geç kaldım sanırım. Paylaşmışsın canım. Ellerine sağlık.Keşke bi hayır sever listemizi paylaşsa gözlerimi açamıyorum uykum var ya
buradan gitmeyin Kızlar. Ne kadar çok burda aktif olursanız o kadar gaza geliyorsunuz. Ben bi ara zorunlu çıktım izne. BideMerhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınızkılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım of Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah
olumlamaya bu ara aşırı ihtiyacım var.Azimle devam edelim inşallah kızlar. Hepimizin sorumlulukları farklı. Hepimizin bir sınavı var bence bu hayatta farklı farklı. Ben nette araştırdım diyete başladığımdan bu yana bu olumlamayı söylüyorum kendime sürekli. Gerçek tende faydası oluyor bende. Kendime kendimi hatırlatıyorum diyebilirim. 3 olumlama kızlar deneyin isterseniz. Ben çok değerliyim.kendimi çok seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Bilinç altımıza sürekli bu olumlamayı göndermek 21 gunde daha güzel hissetmemizi sağlıyormuş
saol canım inşallah.
5-6 saat tutuyorum üzerimde cnm sabah kalkınca takip öğleden sonra çıkarıyorum sarkmaları toparlıyor diyolar ama bakalım. Benim göbegim çok sarkıkNe gibi bi faydası oluyorki doktorlar onermiyo kan dolaşımıni bozduğu icin
Hoşgeldin canım ayrilmak iyi gelmiyor omur boyu buradayız galibaMerhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınızkılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım of Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah
Kesinlikle dene. Bende ki etkisi büyük. Kendi mi unutuyorum çünkügeç kaldım sanırım. Paylaşmışsın canım. Ellerine sağlık.
buradan gitmeyin Kızlar. Ne kadar çok burda aktif olursanız o kadar gaza geliyorsunuz. Ben bi ara zorunlu çıktım izne. BideAnka grubu kapatcam dedi. Yüreğim ağzıma geldi
olumlamaya bu ara aşırı ihtiyacım var.
saol canım inşallah.
Hoşgeldin demek için alıntılanmıştım aman allahımmmmMerhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınızkılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım of Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah
Ben hep yapıyordum aslında. Ama bu ara bi sıkıntı çöktü üzerime. KurtulamıyorumKesinlikle dene. Bende ki etkisi büyük. Kendi mi unutuyorum çünkü
Elinden geldiğince yap. Ben aklıma geldikçe tekrarlıyorum hatta bişey daha yapıyorum yemek yerken veya elim bişeyler e gittiğinde aburcubura falan içimden söylüyorum ve faydasını görüyorumBen hep yapıyordum aslında. Ama bu ara bi sıkıntı çöktü üzerime. Kurtulamıyorum
Ayda 1,5-2 kilo veriyorum gören de haftada 2-2 veriyorum sanacakMerhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınızkılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım of Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah
Kızlar bu arada yine sonlardayız. Gerçekten olmuyor artık. Burda vakit harcıyoruz. Emek veriyoruz. Bizim takımımız ilk üçten inmezdi bu sene yerlerde sürünüyoruz. Ben irademe sahip olamıyorum boğazımı tutamıyorum diyen kendisi ayrılsın. Gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam edelim. Vereceğiniz haftada 600-700 gram yani. 2-3 kilo beklemiyorum kimseden. Takımdan memnun olmayanlar beni ilgisiz bulanlar takım değiştirebilir.
Ve aktiflik önemli diyorum. Bana ne herkesin Cuma kilosundan. Ben kimsenin kilo çetelesini tutmak için açmadım takımı. Takım demek Motivasyon demek. Aktif olmazsanız gün içinde uğramazsanız takımda ne işiniz var.
Kesinlikle bunları yazarken aklımda isim yok herkese söylüyorum herkes üzerine düşeni yapsın artık lütfen.
Afiyet olsun canım.7şubat cuma
Sabah 10.00..2dilim ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bucuk yumurta çay
Öğlen 14.00..1kase keten tohumlu yogurt
15.30..1yesilcay,3ceviz,yarim elma
Aksam 18.00..1kase corba,1tabak kereviz yemegi,yogurt
3bucuk litre su,1turk kahvesi,
45dakika leslie#135 puan
senin için diyet demek kabak demek dimi7 şubat menum
Sabah 10.40
2 dil tambugday ekmek
2 has yum Az peynir cay
Ara 14.30
2 mandalina 1 hurma sütlü kahve ile
Akşam 18 de
1 tabak kabak
1 dil tambugday ekmek 1 bardak ayran
Su 2 ye tamamlandı
Spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun canımMenum
Sahur
1 kase yesil mercimek çorbası
1 haslanmis yumurta
Tel peynir biraz abarttim seviyorum cunku
İftar
1 kase y.mercimek corbasi
3 yk Kiymali ispanak kavurmasi
5 yk nohutlu bulgur pilavi
Salata
Su 2 lt spor yok
Ekmekler TB dimi.Sabah 09.00
Kıyamali yumurta
Zeytin
Peynir
2 dilim ekmek
Ara 11.30
Yok
Ögle 12.30
Yogurt yulaf ezmesi kivi
Ara 16.30
Elma
Akşam 18.30
5 köfte
Salata
Ayran
1 dilim ekmek
3 litre su
6 kaşık kaşkek de ne kuzu9.00
1 elma
12.30
6 yk keşkek
13.30
Yarım kase un çorbası
18.00
1 kase un çorbası
6 yk köri soslu tavuk sote
Salata
3 lt su
Yani onların yarım paketi 1 dilim ekmeğe eş onun yerime hurmanın içine ceviz katsan, ya da kuru incir yesen ya da meyve falan daha iyi olmaz mı?7.30
1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir 5 zeytin yarım domates bir salatalık
12.30
Yarım lavaş yarim porsiyon çiğköfte
17.30
Bol salata 2 köfte küçük bir kase yoğurt
Çayın yanında diyet bisküvi
Tatlı ihtiyacımı diyet bisküvi ile karşılamaya çalışıyorum.. İnşallah bu alışkanlığıma da son vereceğim pazartesi: (
Yağda yumurta varken 7 zeytin çok olmuş canım ikisi de yağ grubuna giriyor.Bugün yediklerim Sabah
09:30
Yağda yumurta,peynir 7zeytin 2dilim tb ekmeği
14:30 2dilim tb ekmeğinden yagsiz tost
18:00 bi kase pirasa kavurması,bi kase mercimek çorbası
21:00 portakal
30dk tempolu yürüyüş
50 mekik
50 omuz sırt hareketi
İnşallah canım.Haftaya inşallah güzel sonucumuz olur kaptanım. Ben tam motiveyim diyetisyene giderken bile bu kadar motivasyonlu degildim. Insallah ben ve arkadaşlarım da güzel sonuç alır haftaya.
Kızlar bu arada yine sonlardayız. Gerçekten olmuyor artık. Burda vakit harcıyoruz. Emek veriyoruz. Bizim takımımız ilk üçten inmezdi bu sene yerlerde sürünüyoruz. Ben irademe sahip olamıyorum boğazımı tutamıyorum diyen kendisi ayrılsın. Gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam edelim. Vereceğiniz haftada 600-700 gram yani. 2-3 kilo beklemiyorum kimseden. Takımdan memnun olmayanlar beni ilgisiz bulanlar takım değiştirebilir.
Ve aktiflik önemli diyorum. Bana ne herkesin Cuma kilosundan. Ben kimsenin kilo çetelesini tutmak için açmadım takımı. Takım demek Motivasyon demek. Aktif olmazsanız gün içinde uğramazsanız takımda ne işiniz var.
Kesinlikle bunları yazarken aklımda isim yok herkese söylüyorum herkes üzerine düşeni yapsın artık lütfen.
Ay ben seni unuttumOf anka kaptan çok iyi yazmışsın
Gerçekten hep ilk 3te olurdu senin gruplar
Inşallah ben de daha aktif varım
Ay ben seni unuttumsenin kilon kaçtı sana da hedef koyalım. Sağol canım gerçekten desteğinize çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?