Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende çocukların arasında koşturuyorum. Offf ya 28 aylık oğlum öğle uykusunu bırakıyor galiba.
Bu aylarda uyku gerilemesi olabiliyormuş, benim kız da öyle. Resmen tanıyamıyorum çocuğumu. Sosyal bir çocuktu tekrar yapışmaya filan başladı bana :/ Jimnastiğe götürüyorum anne sen de gel, sınıfta tek ebeveyn benim

Elimizden geleni yapalım inşallah da rabbim de yardım eder. hacamatlarla açlıklarla düzelicez inşallah emzirme bitsin de açlıklara başlayacağım ben:)
Buyuk oglanla kendıme hacamat yaptırmak ıstıyorum guvenılır bı yere ama korkuyorum da
Otur sen de bi kahve al.
Cay ıctım bı uyusalarda ısıme baksam
Oyunu kullanınca özelden yazarım. Oyunu kullanmadan söylemem oy istiyor gibi çok ayıp olur
Ben kullandım oyumu ozelden yaz

Benimki feci bu ara. Kardeşten dolayı şu an olan her şeyi ona bağlıyorum. Bağımsız değerlendiremiyorum ki çocuğu. Bende 2 haftadır götürüyorum jimnastiğe. Ama bizde ebeveyn var. Hatta bi keresinde ebeveynle birlikte anneanne babaanne dedelerle gelen vardı

Oluyor arada öyle. Benim de bu hafta 1 yaşındaki uyumuyor gündüzleri.
Aaa yaşı başı kaçmış da uyumuyor. valla allah hepimize kolaylık sabır dirayet versin. Ağzımızın tadı bozulmasın

Ahaha iyiymiş cumhur cemaat Yok bizde tek girilmesi gerekiyor ama bir türlü başaramadık.
Kardeşinden bağımsız değerlendir, bizde kardeş de yok ama aynı dertler var... 2 yaş fena yani :)

Ahaha iyiymiş cumhur cemaat Yok bizde tek girilmesi gerekiyor ama bir türlü başaramadık.
Kardeşinden bağımsız değerlendir, bizde kardeş de yok ama aynı dertler var... 2 yaş fena yani :)
Ay bide bunun 3 ü varmış. Sendrom bitmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…