Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok canım kaç gündür yapmıyorum ki. Ödem olsa inerdi. Hayırlısı bakalım bu hafta hiç tartılmayacağım Cuma kaç çıkarsa
Neden öyle oldu ki ya bayada az yedin spor da yaptın. Biz iyi tarafından bakalım diyete yeni başladın vücudun alışma sürecindedir belki illaki vereceksin

1 Ocak öncesi son haftadayız bunun için özel bi harekete geçmeye ne dersiniz kızlar ?

Takımın yüzdesini yukarıya taşımak için birbirimize söz vererek bu hafta ultra özen gösterelim mi

Kabızlık çekenler kürler, çaylar la
Regl olanlar su ve bol hareketle ,
Bakliyat , brokoli,karnabahar,dolma ,kısır ı hafta sonu tüketelim , şişkinlik yapıp tartıyı etkilemesin..
Yarışma olduğu için Çarşamba’dan sonra mutlaka dikkat etmeliyiz bence ,

Ettikten sonra da ne gelirse başımızın üstüne

Kaçamaksız bir haftaya hazırlanalım lütfen bugünden itibaren

Uykusuzluktan galiba. Önceki diyetisyen öyle diyordu uykuyu çözmeden diyetten çok sonuç bekleme diyordu

Ben seni tanıyalı 2 sene falan oldu ve tanıdığımdan beri uyku konusunda problemin var ama yine de veriyordun yanlış mı hatırlıyorum

Hadi destekleri bekliyorum

Arkadaşa katılıyorum hepimiz yılbaşı hedefimizi tutturalım tutturamasak bile en yakın kiloyu görelim

Arkadaşa katılıyorum hepimiz yılbaşı hedefimizi tutturalım tutturamasak bile en yakın kiloyu görelim
Aynen ya az vermek çok vermek değil olay zararsız ziyansız ilerliyoruz iyi günümüzde olur kötü günümüzde ama madem bu bir yarışma takımca bir canlanmamız

Kabızlık,regl ödemi, karnabahar bakliyat pilav kısır ödemi hepsinin çaresine bakmalıyız ve
Çarşamba Perşembe ultra özen göstermeliyiz .

Kendimize böyle kural koyarsak daha disiplinli oluruz bence , bu bir yarışmaysa eğer en güzel yerlerde olalım bence

Naçizane

Ben seni tanıyalı 2 sene falan oldu ve tanıdığımdan beri uyku konusunda problemin var ama yine de veriyordun yanlış mı hatırlıyorum
Evet canım 10 yıldır 5-6 saat uyuduğum gün yok. Ama bu sefer üst üste hamilelik emzirme derken vücut iyice yoruldu mu ne anlamıyorum ben de. belki de takıntı oldu bu hafta tartılmadan relax gidicem bakalım

Aynen canım. Bir haftadır aralıksız oruç tutuyorum biliyorsunuz. Ben ramazanda tatlısız günü geçiremem ama şimdi yemiyorum. Dün sırf perşembe olduğu için canım çoookk istemesine rağmen tulumba yemedim. Herkes bişeylerden ödün vermeli.

Evet canım 10 yıldır 5-6 saat uyuduğum gün yok. Ama bu sefer üst üste hamilelik emzirme derken vücut iyice yoruldu mu ne anlamıyorum ben de. belki de takıntı oldu bu hafta tartılmadan relax gidicem bakalım

Şu 70den bi kurtulsan gerisi çorap söküğü gibi gelecek. Bence de tartılma bu hafta artık. Tartını kargoyla bana gönder çarşamba günü geri kargolarım sana

önce yüzünü bi topla ya sana yakışmıyor böyle olmak , evet anlıyorum ama demekki birşeyleri değiştirmen gerekiyor diye düşünüyorum ben, yeni bir diyetisyene başladın belki iyi gelecek güzel olacak herşey
tebrik ediyorum
Valla bende aynen öyleyim Salı gününden beri kuru fasulye istiyor canım ödem yapar artı olurum diye yemedim az önce yedim rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…