Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet canım paylaşmadım
Dünkü menüm 09:30
Sabah yagda yumurta peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil çay

13:00 tatli krizim tutunca eti form bitterli bisküvisi bi muz

16:00 kizimdan kalan 2 köfte

18:30 Bi tabak lahana bi bardak ayran

21:30 yeşil çay 10 çiğ fındık bi portakal

30dk tempolu yürüyüş 75p

Bir sorun yok değil mi? İyi misin?

Kızlar iş yerimde biraz yoğunuz malum yıl sonu işleri, menümü yazayım müsait olunca gelirim.

sabah; yarım kase çorba (dyt randevuma geç kalınca çokta yemek istemedim zaten)

öğle; 2 kepçe çorba, yoğurtlu kıymalı ıspanak, 2-3 çatal makarna salatası

ara: türk kahvesi, 1 minik mandalina

ara 2; 2-3 yk lor peyniri, 1 ayva, 2 yk yoğurt, tarçın

akşam; 7 yk nohut yemeği, 2 hurma.

su:1,5 lt
spor; 2500 adım.

G gunesli gunler Su perisi86

annemler dün gece umreden geldiler de hurmaların ve 2 aranın sebebi o oldu :) saatler çok geç değildi.

Afiyet olsun canım yarın güzel bir eksi gelir

Günaydın kızlar ne güzel eksiler görmüş bazı arkadaşlar benim bu hafta resmen direniyor vücudum 85 e inerkende böyle olmuştu . Okadar dikkat ediyorum yediklerime spor desen 1 ,1 buçuk saat aktif spor yaptım iki gündür takıldı kaldı tartı 83.9 ün altına düşemedim henüz sabit gelcem sanırım yarın. Çok az gidiyor okadar emeğime karşılık . Üşenmesem dahileyeye gitmem lazım aslında insülin direncimi var nedir.

Bugün hafif spor yapmayı dene :)

Anlamadım nasıl yani? 5 zeytin mi yiyeyim?
İstersen ye tabikide 5 zytin=3 ceviz=1 tatlı kaşığı yağ kahvaltıda bunlardan sadece birini seç mesela ceviz yiyeceksen zeytin yeme zeytin yiyeceksen yumurtanın yağda yapma birini tercih et dengele demek istemistim

İstersen ye tabikide 5 zytin=3 ceviz=1 tatlı kaşığı yağ kahvaltıda bunlardan sadece birini seç mesela ceviz yiyeceksen zeytin yeme zeytin yiyeceksen yumurtanın yağda yapma birini tercih et dengele demek istemistim
Hıı tamam şimdi anladım :) Çok yanlış anlamışım olayı Sağ ol :)

Oo 1.sıradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…