Fiyucem canımcım.. sağolasın ellerine sağlık. yarını sen düşünme ben hallederim. Sadece Bendiyom'u bu hafta listeye katmayalım şimdilik. Tam dönüş yapmış gibi görünmüyor. Önümüzdeki hafta umarım katılımı artar ve listemize dönüş yapar. Sünbül'ün kilosunu hallederim ben. Püsküüt ayrılanlar listesinde belirtmiş. Ordan alırım. Gokcen ise bir süre ayrılmak istediğini belirtmişti. Onu çıkaracağım. Yarın listeye bakıp da şaşırma diye şimdiden belirteyim dedim. Arkadaşlar yarına lütfen herkes kilosunu bildirsin olur mu? Epey bir zamandır cuma günleri pek giriş olmamaya başladı ve sabit geçerek idare ediyoruz. Ancak daha fazla idare edemeyebiliriz. Diğer takımlar 2 hafta bildirimde bulunmayanları çıkarma yoluna gidiyor. Ben buna pek taraftar değilim. Ama diğer taraftan takımlara katılmayı bekleyen de pek çok arkadaş var. Onlara da haksızlık oluyor biraz. O yüzden lütfen biraz daha katılımcı olalım. Cuma günleri bildirimi aksatmayalım. En azından hafta içinde kilonuzla ilgili bilgi verin. Yarına inşallah güzel sonuçlar görebiliriz.
herkese ii geceler hoşbuldum fiyucem geçmişolsun güzel 1 yüreğin var ama kendinide ihmal etme space cnm ben 65 kiloyla geri döndüm 58.4 olduğum günler ah aaah neyse üzmicem kendimi dönücem inşallah o kilolara cuma sabahı kursta oluyorum o yüzden perşembeden bildirim yaparım şuanki kilom 63.4 çok şükür çok mutluyum hadi kızlar yaz geliyor kurtulalım şu fazlalıklardana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?