Evet Kızlar bugünümde güzel geçti bence. İrademi baya sınadığım bir gün oldu. Sabah o kadar ısrara rağmen bence az yedim. Akşamda kızlarla toplaştık bir arkadaşta. Orda da çekirdek çikolata cips kek herşey vardı. Hiç bir şeyi ağzıma koymadım. Kakaolu ıslak keke dayanamam ama canım istemesin diye ona bile bakmadım.
Sporu azalttın sanki?9.30
2 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
2 tahıllı pankek
1 patatesli küçük börek
12.00
Filtre kahve
1 az şekerli balkabaklı kurabiye
Buraya kadar olan her şeyi arkadaşımda yedim. Zorla yedirdi. Yine iyi kurtardım
16.00
3 ceviz
18.00
150 gr tavuk ızgara
Yoğurtlu yağsız kabak sote
1 lt bile su içemedim sanırım. Ama artık içiyorum
Spor
3000 adım 45 p @ aslihancngz
Valla çok iyi olur :)KIZLAR MENÜLER GELSİN BEKLİYORUM YOKSA ETIKET YAPCAM TEK TEK
Puanları hesaplayabilir misin?İyi akşamlar
Menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
Yumurta
Domates
Fındık kısaca Karatay kahvaltısı
Akşam
İşkembe çorba
Barbunya yemeği
salata
Ayran
Su 1.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
100 trambolin zıplama
Bu gün zeytin yaptım kızlar. Karatay diyeti
İçin organik zeytinlerim olcak İnşallah ☺
Hadi gazan mübarek olsunEvet görüldüğü üzere Karatay diyetine başlamış bulunmaktayim.
Kestanelerin gitmesi gerekiyorduBütün gün nerdeyse aç dolasmissin niye eziyet ettin kendine yarın saldırma bari
Evet aynen bir de etErzurumdaydınız sanırım. Buralarda turşu acı , yağ , vs yenmeyince ısınılmaz ki. Ben kocaman bir lahanadan turşu yaptım bitmek üzere mecbur yiyoruzmalum ben de Kars
Kullanıcı Adı | 6.12.2019 | 7.12.2019 | 8.12.2019 | 9.12.2019 | 10.12.2019 | 11.12.2019 | 12.12.2019 | 2. Hafta |
Anka | 0 | |||||||
MorVampirella | 90 | 45 | 135 | |||||
Elifcig93 | 0 | |||||||
mavimli | 75 | 75 | 75 | 225 | ||||
Su Perisi86 | 246 | 275 | 350 | 321 | 1192 | |||
zeyas | 105 | 90 | 120 | 145 | 235 | 695 | ||
Mavi95 | 227,5 | 27 | 28 | 457,5 | 180 | 920 | ||
aslihancngz | 60 | 30 | 30 | 165 | 260 | 545 | ||
asliayet | 75 | 90 | 165 | |||||
cemrenil | 115 | 75 | 75 | 115 | 380 | |||
suukaa | 45 | 195 | 95 | 45 | 380 | |||
Sarayca | 75 | 75 | ||||||
ada81 | 230 | 375 | 605 | |||||
madamhd | 145 | 100 | 100 | 145 | 490 | |||
zeyneppk | 0 | |||||||
wendy | 30 | 30 | ||||||
soffty | 112,5 | 112,5 | ||||||
gulenyuzumsunsen | 127 | 127 |
Ya insan o ortamdan çıkınca nasıl kendiyle gurur duyuyor dimi nasıl mutlu oluyor . Orada yeseydin anlık mutlu olup oradan çıktığında büyük bir pişmanlık vicdan azabı yaşayacaktın.Evet Kızlar bugünümde güzel geçti bence. İrademi baya sınadığım bir gün oldu. Sabah o kadar ısrara rağmen bence az yedim. Akşamda kızlarla toplaştık bir arkadaşta. Orda da çekirdek çikolata cips kek herşey vardı. Hiç bir şeyi ağzıma koymadım. Kakaolu ıslak keke dayanamam ama canım istemesin diye ona bile bakmadım.
Ya sorma hafta sonu kaçamak yapınca olmuyor kesinlikle 2 geri 1 ileri oluyor resmen. Ben bu haftasonumu çok temiz gecircem inş emeklerimize yazık oluyor sonraKızlar kestaneler gitti sonunda Cuma kiloma geri dönmüşüm. 63.7. Şimdi de eksiye düşmem lazım. Şu haftasonu kaçamakları resmen bana eziyet oluyor.Kendimi dövmek istiyorum.
Havalar soğudu canım. Hasta olmamak için çıkmıyorum. Eve hastalık getirsem içim çok acır. Oğluşum daha bugün 3 aylık oldu.Sporu azalttın sanki?
Valla çok iyi olur :)
Puanları hesaplayabilir misin?
Hadi gazan mübarek olsun
Kestanelerin gitmesi gerekiyorduCidden aç aç gezdim yani iki gündür.
Evet aynen bir de etEt olmazsa da ısınamayız
Çok güzelKızlar kestaneler gitti sonunda Cuma kiloma geri dönmüşüm. 63.7. Şimdi de eksiye düşmem lazım. Şu haftasonu kaçamakları resmen bana eziyet oluyor.Kendimi dövmek istiyorum.
Kesinlikle ben de temiz geçirmek istiyorum, çok yorucu bu şekilde hem psikolojik hem de fizyolojik olarak harap oluyoruz.Ya insan o ortamdan çıkınca nasıl kendiyle gurur duyuyor dimi nasıl mutlu oluyor . Orada yeseydin anlık mutlu olup oradan çıktığında büyük bir pişmanlık vicdan azabı yaşayacaktın.
Ya sorma hafta sonu kaçamak yapınca olmuyor kesinlikle 2 geri 1 ileri oluyor resmen. Ben bu haftasonumu çok temiz gecircem inş emeklerimize yazık oluyor sonra
Aynen canım. Öyle huzurlu kalktım ki ordan. Çok şükürYa insan o ortamdan çıkınca nasıl kendiyle gurur duyuyor dimi nasıl mutlu oluyor . Orada yeseydin anlık mutlu olup oradan çıktığında büyük bir pişmanlık vicdan azabı yaşayacaktın.
Ya sorma hafta sonu kaçamak yapınca olmuyor kesinlikle 2 geri 1 ileri oluyor resmen. Ben bu haftasonumu çok temiz gecircem inş emeklerimize yazık oluyor sonra
Anladım ben de aynen çok çıkamıyorum, dün iş yerinde tuvalette koştum bir baktım baya güzel gidiyorHavalar soğudu canım. Hasta olmamak için çıkmıyorum. Eve hastalık getirsem içim çok acır. Oğluşum daha bugün 3 aylık oldu.
Çok güzelharikasın. Bende yeni 100 gr eksiye geçebildim. Cuma kaçamağı pahalıya patladı
Süper olur benceGünaydın
G gunesli gunler haklısın menü vermeyenler oluyor arada kaynamasin diye bi liste yapacağım evde kagida menü paylaşımları işaretleyip not alacağım cumadan itibaren
Al benden de o kadarKızlar kestaneler gitti sonunda Cuma kiloma geri dönmüşüm. 63.7. Şimdi de eksiye düşmem lazım. Şu haftasonu kaçamakları resmen bana eziyet oluyor.Kendimi dövmek istiyorum.
Olabilir aslında bi deneyeyimAnladım ben de aynen çok çıkamıyorum, dün iş yerinde tuvalette koştum bir baktım baya güzel gidiyorBiraz daha koştum. Neredeyse 4bin adım orda koşu yapmışım. Öyle bir şeyler yapabilirsin belki. Oğluş da büyümüş baya ayy rahatlarsın belki biraz daha Yine de minnicik. Valla seni tebrik ederim ben 3 aylıkken daha henüz gözümü açamamıştım
Sağ ol senin için de sevindim eksiye geçmene :) Keşke kaçamaklar bu kadar etkilemese
MaşallahOlabilir aslında bi deneyeyim ☺ Büyüdü kuzum ya. Maşallah miniğime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?