Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

e
Bize misafir gelecekmiş miskinliğim gitti koştur koştur evi topladım
Bende bi kahve yaptım biraz kendime geldim çok yakın bi akrabam bosaniyor onun üzüntüsü beni çok etkiledi durup durup çocuklara agliyorum

e
Bende bi kahve yaptım biraz kendime geldim çok yakın bi akrabam bosaniyor onun üzüntüsü beni çok etkiledi durup durup çocuklara agliyorum
Haklarında hayırlısı olsun canım. Sürekli kvga gürültü içinde büyümektense böylesi daha hayırlıdır belki. Bilemeyiz. Böyle karar verdilerse geçerli sebepleri vardır mutlaka.

Haklarında hayırlısı olsun canım. Sürekli kvga gürültü içinde büyümektense böylesi daha hayırlıdır belki. Bilemeyiz. Böyle karar verdilerse geçerli sebepleri vardır mutlaka.
Yok kız ne kavgası gelinin annesı bıle damadını savunuyor hanım kızımız Burhan'a gırmış sıkılmış kapalıydı açılmış ben anlamıyorum dayak yok aldatma yok şiddet yok evine bakan esıne çocuklarına ılgılı bı baba insan evladı ıcın yerı geliyor tas yutuyor çok söylenecek söz varda ama gelınımız çok pişman olacak onu bıliyorum sadece
Tek taraflı verılmiş bı karar ne yaptıysa gelini ikna edememişler

Basimiza antalya işleri çıkmasa 1.isimde neysee spora gidiyorum yoldayım gelsin puanlar

Merhaba kızlar,
bugünkü menümü paylaşayım
07:30
1 Türk Kahvesi
09:00
1 Haşlanmış yumurta, 1 YK Lor peyniri, 8-9 Zeytin, 1 Dilim TB ekmeği
11:00
1 Fincan Yeşil Çay
13:00
2 parça et köftesi, yarım saat sonra 1 bardak ayran
1 Türk Kahvesi
15:00
1 elma
16:30
1 günkurusu, yarım avuç kuru üzüm, 2-3 ceviz
19:30
Salata
1 Türk Kahvesi
Yatmadan;
1 Fincan Yeşil Çay
Su: Yaklaşık 2,5 lt olur yatana kadar
Spor : 5000-6000 adım.

Bazen iyi oluyor çat kapı gelmeleri bir günde yapican işi 1 saatte yapiyon

Evet ama pestilin çıkmış bir şekilde çıkıyosun karşılarına gerçi ben 1 ay önceden de bilsem son ana kadar işim bitmez

Bizim ev merkeze çok yakın da çarşıda işi olan gelmişken beni görmek istiyor müsait misin diyorlar değilim diyemiyorum.

Bende evlendikten sonra alıştım bu çat kapı olayına ama tam çat kapı geliyoz diye aramak da yok ikram derdim olmuyo böyle buzluğumda hep börek olur çıkarıp pişiririm ya da büskivi koyarım en kötü kahvaltılık falan işte.

Akşama ne yemek var kızlar
Ben dün akşamdan kalan lahanimi yerim
Kizimla eşime köfte patetes kizartmasi yapacağım corbada var
Et yahni, salata ve pilav
Tabi bana pilav kismi yok
Pilav yeme sakın unutma
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…