Ben de açım. Şeytan ye diyor
Tarçın da B grubuna ysak ve regli geciktiriyor canım. Ben bi ara hep atardım suyuma. Gecikirdi bıraktım sonra.Ben bugün 1 kg fazla çıktım 2 gündür 3 lt ye yakın tarçınlı su içiyorum ondan mı yoksa regl olamadım ondan mı bilemedim şuan tam 63 üm
Uymaaaa şeytanaaaBen de açım. Şeytan ye diyor
Bu aylarda uyku gerilemesi olabiliyormuş, benim kız da öyle. Resmen tanıyamıyorum çocuğumu. Sosyal bir çocuktu tekrar yapışmaya filan başladı bana :/ Jimnastiğe götürüyorum anne sen de gel, sınıfta tek ebeveyn benimBende çocukların arasında koşturuyorum. Offf ya 28 aylık oğlum öğle uykusunu bırakıyor galiba.
Yok yahu ne şeytanı kış kış dedim ben onaUymaaaa şeytanaaa
Oluyor arada öyle. Benim de bu hafta 1 yaşındaki uyumuyor gündüzleri.Bende çocukların arasında koşturuyorum. Offf ya 28 aylık oğlum öğle uykusunu bırakıyor galiba.
Buyuk oglanla kendıme hacamat yaptırmak ıstıyorum guvenılır bı yere ama korkuyorum daElimizden geleni yapalım inşallah da rabbim de yardım eder.hacamatlarla açlıklarla düzelicez inşallah emzirme bitsin de açlıklara başlayacağım ben:)
Cay ıctım bı uyusalarda ısıme baksamOtur sen de bi kahve al.
Ben kullandım oyumu ozelden yazOyunu kullanınca özelden yazarım. Oyunu kullanmadan söylemem oy istiyor gibi çok ayıp olur
Sana mesaj gönderilmiyor. Ben de eve gelecek hacamtcı bulursam hepsine yaptıracağımBuyuk oglanla kendıme hacamat yaptırmak ıstıyorum guvenılır bı yere ama korkuyorum da
Cay ıctım bı uyusalarda ısıme baksam
Ben kullandım oyumu ozelden yaz
benim misafirim var yaGerçi kayıp gibiyiz nerdesiniz kızlar
Tarçın geciktiriyor canım regli,Ben bugün 1 kg fazla çıktım 2 gündür 3 lt ye yakın tarçınlı su içiyorum ondan mı yoksa regl olamadım ondan mı bilemedim şuan tam 63 üm
Kolay gelsin canım ye misafire ayıp olmasın oturma köşedebenim misafirim var ya
Tarçın geciktiriyor canım regli,
Benimki feci bu ara. Kardeşten dolayı şu an olan her şeyi ona bağlıyorum. Bağımsız değerlendiremiyorum ki çocuğu. Bende 2 haftadır götürüyorum jimnastiğe. Ama bizde ebeveyn var. Hatta bi keresinde ebeveynle birlikte anneanne babaanne dedelerle gelen vardıBu aylarda uyku gerilemesi olabiliyormuş, benim kız da öyle. Resmen tanıyamıyorum çocuğumu. Sosyal bir çocuktu tekrar yapışmaya filan başladı bana :/ Jimnastiğe götürüyorum anne sen de gel, sınıfta tek ebeveyn benim
Senin gibi kaptana can kurban. Ye diyor valla.Kolay gelsin canım ye misafire ayıp olmasın oturma köşede
Aaa yaşı başı kaçmış da uyumuyor.Oluyor arada öyle. Benim de bu hafta 1 yaşındaki uyumuyor gündüzleri.
Ahaha iyiymiş cumhur cemaatBenimki feci bu ara. Kardeşten dolayı şu an olan her şeyi ona bağlıyorum. Bağımsız değerlendiremiyorum ki çocuğu. Bende 2 haftadır götürüyorum jimnastiğe. Ama bizde ebeveyn var. Hatta bi keresinde ebeveynle birlikte anneanne babaanne dedelerle gelen vardı☺
Ay bide bunun 3 ü varmış. Sendrom bitmiyor kiAhaha iyiymiş cumhur cemaatYok bizde tek girilmesi gerekiyor ama bir türlü başaramadık.
Kardeşinden bağımsız değerlendir, bizde kardeş de yok ama aynı dertler var... 2 yaş fena yani :)
Yaşlanınca rahat ederiz inşallahAy bide bunun 3 ü varmış. Sendrom bitmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?