- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
yaa evet bir kaç kere izledim midem bulandıYarışmadaki hiç kimse aşırı kirli değil bencetemizlik avcılarını hiç izlemiyor musunuz? Aman allahım ne pisler var
Seni bulamayınca vermeyeyim dedim oyOyunu kullanınca özelden yazarım. Oyunu kullanmadan söylemem oy istiyor gibi çok ayıp olur
Kızzzz birinci olma ne var sankiYuruyus iyidir cnm tempolu ve terleyerek yürümen şart ama
Cnm pazar günü de 5000 adımım var 75 puan cumartesi de 2500 adim 37.5 puan eklemeyi unutmuşum şimdi baktım adim sayara G gunesli gunler
Bunlar ben rakibin olmadigim için ışteSabitlerdeyim doğal olarakOndan...
Seni bulamayınca vermeyeyim dedim oy
Ekle sen ekleyaa evet bir kaç kere izledim midem bulandı
Seni bulamayınca vermeyeyim dedim oy
Kızzzz birinci olma ne var sanki
Tamam canım çok geçmiş olsunBu ara hastane işlerim var kızda diş çıkarıyor kucaktan inmiyor birde eşim her zamanki gibi bütün misafirlik işlerini 1 haftaya sıkıştırdı fırsat olmuyor o yüzden
Doğru geçen hafta iyi gaza getirdin beniBunlar ben rakibin olmadigim için ışte
İyiyiz çok şükür canım kolay gelsin sana ne zaman aktif olabilirsin pekiTünaydın Kızlar,
Mutlu günler.
Yıl sonu işler çok yoğun olduğu için az girebiliyorum.Pek bişe yazamıyorum. Yazılanları da pek okuyamıyorum.
Umarım herkes iyidir.
Kız ben de veremiyormuşum sana söylüyordum takma diye ama ben takmaya başladımEkle sen eklekilo veremiyoruz bari bi yerde bir baltaya sap olalım
Tşk edrm cnm.İyiyiz çok şükür canım kolay gelsin sana ne zaman aktif olabilirsin peki
Tamam canım biz burdayızTşk edrm cnm.
Yıl sonu değerlendirme raporları felan çıkarıyorum. Sürekli bi yerlerde hata çıkıyo. Bütün rapor değişiyo, sonra bütün yaptıklarım boşa gidiyo.Bezmiş durumdayım ben de.
Bi aksilik olmazzsa haftaya düzelir gibi duruyo. Her sene böle olr zaten.
Ben yine bunaldıkça gircem zaten.
BuradayızzzzGerçi kayıp gibiyiz nerdesiniz kızlar
Napan iyi minBuradayızzzz
Bugün ana kız biraz daha toparlandık şükür... canım liste ne durumda bana sıra gelebilecek mi ?Gerçi kayıp gibiyiz nerdesiniz kızlar
AçımNapan iyi min
Geçmiş olsun canım. Aktif olursan bu hafta alayım canım. Aktif üye almak istiyorum çünkü paylaşım az gidiyor şu sıralar.Bugün ana kız biraz daha toparlandık şükür... canım liste ne durumda bana sıra gelebilecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?