Tebrik ederim canım hepinizi spor yapmak çok önemli gerçekten benim de başlamam lazımEline emeğine sağlık canım tebrikler 2. Ve 3.olan arkadaşlarım
Ben yeşil çay içiyorum, başlayamam sanırım. Ama ısırgan cidden çok faydalı.Bu arada arkadaşlar kozmikbakımblog un sayfasını takip eden var mı bilmiyorum. Isırgan kürü var vücuttaki bütün iltihap, toksin vb temizliyor. Ay küçülürken başlanıyor. Bu gün 15:00-19:00 arası başlanıyor. 2 hafta boyunca bu saatlerde ısırgan çayı içiliyor. Unutmazsam ben başlayacağım başlamak isteyenler takılsın peşime :))
Doğru cnm ama yemek de önemli 1 hafta saldım spor da devam ettim ama 72 olmuşumTebrik ederim canım hepinizi spor yapmak çok önemli gerçekten benim de başlamam lazım
Harika
Yemekleri unutuyoruz zayıflıyoruz, hadi bakalım MaviTartıldım 72 ye geri çıkmışım malesef kilo almışım 2 hafta önce tartılmıştım 71.4 du 72.0 çıktım.. of of nasıl vereceğim ben şimdi ya tekrar
Tabii orası öyle ama spor yapınca daha dinç daha enerjik oluyor insan.Doğru cnm ama yemek de önemli 1 hafta saldım spor da devam ettim ama 72 olmuşum
Bilmiyorum ki 15 gün ısırgan iç yeşil çay içmeBen yeşil çay içiyorum, başlayamam sanırım. Ama ısırgan cidden çok faydalı.
Daha yeni bir paket aldım o bitsin yaBilmiyorum ki 15 gün ısırgan iç yeşil çay içme
Ben açık alıyorum ısırgan, kimyon, rezene, yeşil çay, ıhlamur, karanfil derken aktara döndü evDaha yeni bir paket aldım o bitsin yaÇaylı teyze olacağım yoksa. Masam bitki çayı dolacak
Ahahaha yok yok evde, sen de çaylı teyzesin. Benim de buzlukta var ısırgan ama yemeklik kullanıyoruz biz.Ben açık alıyorum ısırgan, kimyon, rezene, yeşil çay, ıhlamur, karanfil derken aktara döndü evdaha da karıştırsam çıkar
Ne halt yiyecegim nasıl kilo vereceğim onu düşünüyorumTabii orası öyle ama spor yapınca daha dinç daha enerjik oluyor insan.
Çiğ köfte vb hazır yemeyeceksin bir kere. Pazartesi benim listem gelsin sen de dene 1 haftaNe halt yiyecegim nasıl kilo vereceğim onu düşünüyorum
Abla diyelim biz onaAhahaha yok yok evde, sen de çaylı teyzesin. Benim de buzlukta var ısırgan ama yemeklik kullanıyoruz biz.
Abla diyelim biz onabi ara arkadaşımın kızı arkamda bağırıyor teyzeeee teyzeeee diye ben de bakmamışım arkadaşım dedi ki sana diyor aaaa dedim kusura bakma teyze deyince üzerime alınmadım abla desene yavrum diye takıldım o günden beri bütün çocukları abla diyor artık teyze lafına gıcığım
Daha ilk eksimi dün görmüştüm ciddenÖğünlerini düzenlemen lazım. Sandviçten başka şansım yok diyorsun. Akşam yemeklerinde sıkıntılı. Diyetisyenin verdiği listeye uyamadıktan sonra gitmenin bi anlamı yok
Çok iyi canım tebrikler
Seni numaracı senibütün hafta kilo veremedim diye ağladın bize iyi ki verememişsin tebrikler canım
Rakibem yanlış menülerin sonucu böyle oldu sanırım yoksa ilk haftan daha fazla gitmesi gerekirdi. Olsun yine de her eksi candır bizim için
Arada olur öyle canım şimdiye kadar hep çok iyi kilo verdin üzme kendini
wooouuww naptın sen ya harikasın
Allah Allah ya şansa bak inşallah pazartesiye kadar ağrın olmaz
Cuma günü doğum günüm şerefine yemediğim kalmamıştı ya. Çarşambaya kadar sabittim.Daha ilk eksimi dün görmüştüm cidden
Harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?