• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Birde aralıklı oruç yapanların yani intermitten fasting yapıp kilo verenleri çoook dinledim izledim yapılmayacak bişey değil gayette güzel kilo vermişler bi izleyin bakın derim 🤗🤗
If ben de yaptım önceden zor bir şey değil cidden. Zaten ben de tekrar ona ve Karataya dönmek istiyorum pcos için en iyi beslenme şekli çünkü.

If ben de yaptım önceden zor bir şey değil cidden. Zaten ben de tekrar ona ve Karataya dönmek istiyorum pcos için en iyi beslenme şekli çünkü.
Bende de pco vardı 35 yaşından sonra kendiliğinden düzeldi... ama kilo vermekte çok etkili pcoda insülin direnci çok önemli... pcoyu yenmek için spor spor spor 🖒🖒🖒

Zamanla artır önce 40 dk sonra 5 er 5 er dk artırırsın bende günlük 100 adet ip atlamayı planlıyorum zamanla artırırım.... aynen alt kata hiç ses gitmiyor eliptikle..gerçi komşumdan Allah razı olsun ne zaman istersen yap diyor yürüyüş bandınıda kızının odasının üstündeki odada yapıyorum kızıda ünv başka şehirde okuyor rahat ol diyor...
N engüzel ya anlayışlı komşu en sevdiğim. Benim altımdaki sürekli laf sokuyordu bana o yüzden sattık

Bende de pco vardı 35 yaşından sonra kendiliğinden düzeldi... ama kilo vermekte çok etkili pcoda insülin direnci çok önemli... pcoyu yenmek için spor spor spor 🖒🖒🖒
Aynen benim de temizlenmişti ama şimdi geri gelmiş. Gitti diye salmıştım kendimi ama demek ki hemen geri gelebiliyormuş. Gluten, şeker dediğin gibi en büyük düşmanı. Zaten ksıır döngüye giriyorsun kilo da alarak iyice artıyor. Spor da çok önemli aynen.

İyi akşamlar kızlar ben bitik ben pert iki çocuğun hasta olması fena oldu ikiside küçük ikiside kucak istiyor ağızları yara oldu hep yemekte yiyemiyorlar. Inş yarına toparlarlar allahtan haftasonuna denk geldi eşim evde yarın.
Sabah 11.30
2 yumrtadan kaşarlı omlet
Domates

Ara13.00
Yeşil çay

Akşam17.00
Balık istavrit tavada az yağda kızattım (yine çok yedim ya tutamadım kendimi):KK43:
Salata
2 çatal tahin helvası

Spor yok malesef
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor valla :(

Kahvaltı mı yaptım şimdi kahvemi içiyorum :KK68: etrafı toparlayayım sonra bu adam nasıl bu kadar dagınık olabiliyor anlamıyorum :olamaz: ayağımı bugunde dinlendirip yarın ufaktan bir yürüyüş e başlamak istiyorum kızlar. Bu arada tartıda güzel bir eksi gördüm şükür:KK68:2 haftaya listeye girmeyi umuyorum ocak 31 doğum günüm incelmiş bir şekilde girmek istiyorum inşallah. Kazasız belasız:KK70:

Kahvaltı mı yaptım şimdi kahvemi içiyorum :KK68: etrafı toparlayayım sonra bu adam nasıl bu kadar dagınık olabiliyor anlamıyorum :olamaz: ayağımı bugunde dinlendirip yarın ufaktan bir yürüyüş e başlamak istiyorum kızlar. Bu arada tartıda güzel bir eksi gördüm şükür:KK68:2 haftaya listeye girmeyi umuyorum ocak 31 doğum günüm incelmiş bir şekilde girmek istiyorum inşallah. Kazasız belasız:KK70:
Hadi asyam kurtulalım şu kilolardan bende haftaya listeye girmek istiyorum 🖒🖒🖒🖒

Back
X