29 ocak maalesef canım.Çok kötüyüm ben ya. Canım bakar mısın benim iznim ne zaman olabiliyor?
Yok değilim iyileştim de hiç dermanım yok vitamin mi düşük kan mı bilmiyorum kemik yığını gibiyimHasta mısın canım
Havalardandır belki. İçini karartıyor insanın.Yok değilim iyileştim de hiç dermanım yok vitamin mi düşük kan mı bilmiyorum kemik yığını gibiyim
Baya varmış. Ben en iyisi kendimi toparlamanın yolunu bulayım.29 ocak maalesef canım.
Keşke benim de canım sıkılıyor deyip çekip gidecek hakkım olsa
Sıkıntini yaz istersen kafana taktiğin ne motivasyonunu dusurenBaya varmış. Ben en iyisi kendimi toparlamanın yolunu bulayım.
Saol canım çocuklarla ilgili. Onları halledersem rahatlayacağımSıkıntini yaz istersen kafana taktiğin ne motivasyonunu dusuren
Kızım 8 aylık oğlum 5 yaş.Kaç yaşındaydı canım kızın. Benim oğlan da çok ağladı gece 3 yaşında benimki. Nazar oluyorlar galiba. Ayakta gezdir beni diye tutturdu komşulara gitmesin sesi diye baya gezdirdim.
Okuyorum devamlı ama işte.Böyle olduğu zaman hemen okuyun kızlar ihlas Felak nas hiç birşey bilmiyorsanız salavat getirin
Bugün akşam toparlarim inşallah ben.Oluyor öyle arada motivasyonum yok diye saldırma canım. Bak ben başladığım yere geri döndümemeklerimize yazık üstelik yedim diye mutlu da olmadım.
Ben buralardayım.Takım resmen boşaldı herkes nerde yahu
Süpersiniz.Ben buralardayım.
Ailecek yürüyüşten geldik.
Pek giremiyorum. hala çok sersemim. Artık başım dönmüyor ama ilaçlar sersemlik veriyor. Nihayet, cumartesi regl oldum. ama çok gecikti ve çok az geldi. Geçen hafta kan tahlili yapmadılar. Bu hafta kontrole gidicem tahlil de istiycem. Belki yine kansizlık başlamıştır.
Evet sabah kargoya giderken okumuştum mesajı tekrar okuyunca aklıma geldi. Geçmiş olsun canım ilaçlar dengesini bozuyor insanın. Takıma noldu herkeste bir durgunluk, bi hastalık var.Pek giremiyorum. hala çok sersemim. Artık başım dönmüyor ama ilaçlar sersemlik veriyor. Nihayet, cumartesi regl oldum. ama çok gecikti ve çok az geldi. Geçen hafta kan tahlili yapmadılar. Bu hafta kontrole gidicem tahlil de istiycem. Belki yine kansizlık başlamıştır.
Sonuçta pek tadım yok bu aralar.
Ayyy kusura bakmayın ben geçmişi hiç okuyamadım.Evet sabah kargoya giderken okumuştum mesajı tekrar okuyunca aklıma geldi. Geçmiş olsun canım ilaçlar dengesini bozuyor insanın. Takıma noldu herkeste bir durgunluk, bi hastalık var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?