ibrahim kandemir irtibatfiruze merhaba:.
grup adminLiğine attığın mesaj az önce bana da uLaştı :.
sende haber aLmışsın, sitemiz açıLdı ve resimLer yeni yükLendi :.
artık resimLeri bağışLarLa sahipLerine uLaştırmak kaLdı geriye:.
resimLern aLt Limiti 50 TL,
üstünde sınır yok :.
16/17 mayıstaki sergide resim sahipLerinin isimLeriyLe birLikte resimLEr sergiLenecek :.
eğer çevrenizde resimLerden edinmek isteyenLer oLursa, haberLeşeLim:.
canım benim sağol
bu sefer adet sonrası çok iyi verdim
gerçekten adette tuz kısıtlanıp dikkat edilirse veriliyor
1 haftada 2 kilo nasıl olur yaa... ne güzel... tebrikler.
ben de sizden heveslenip ölçüm yaptım. 92-70-93 ölçülerim.anne olmadan önce belim 61 cm di.doğum insanın şeklini bozuyor resmen. herneyse ben de çok tuz kulananlardanım. oyüzden lapa işe yarayabilir. ancak kahvaltı sorun. kahvaltıda lapanın yanında domates salatalık falan yerim artık. 2 gün değil mi idare etcez. neyse herkese sağlıklı ve zayıf günler diliyorum...
bebekten sonra üstelik...ölçülerin süper. ne var sende ya.. bel hariç manken gibi derler ya, öyle işte. benim kilom, hesaplayıcılarda normal çıkıyor, ama ölçülerim dehşet.. armutum ben. basen :103 bel :75
ve benim çocuğum yok.. olsun da 10 kilo fazlam olsun gerçi ama.. inşallah olur. geçen sene öldüğü için kürtaj oldum ve kanda pıhtılaşma olduğunu öğrendim. yazın çaresine bakıp ben de bebek sahibi olmak istiyorum. :a015:
inşallah saliha kısa sürede bebek sahibi olursun canım...bende ağustos ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atımı durmuştu...allah kısa sürede sana güzel bir kız versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?