• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sily Sily sen sade salatayla acıkmadın mi canım ya çocuklar da var kan şekerin düşmesin sekerim :dondurma:

Sily Sily sen sade salatayla acıkmadın mi canım ya çocuklar da var kan şekerin düşmesin sekerim :dondurma:
Tok tatlim alistirdim artik kendimi son öğün saatim en gec 5 00 ama cogu zaman ozamana bile kalmiyorum 4 gibi yiyorum acimtikca su kahve iciyorum gün bitiyor zaten, ;) ama tabi simdi acimmmmm hemde cooookkkk esimi bekliyorum yumurta salatasi yapcem bugunnnn :D

Tok tatlim alistirdim artik kendimi son öğün saatim en gec 5 00 ama cogu zaman ozamana bile kalmiyorum 4 gibi yiyorum acimtikca su kahve iciyorum gün bitiyor zaten, :KK66: ama tabi simdi acimmmmm hemde cooookkkk esimi bekliyorum yumurta salatasi yapcem bugunnnn :KK70:
Oooo yanına bir de yufka arasina koyacaksın:)))

Aynennnn mis mis amaaaa ben marulun arasina koyup yiyorummm :KK70: tuzagina dusmicemmmmmm :KK70:
Düşme canım bende inşallah etli ekmeği yemeyecem yanıma alacam kocama yedirecem :süslü: onu da yersem zaten cumaya kadar sabitlik için yarışırım :oops:

Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum :KK70:

Yoğunluktan düzenli beslenemiyorum
Sabah 9 kahvaltı 2 domates
1 salatalık
Bir tutam maydanoz
Bir dilim tam buğd ekmeği
Yeşil çay
Öğle yok
Saat 17:00 akşam öğle yemeği birleşti
Bezelye yemeği
Bir dilim tam buğday ekmeği
19:00 bir elma
Su az içtim 1,5 litre yatana kadar 2 litre yaparım inş
Spor yapamıcam ayak tabanlarım ağrıyo valla

9 ile 17 arası çok uzun canım artık leptin hormonu aradan çıkar kıtlar varrrrrrrrrrrrrrrrr yağ dönüşssün her şey hormonu devreye girer

yogurt da ekle aksama :)

İyi akşamlar kızlar :KK200:
Menüm:

Kahvaltı 07:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, lorlu omlet, 1 kk süzme peynir, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 ince dilim cheesecake

Ara 15:00 sade nescafe, 1 kuru kayısı

Akşam 16:45
1 tabak taze fasulye, 2 yk yoğurt, 200 ml gazoz, domates salatalık

Ara 20:00 yeşilçay

Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)

Spor:
44 dk yürüyüş tempolu
50 dk spinning (burda öldüm sanırım)
10 dk merdiven çalışması
100 jumping jack
70 mekik (31 günlük mekik programı 14. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank

cheese kek hakkını 2 kere kullanmadın demi :KK53:

gazoz dan vazge ayran iç canım hem yogurt hem ayran super olur ben oyle yaparım :KK53:

Sabah
1 dilim kizarmis tb ekmegi
Domates salatalik 1kk peynir yesillik

Ara
Turk kahvesi 1 gun kurusu kayisi

Oglen
Salata tavuk izgara

Aksam
Ispanak yogurt 5i 5 gece biraktim yemeyi

Ara turk kahvesi gun kurusu kayisi

Ara sade kahve bir hurma

70 mekik 3 litre su 30dk dans ettim

İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GÜNÜN MENÜSÜ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın kizlar dun cok yemedim cok gezdim erittim demistim ama sabah tarti oyle demedi malesef +300 demekki o sallana sallana bakina bakina atilan 15000 adim hic ise yaramamis bugun cok dikkat edicem Allahtan dun hic tatli yemedim yoksa nolurdu halim :eek: bugun sporu artirip menume cok dikkat edicem simdi sizin menuleri okuyup bir aranjmam yapayim kenfime herkese guzel kalorisi dusuk sporu yuksek bir gun diliyorum:KK49:

9 ile 17 arası çok uzun canım artık leptin hormonu aradan çıkar kıtlar varrrrrrrrrrrrrrrrr yağ dönüşssün her şey hormonu devreye girer

yogurt da ekle aksama :)

cheese kek hakkını 2 kere kullanmadın demi :KK53:

gazoz dan vazge ayran iç canım hem yogurt hem ayran super olur ben oyle yaparım :KK53:

İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GÜNÜN MENÜSÜ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:nazar::nazar::nazar::nazar:
1 kere kullandım cheesecake hakkımı. Aslında bir tane daha var. Bugün de mi yiyeyim onu mu demek istiyorsun :KK70:
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR

MUSMUTLU SABAHLARRRRRRRRRRRR

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Gü nay dııııınnnnn:KK200:

Günaydın kizlar dun cok yemedim cok gezdim erittim demistim ama sabah tarti oyle demedi malesef +300 demekki o sallana sallana bakina bakina atilan 15000 adim hic ise yaramamis bugun cok dikkat edicem Allahtan dun hic tatli yemedim yoksa nolurdu halim :eek: bugun sporu artirip menume cok dikkat edicem simdi sizin menuleri okuyup bir aranjmam yapayim kenfime herkese guzel kalorisi dusuk sporu yuksek bir gun diliyorum:KK49:
Ayyyy artı mı :( hemen bugünü telafi günü yap hiç geciktirme. Aynen tempolu yürümedikten sonra salınarak yürümek hiiiç işe yaramıyor canım malesef.

Back
X