- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Günaydın kızlar sabah çok üzücü bi haberle uyandım bi yakın akrabam in arkadaşinin çocuğuna Dr lar lösemi demişler şimdi hastanede daha kapsamlı bakilip tam net teşhis koyacaklarmis bugün, dua edin kuzuya adı ali ege ins korktukları başına gelmez daha çok küçük![]()
Hayırlı haberlerini alırsınız inşallah. Rabbim hayırlı şifalar versin.
Benim 3 yaşındaki de öyle sadece onunla ilgileneyim istiyor. İşi gücü bırakıp onu gezdiriyorum![]()
Senin durum daha vahim tabi

Kaç yaşında canım benim kızım da öyle bu ara. 28 aylık. Bu yaşta ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş. Güven alabilirlerse bizden bireyselleşmeleri kolay oluyormuş.
Benimki daha 18 aylık. Mümkün olduğunca onunla ilgileniyorum zaten kucağıma gelmek isteyince alıyorum biraz sevip öpüp koklayıp sonra bırakıyorum. Ama yok babayla bile vakit geçirmiyo sadece ben kızınca babaaa diye ağlıyo

een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsun
Sağol canım. Acil işleri hallettim mi alıp oturuyorum zaten. Mesela az sonra onu yedirecem dolayısıyla mecbur çorba bişey yapmam lazım. Ama daha kalkar kalmaz başladı kahvaltı hazırlamama bile fırsat vermiyor illa kucağımda olacak. Onunla da iş yapmak istemiyorum eli kolu bacağı durmuyor yanacak bişey olacak diye korkuyorum. Zaten yapışıktı bana ama bu dişlerden dolayı daha beter oldu
Rabbim sağlık versin bi şekilde idare etmeye çalışıyorum işte