- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ama fotolar aynıydıAkşam banyo oyları vardı daha. Eski oylar yani:)
Evet fotoları yüklediler oylamayı editör başlatacaktı geç kaldıAma fotolar aynıydı
Şimdi oldu mu bak bakayım
yarışma nerede captainSen niye bana oy vermedinzorla oy topluyorum
Benim oy diyorum olmuş muEvet fotoları yüklediler oylamayı editör başlatacaktı geç kaldı
Bilmiyorum olmuş mu
yarışma nerede captain
Heee bizde bu yaşımıza kadar hiç dağınık mutfak görmediydik her zaman senin ikinci foton gibi evimizAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Allahım niye kendimi rezil ediyorum ben bilmiyorum
Sen bilecek misin bak bakalım
Valla seninki öyledir kesinHeee bizde bu yaşımıza kadar hiç dağınık mutfak görmediydik her zaman senin ikinci foton gibi evimizgüzide ve tertemiz
Şu an bi foto atıyımı sanaValla seninki öyledir kesinbeklerim senden
Atsana yaaaŞu an bi foto atıyımı sana
Kola, pasta, börek olanları eledim 3 numara diyorum ama bilemedimAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Kola, pasta, börek olanları eledim 3 numara diyorum ama bilemedim4 çocuklu evin mutfağı gibi hepsi sanki
Gördüm tam beklediğim gibi aşırı temizKola, pasta, börek olanları eledim 3 numara diyorum ama bilemedim4 çocuklu evin mutfağı gibi hepsi sanki
Tüh tutturamadıkGördüm tam beklediğim gibi aşırı temizbizimle değilsin
Ya allah aşkına canım benim çoğu zaman mutfağım kirli. Calla yetişemiyorum 2 çocukla. Sen benden temizsinAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Hayda nerden bildinYa allah aşkına canım benim çoğu zaman mutfağım kirli. Calla yetişemiyorum 2 çocukla. Sen benden temizsin
Sen de katıl bi dahakineYa allah aşkına canım benim çoğu zaman mutfağım kirli. Calla yetişemiyorum 2 çocukla. Sen benden temizsin
Sıkı takipçimHayda nerden bildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?