Haftaya düz 72 gel o zamanBende kılomu yazayım sabıtım arkadaslarneyse korumakta ıyıydı cunku bu hafta hep kotu gectı. Insallah 15 gunluk tatıle kadar 70 ın altına dusme hedefım var anneme gıdecegım cunku 72.9 kg
Hamsiyi fırında yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Kıtır kıtır seviyorum.Ben balığı hep fırında yapıyorum üşengeçlikten
Kıtır oluyor aslında, mısır ununa bulayıp tepsiye diziyorum. Altına üstüne tereyağı, aynı kızartma gibi oluyor.Hamsiyi fırında yapmaya hiç cesaret edemiyorum. Kıtır kıtır seviyorum.
Şu an senin yerine kendimi koydum. Çok heyecanlı. 7li rakamları görmek en büyük hayalim.Yok topuz değil tam tepeden at kutruğu yaptım da eğilince kenardan sarktı
Sağol canımBende kaçamak yapmıştım bu hafta bende hep artı çıkıyordum tolere edebilmek için sporu arttırdım. Çok şükür eksi geldi. Ama bu hafta çok çalışmam lazım o 79 buraya gelecek
Sen de yakında göreceksin canım çok iyi gidiyorsunŞu an senin yerine kendimi koydum. Çok heyecanlı. 7li rakamları görmek en büyük hayalim.
Bende yeğen çok. O yüzden 14 yaşımdan beri teyze denmeye alışkınım.Abla diyelim biz onabi ara arkadaşımın kızı arkamda bağırıyor teyzeeee teyzeeee diye ben de bakmamışım arkadaşım dedi ki sana diyor aaaa dedim kusura bakma teyze deyince üzerime alınmadım abla desene yavrum diye takıldım o günden beri bütün çocukları abla diyor artık teyze lafına gıcığım
MaşallahBende yeğen çok. O yüzden 14 yaşımdan beri teyze denmeye alışkınım.
Bakayım canım.Anka benim hedef 58 mi 60 mı? Eğer 60'sa 58'e reviz3e etmemiz mümkün mü acaba?
Bende bir deneyeyim. Fırında olursa işim çok kolaylaşacak. 2 çocukla hamsi kızartmak için mutfağa kapanmaya korkuyorum. Eşim o sürede ikisiyle kafayı yiyor. Ya bu erkekler hiç mi anlamıyor çocuk oyalamaktan?Kıtır oluyor aslında, mısır ununa bulayıp tepsiye diziyorum. Altına üstüne tereyağı, aynı kızartma gibi oluyor.
sevmiyor musun?Ben balıktan korkuyorum tansiyonum düşüyor bakamıyorum bile
Hadi inşallah. Zayıf hallerimi çok özledimSen de yakında göreceksin canım çok iyi gidiyorsun
Kaptanım ınsallah ucundan 71 bıle gorebılırım cunku adet tarıhıme en fazla 3 gun var. Ama bugun şu kayserı yaglamasını yapayımHaftaya düz 72 gel o zamanKaçamak yok bu hafta
canım diyete daha önce başlamıştım buraya gelmeden, o yüzden tam ilk haftam sayılmaz ama menü hatası etkiledi tabii.Rakibem yanlış menülerin sonucu böyle oldu sanırım yoksa ilk haftan daha fazla gitmesi gerekirdi. Olsun yine de her eksi candır bizim için
emzirirken içiliyor o zaman? bende mi başlasam, marketten alsam olmaz mı?:00-19:00 arası başlanıyor. 2 hafta boy
wouwww tebrikler canım, harikasın, geçtin beni.
Yok sevmiyorum canım.Bende bir deneyeyim. Fırında olursa işim çok kolaylaşacak. 2 çocukla hamsi kızartmak için mutfağa kapanmaya korkuyorum. Eşim o sürede ikisiyle kafayı yiyor. Ya bu erkekler hiç mi anlamıyor çocuk oyalamaktan?
sevmiyor musun?
Hadi inşallah. Zayıf hallerimi çok özledim
Bir dene valla hem de ocak temiz kalıyor. Bazı erkek çocuğa sabahtan akşama kadar bakıyor, karakter meselesi sanırım. Kimisi beceriyor, kimisi beceremiyor.Bende bir deneyeyim. Fırında olursa işim çok kolaylaşacak. 2 çocukla hamsi kızartmak için mutfağa kapanmaya korkuyorum. Eşim o sürede ikisiyle kafayı yiyor. Ya bu erkekler hiç mi anlamıyor çocuk oyalamaktan?
sevmiyor musun?
Hadi inşallah. Zayıf hallerimi çok özledim
aa bende kayserideyim, hem yaşıyorum hem kayseriliyim :)Kaptanım ınsallah ucundan 71 bıle gorebılırım cunku adet tarıhıme en fazla 3 gun var. Ama bugun şu kayserı yaglamasını yapayımondan sonra baslıyorum. Kayserıde yasıyorum yaglama yemek en cok benım hakkım
Sonra hafta içi artı temizlemekle uğraşıyorsunuz amaKaptanım ınsallah ucundan 71 bıle gorebılırım cunku adet tarıhıme en fazla 3 gun var. Ama bugun şu kayserı yaglamasını yapayımondan sonra baslıyorum. Kayserıde yasıyorum yaglama yemek en cok benım hakkım
Tamam kaptancım sağ olasınG gunesli gunler 58 yazmışız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?