• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçen gün ekmeksiz kahvaltı denedim, sonuç facia, 3 dilim kek ve bir sürü sarma... Gözüm döndü o gün açlıktan.. Karatay teyze pek bana göre değilmiş. Bugün sporum yoktu, boş günümdü, ama kadayıfın cezası için 3 mil yapınca bir üşüme, titreme.. Çocuklar şort tişört ben penye üstü polar sweat.. Akşam yemeğimi yedim de 1 saat sonra anca kendime geldim.
aynen bacım yaa bende perşembe detoks lıstesını uyguladım cuma gunu dıyetın anasını aglattım yani.. gözüm döndü baklava yedım bır suru atıstırmalık kararında beslenmek en guzelı

Sabah
1 dilim kizarmis tb ekmegi
Domates salatalik 1kk peynir yesillik

Ara
Turk kahvesi 1 gun kurusu kayisi

Oglen
Salata tavuk izgara

Aksam
Ispanak yogurt 5i 5 gece biraktim yemeyi

Ara turk kahvesi gun kurusu kayisi

Ara sade kahve bir hurma

70 mekik 3 litre su 30dk dans ettim
Süper :)
Canım gazoz ne ya?? Onu içeceğine bi cheesecake daha yeseydin daha iyiydi...
Kız gazoz 2 yudumluk bişeydi ama neden içtim normalde asla içmem. Ablam denizlideydi oradan getirdi bu gazozu sadece orada üretiliyormuş. 1 haftadır içmedim beklettim bugün de hafif yedim ve erken yedim diye içeyim dedim. Çünkü gözümün içine bakıyor getirdim içmiyorsun diye:KK70:
Amann Yarabbim sporun akla zarar canım . Çok yorucu . 2 kilo vermiş olmalısın canım
Veremiyorum canım nerde :( ah keşke..
Kız gazozu görmedin mi? ?
Sus hippo ifşa etme beni :KK62:

hayır tabki de kızlar 2 hafta bulunmayacağım. 2 hafta sonra evleneceğim için şimdi isveç gibi sağlıksız ama süzen bi diyete girmeye karar verdim. zamanım dar oldugu için. beni 2 haftalık iddare edin kızlarr. sonra devam ederim en sağlıklısından olmazmı?
boy: 1,70
kilo:87,6
hedef: 64

Canım ben sağlıksız buluyorum. Sonuç listelerine bak bireyselde derece yapanlar genelde bir sonraki hafta kilo alıyor. Bizim yaptığımız daha iyi. Haftada 500 gr 1 kilo versek hem yağdan veririz hem kalıcı olur. :KK66:
ya evet ama sürem ksııtlı oldgu için şok diyete girdim. yyoksa tabiki sonradan düzene girmeyi düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar :KK200:
Menüm:

Kahvaltı 07:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, lorlu omlet, 1 kk süzme peynir, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 ince dilim cheesecake

Ara 15:00 sade nescafe, 1 kuru kayısı

Akşam 16:45
1 tabak taze fasulye, 2 yk yoğurt, 200 ml gazoz, domates salatalık

Ara 20:00 yeşilçay

Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)

Spor:
44 dk yürüyüş tempolu
50 dk spinning (burda öldüm sanırım)
10 dk merdiven çalışması
100 jumping jack
70 mekik (31 günlük mekik programı 14. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Canim o spora cheesecake mi dayanir helal olsun :KK52:

Back
X