Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya bektım temızlık yarısmasına. Bende zannedıyorum cok cok kırlı. Bıleydım ben atardım valla acık ara 1. Olurdum gıdıyımde temızlık yapayım dun halı malı derken mutfak kaldı bı yerı yapsam otekı yer kalıyo elımde yavas degıl ama bılemedım

Karnım aç ama kahvaltı haxirlayisim yok

Günde düzenli olarak sadece 10 bin adıma tamamlamaya çalışıyorum. Geçen hafta sporu da yaptım sanki veremiyorum yürüyüş bu ara en iyisi

Günde düzenli olarak sadece 10 bin adıma tamamlamaya çalışıyorum. Geçen hafta sporu da yaptım sanki veremiyorum yürüyüş bu ara en iyisi
Hava soğukken adımı da tamamlayamıyorum ben

Yuruyus iyidir cnm tempolu ve terleyerek yürümen şart ama
Cnm pazar günü de 5000 adımım var 75 puan cumartesi de 2500 adim 37.5 puan eklemeyi unutmuşum şimdi baktım adim sayara G gunesli gunler

Ben de dr who hastasıydım döndürür döndürür ona bakardım artık hiç fırsatım olmuyor bişey açıp bakmaya
Ooo bende çok severim onu. Dur fırsatım olursa ona da başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…