- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ben tavaya dizip çok az yagla alt ust tavayla pratik oluyorBen balığı hep fırında yapıyorum üşengeçlikten
Tabii sütü çok artırıyor zaten çok faydası varcanım diyete daha önce başlamıştım buraya gelmeden, o yüzden tam ilk haftam sayılmaz ama menü hatası etkiledi tabii.
emzirirken içiliyor o zaman? bende mi başlasam, marketten alsam olmaz mı?
wouwww tebrikler canım, harikasın, geçtin beni.
Yine açıldı bu konu ne güzel unutmuştukKaptanım ınsallah ucundan 71 bıle gorebılırım cunku adet tarıhıme en fazla 3 gun var. Ama bugun şu kayserı yaglamasını yapayımondan sonra baslıyorum. Kayserıde yasıyorum yaglama yemek en cok benım hakkım
Ben sıvaslıyım 5 ay once tasındık kayserıyeaa bende kayserideyim, hem yaşıyorum hem kayseriliyim :)
Bı kabak detoksu herseyı coze kaptanımSonra hafta içi artı temizlemekle uğraşıyorsunuz ama
Ya bu yarısmayı ızlemıyorum ama cok duydum ınstagramda yapanlarda oldu kac gundur aklımda sabrettım bebelerı uyutsam hemen ocagın basına gececemYine açıldı bu konu ne güzel unutmuştuk
Ben sıvaslıyım 5 ay once tasındık kayserıye
Bı kabak detoksu herseyı coze kaptanım
Ya bu yarısmayı ızlemıyorum ama cok duydum ınstagramda yapanlarda oldu kac gundur aklımda sabrettım bebelerı uyutsam hemen ocagın basına gececem
alemsinMaşallah
Benim 1 tane. O da en son gördüğümde konuşamıyordu
ya bence benimde hakkım. Hamuru ince yaparız olur. Canım özelden hamurunun tarifini atar mısın?Kaptanım ınsallah ucundan 71 bıle gorebılırım cunku adet tarıhıme en fazla 3 gun var. Ama bugun şu kayserı yaglamasını yapayımondan sonra baslıyorum. Kayserıde yasıyorum yaglama yemek en cok benım hakkım
yaa balık sevilmez mi?Yok sevmiyorum canım.
benimki beceremiyor galiba.Bir dene valla hem de ocak temiz kalıyor. Bazı erkek çocuğa sabahtan akşama kadar bakıyor, karakter meselesi sanırım. Kimisi beceriyor, kimisi beceremiyor.
ya incecik olursa hamuru bişey olmaz bence. Vicdanımı temizlemeye çalışıyorum.Sonra hafta içi artı temizlemekle uğraşıyorsunuz ama
bende öyle yapıyorum.Ben tavaya dizip çok az yagla alt ust tavayla pratik oluyor
Bende unutmuştum. Aklıma düştü.Yine açıldı bu konu ne güzel unutmuştuk
sen eksi geldin yine @asliayet sabit geldi kilo veremedi kiya incecik olursa hamuru bişey olmaz bence. Vicdanımı temizlemeye çalışıyorum.
Elden ele yayalım tarifi pleasealemsinAnka
ya bence benimde hakkım. Hamuru ince yaparız olur. Canım özelden hamurunun tarifini atar mısın?
yaa balık sevilmez mi?
benimki beceremiyor galiba.
ya incecik olursa hamuru bişey olmaz bence. Vicdanımı temizlemeye çalışıyorum.
bende öyle yapıyorum.
Bende unutmuştum. Aklıma düştü.
Olabilir baksana herkeste bir kaçamak hazırlığı varKilo veren herkesi tebrik ederim.
Benim için 50 lere az kaldı galiba. ama araya hafta sonu giriyo.
Ay valla hafta sonlarından korkar oldum. Ne oluyosa hafta sonu oluyo.
Önceki takımda pazartesi kilo kontrolleri vardı. Acaba faydası olur mu? Belki haftasonu kaçamakalarını azaltırız biraz.
Ne dersiniz kızlar ?Ne dersin kaptanım?
Anka
Ohooooo hatun gitti hamuru bile mayaladısen eksi geldin yine @asliayet sabit geldi kilo veremedi ki
Baş çavuşun eşeği kadar değerim yok zatenOhooooo hatun gitti hamuru bile mayaladı
Estağfurullah kaptancımBaş çavuşun eşeği kadar değerim yok zaten
Hemen kapatıyoruz o programı, sakinleşiyoruz arkadaşımYa arkadaşlar lütfen ama kendimi çok zor tutuyorum. Bende gelinim mutfaktayı izliyorum çikolatalı top yaptılar canım çekti
Makarna çok masum olmuş gerçektenArkadaslar sakinhayaller yağğlama hayatlar salcalı makarna ıkızler bı uyumadı yahu. Eti cıkardıgımla kaldım ıyı mı makarna da yemıyorum
Arkadaslar sakinhayaller yağğlama hayatlar salcalı makarna ıkızler bı uyumadı yahu. Eti cıkardıgımla kaldım ıyı mı makarna da yemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?