7'de ayaktayız işten dolayı. Sabah sanki hiç uyumamış gibi uyandım
Bu arada ben de dün akşam kafede hiç bir şey yemedim. Çok gururluyum. Sadece şekersiz sütlü Türk kahvesi söyledim, onu da kızım içti zaten. Bana nasip olmadı Eskiden olsa yaş pastayı lüpletmiştim. Heyyy gidiiiii

Dünkü menümü yazayım;

Sabah; (08.00) 1 az yağlı yumurta,1 dl ekmek,1 minik incir, açık çay

Öğle; (12.00) 2 kepçe tarhana, 2 dilim fırın tavuk, 3 kaşık yoğurt

Ara 1; az şekerli türk kahvesi (toplu olunca şekersiz olamadı)

Ara 2; 1 ayva

Akşam; (18.00) 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 kase cevizli havuçlu kereviz salatası

Su; 1,5 lt
Spor; 3000 adım.

Su perisi86 G gunesli gunler

Afiyet olsun canım ne kadar hafif bir menü imrendim

Benimde aynı canım dün gece 1geliyordu uyudum sabah 7uyandim 7:30da kızımı uyandirdim giydirdim niyet onu yolcu edip geri uyumakti

Çok ağladı sende gel mecbur gittim öğlen gelince biraz uyurum kizimda uyur belki
Regl ağrılarım var keyifsizim

Kolay gelsin canım :/

Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun menü spor ıyi

Sağol canım

listelerimiz bayaa farklı, ben pek ekmek istemiyorum o yüzden sadece yersem sabah var.

Aslında sende hem öğle hem akşam çorba var ekmek yerine ama yine de benimkine göre kalorisi düşük. biraz kilo versen çorbayı azaltacak ee sonra neyi azaltacak aç mı duracan

Aslında sende hem öğle hem akşam çorba var ekmek yerine ama yine de benimkine göre kalorisi düşük. biraz kilo versen çorbayı azaltacak ee sonra neyi azaltacak aç mı duracan
bilmiyorum ki, aslında biz sürekliliği olan bi diyet olsun dedik, emziriyorum bi de. kesmez belki çorbayı o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…