ben de bu hafta içinde gruba katıldım, bir iki kere bişeyler yazdım, hergün de giriyorum ama ya ben çekingen kalıyorum ya da genelde böyle, etkileşim yok. bence de hafta içi bi gün kararlaştırıp beraber konuşalım, fikir alışverişi yapalım.
yine bana göre, bu seçeceğimiz gün hafta içi ve akşam olursa herkes katılabilir gibi geliyor.
canım benim yoktum bugün kusura bakma...çok haklısın katılıyorum sana...ya benim bi önerim var...her hafta herkesin müsait olduğu bir gün belirleyip...toplantı tarzı bişeyler yapalım bence...yada her hafta olmasada 15 günde bir...böyle çok ii olur bence
Günayydııın herkese;
Cevaplarımı yazdıktan ve sorularımı sorduktan sonra dün neler yedim ,bugün neler yapacağımı yazayım.
Millet iştahım açıldı.Geçen hafta ne güzel biraz kesilmişti.Dün kahvaltıdan sonrasporuma gittim.Spordan sonra suya domates çorbamı yaptım.Büyük kızı kursa bıraktım.İşte ondan sonra ne olduysa bir açlık hissi bir türlü bastıramadım.Eve döndükten sonra yarım elmayla başladım.Dolapta kalmış yemeklerin ucundan götürmeye,bıcırık geldikten sonra taze ekmeğin ucundan iki lokma götürdüm.Sonra 19.30 bıcırığa yemek yedirirken ,yemeğinden iki kaşık ben yedim.O da yetmedi,üstüne oturup 2 kaşık pilav 5 kaşık kurufasulye ufak bir kase yeşil salata yedim.Bu da yetmedi 2 avuç kavrulmuş fındık ve beyaz leblebi yedim.Bu da yetmediiiii demeyeceğim yok daha başka birşey yemedim.Ühhh artık daha ne yiyeyim.Dünyayyı yemişim.
Şuanda midem kazınıyor.Sanki doymayacakmışım gibi geliyor.Ama mısır gevreğim çilek tarçın ve zencefil beni bekliyor.Başka birşey yemeye niyetim yok.Umarımda yemem.
Öğlene domates çorbası düşünüyorum.Akşam üstü beyazpeynirle ,simidim var.
Akşama allah kerim bilemiyorum.Ama umarım dünkü gibi gözüm dönmez.Yoksa verdiklerimi geri almaya başlayacağım.
günaydın baby nurse nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?