Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu arada arkadaşlar kozmikbakımblog un sayfasını takip eden var mı bilmiyorum. Isırgan kürü var vücuttaki bütün iltihap, toksin vb temizliyor. Ay küçülürken başlanıyor. Bu gün 15:00-19:00 arası başlanıyor. 2 hafta boyunca bu saatlerde ısırgan çayı içiliyor. Unutmazsam ben başlayacağım başlamak isteyenler takılsın peşime :))

Ben yeşil çay içiyorum, başlayamam sanırım. Ama ısırgan cidden çok faydalı.

Kilo Bildirimi

Geçen Hafta = 81,5
Güncel = 80,8
Fark = 0,7
Yüzde = 0,86

Eki Görüntüle 2564724
Çok iyi bir sonuç, tebrik ederim azminden dolayı. Ayrıca bu hafta neredeyse her gün sporunu yaptın. Helal.
Tartıldım 72 ye geri çıkmışım malesef kilo almışım 2 hafta önce tartılmıştım 71.4 du 72.0 çıktım.. of of nasıl vereceğim ben şimdi ya tekrar
Yemekleri unutuyoruz zayıflıyoruz, hadi bakalım Mavi

Ben açık alıyorum ısırgan, kimyon, rezene, yeşil çay, ıhlamur, karanfil derken aktara döndü ev daha da karıştırsam çıkar
Ahahaha yok yok evde, sen de çaylı teyzesin. Benim de buzlukta var ısırgan ama yemeklik kullanıyoruz biz.

Ahahaha yok yok evde, sen de çaylı teyzesin. Benim de buzlukta var ısırgan ama yemeklik kullanıyoruz biz.
Abla diyelim biz ona bi ara arkadaşımın kızı arkamda bağırıyor teyzeeee teyzeeee diye ben de bakmamışım arkadaşım dedi ki sana diyor aaaa dedim kusura bakma teyze deyince üzerime alınmadım abla desene yavrum diye takıldım o günden beri bütün çocukları abla diyor artık teyze lafına gıcığım

Ay ben de gerçek hayatta duysam kendimi aşırı yaşlı hissediyorum cidden

Daha ilk eksimi dün görmüştüm cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…