O iyi değilmiş yaa proteinler karışmamalıymışEti kavur soğanla kavur, üstüne yumurta kır ye. Hem sağlıklı hem protein. Yanına da ayran ohhh misss.
resim de at bacım yapınca tamam mı
Zalımın kızısen eksi geldin yine @asliayet sabit geldi kilo veremedi ki
Estağfirullah kaptan. Aha actım agır hayatları actım ızlıyorumBaş çavuşun eşeği kadar değerim yok zaten
Ya o niyeymiş? Süper pratik yemek işte. Hem de kalorisiz.O iyi değilmiş yaa proteinler karışmamalıymış
emın mısın
Zalımın kızı
Estağfirullah kaptan. Aha actım agır hayatları actım ızlıyorum
Makarnada yemedım valla ☺Makarna çok masum olmuş gerçekten
Hahah bende zayıfım yaw yeyım ne olacak ehehehe moduna gırıyorumen güzeli, gerçi ben onu izleyince diyorum ben nasılsa bu kadar şişmanlamam yiyeyim bari Bende ters tepiyor
Aynı psikoloji yemin ederimHahah bende zayıfım yaw yeyım ne olacak ehehehe moduna gırıyorum
Nede olsa adaşız kafalar aynıAynı psikoloji yemin ederim
Aynen oyle ya tabakları bıle plastık hop çöpe. Sofra kulturu yok. Bız en azından ev yapımı yıyıp hakkıyla alıyoruz kılolarıBir de dikkat ediyorum adamların öyle bir beslenme düzeni var ki... Hep hazır şeyler yiyorlar. Evde bile hazır yemek yiyorlar, kutudan çıkar mikrodalgaya at, ye. Tabi şişmanlarlar...
Hiccc izlemiyorum öyle programları bi ara zuhala bakıyordum onuda bıraktım kızım sağolsun çizgi-film izliyorEstağfurullah kaptancım
Bu yağlama milletin ayarını bozdu hep Mehmet şef yüzündenAdam öyle bir yedi ki lanet olası lanet yani
Kapat müzik ac ve haftaya 7lerin ucundan gördüğünü düşünYa arkadaşlar lütfen ama kendimi çok zor tutuyorum. Bende gelinim mutfaktayı izliyorum çikolatalı top yaptılar canım çekti
Ben bilmem kimse kaçamak yapmasin akşam menüleri tek tek inceleyecegimArkadaslar sakinhayaller yağğlama hayatlar salcalı makarna ıkızler bı uyumadı yahu. Eti cıkardıgımla kaldım ıyı mı makarna da yemıyorum
Maya yokmus evde yaHiccc izlemiyorum öyle programları bi ara zuhala bakıyordum onuda bıraktım kızım sağolsun çizgi-film izliyor
Kapat müzik ac ve haftaya 7lerin ucundan gördüğünü düşün
Ben bilmem kimse kaçamak yapmasin akşam menüleri tek tek inceleyecegim
Kesinlikle en azından daha sağlıklıAynen oyle ya tabakları bıle plastık hop çöpe. Sofra kulturu yok. Bız en azından ev yapımı yıyıp hakkıyla alıyoruz kıloları
Eccuk uyuPazardan geldim biraz dinlenip evi topluycam sonra balik temizle salata yap
Ama canım uyumak istiyor eccuk uyusammiki
Eccuk kelimesini tokatlilar cok kullanırlar eccuk,heri,
Haftaya eksi gormezsen bu msj gostercem sana1Maya yokmus evde yabugun aldırayımda yarın yapayım valla daha kacamak yapmayacagım
Ben bi elde acma börek acarımKesinlikle en azından daha sağlıklıHamurişlerimiz, tatlılarımız Bir emek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?