• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizimki corbadan baska bi sey yemiyo bi yabdan da öbürü uyanmadan onun corbasini yaptim sogumasini bekliyorum icmesi icin offf annelik ne jutsal is gerçekten yaaa.. annem annem bak duygulandim yaaa, nerden nereye annemi ozledimmm
Kaç yaşındaki yemesi lazım ama.
Valla benim de kız bizim yediklerimizi yiyemiyor ona ayrı, bebeğe ayrı, eşimle oğlan etcil onlara ayrı. Bana ayrı yapıyorum oynatmaya az kaldı.

Kaç yaşındaki yemesi lazım ama.
Valla benim de kız bizim yediklerimizi yiyemiyor ona ayrı, bebeğe ayrı, eşimle oğlan etcil onlara ayrı. Bana ayrı yapıyorum oynatmaya az kaldı.
Cok zor yaaa herkese ayri bi sey hazirlamak .. ya bilmiyorum ama ne bakicilari ne başkaları ne de kendim hiç bir şey yediremiyorum, pilavlaru ayran olursa yiyor, tavuk sulu olursa yemiyor, eti hiç bir şekilde yemiyor zaten, köy yufkasi ve taze firin ekmeği yiyor, arada bi açma ben yaparsam, corbalardan yana sikintimiz yok onlarida blenderdan cekip suzuyorum tarhanayi bile :( yani keşke diyorum hamburger pizza vs istese en alasini yaparım ama yok yemiyor essek sipasi :deli: kendinin istemesi gerekiyor ilk defa muzu gecen yaladi sadece :D yemiyor ona bile şükrettim, ilk kez bu yıl dondurma yedi kendi istedi.. :dua: böyle bizim durumlar..

Bizimki corbadan baska bi sey yemiyo bi yabdan da öbürü uyanmadan onun corbasini yaptim sogumasini bekliyorum icmesi icin offf annelik ne jutsal is gerçekten yaaa.. annem annem bak duygulandim yaaa, nerden nereye annemi ozledimmm
Benim kızım da çorbacı :) ne yerse yesin illa corba olacak Öyle her corbayı da yemiyor valla corba ustası oldum sayesinde Rabbim korusun hepsini

Cok zor yaaa herkese ayri bi sey hazirlamak .. ya bilmiyorum ama ne bakicilari ne başkaları ne de kendim hiç bir şey yediremiyorum, pilavlaru ayran olursa yiyor, tavuk sulu olursa yemiyor, eti hiç bir şekilde yemiyor zaten, köy yufkasi ve taze firin ekmeği yiyor, arada bi açma ben yaparsam, corbalardan yana sikintimiz yok onlarida blenderdan cekip suzuyorum tarhanayi bile :KK43: yani keşke diyorum hamburger pizza vs istese en alasini yaparım ama yok yemiyor essek sipasi :deli: kendinin istemesi gerekiyor ilk defa muzu gecen yaladi sadece :KK70: yemiyor ona bile şükrettim, ilk kez bu yıl dondurma yedi kendi istedi.. :dua: böyle bizim durumlar..
Muzu yaladı mı :) oda iyiymiş damak tadı zamanla gelişen bir şey İnş buyudukce yer benım kı maşallah et sever her turlu götürür bende meyve yediremiyorum sadece muz ve elma oda canı isterse bende buna üzülüyorum ama zorla da yediremiyorum İnş buyudukce yiyecek umut ediyorum :(

IMG_20170520_144851.webp
Eveeet, leslie 3 mil yaptım. 5i gözüm kesmedi. Çocukları doyurdum, ne yesem hesaplıyorum. Elimde yeşil çay.. Tatlının zararı işte. Erken aciktirdı. Resmen dakika sayıyorum.

Muzu yaladı mı :) oda iyiymiş damak tadı zamanla gelişen bir şey İnş buyudukce yer benım kı maşallah et sever her turlu götürür bende meyve yediremiyorum sadece muz ve elma oda canı isterse bende buna üzülüyorum ama zorla da yediremiyorum İnş buyudukce yiyecek umut ediyorum :KK43:
Insallah ya illa yicek buyunce ama iste biz görür muyuz allah bilir :)

Eve dönüyorum gunun özeti
Sabah ya kahvaltida nasil soylesem herşeyden 1 catal ölçü oyle cok yemedim ama 1 ev poğaçasi var malesef
Aksam 4 kofte mangal piyaz salata ekmek yok
Bu arada trabzonda idim giderseniz tavsiye menzil kasap superdi ilk kez gittim yolu dusen ugrasin haftaya nevşehir e gidiyorum otel veya restoran oneriniz varsa bekliyorum 0

SABAH
1 bardak süt
1 yumurta
2 kayısı

ARA
cacık
3 5 fındık badem

ÖĞLE
lor peynirli salata

ARA
meyveleri rondoda çektim süt ile

AKŞAM
tarhana çorbası
yogurt
küçücük ekmek

Eve dönüyorum gunun özeti
Sabah ya kahvaltida nasil soylesem herşeyden 1 catal ölçü oyle cok yemedim ama 1 ev poğaçasi var malesef
Aksam 4 kofte mangal piyaz salata ekmek yok
Bu arada trabzonda idim giderseniz tavsiye menzil kasap superdi ilk kez gittim yolu dusen ugrasin haftaya nevşehir e gidiyorum otel veya restoran oneriniz varsa bekliyorum 0
Hımmm yarın dikkat edersen toparlarsın sanırım değil mi.

SABAH
1 bardak süt
1 yumurta
2 kayısı

ARA
cacık
3 5 fındık badem

ÖĞLE
lor peynirli salata

ARA
meyveleri rondoda çektim süt ile

AKŞAM
tarhana çorbası
yogurt
küçücük ekmek
Sanki akşam bi protein mi olsaymış. Sabah da ceviz fındık falan. Az geliyor bana sizin menüler yaa :-)

Benim kahvaltım şöyle diyetisyenin verdiği

1 yumurta 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim ekmek 5 zeytin 3 ceviz bol bol domates salatalık yeşillik :D

Böyle olunca sizinkiler az geliyor haliyle:D

Back
X