• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

3 fast leslie 15 dk yaptim aneeem nasil terledim bunun 40 dk ni dusunemiyorum
Bu yanlış ama. 1 mil yapacaksan 1 mil açacaksın. Çünkü video genel olarak hepsi yapılacağı düşünülerek hazırlanıyor. Arada hızlanıp yavaşlanıyor. En son tempo düşürülerek soğuma hareketleri yapılarak bştiriliyor. Sen şimdi nabzı yukseltip kut bırakınca sağlıklı olmuyor.

Kızlar Günaydın. .. şu anda tartıyla bakışıyorum..
birazdan misafir gelicek ya..inşallah diyetime zeval gelmez ;)

Bu yanlış ama. 1 mil yapacaksan 1 mil açacaksın. Çünkü video genel olarak hepsi yapılacağı düşünülerek hazırlanıyor. Arada hızlanıp yavaşlanıyor. En son tempo düşürülerek soğuma hareketleri yapılarak bştiriliyor. Sen şimdi nabzı yukseltip kut bırakınca sağlıklı olmuyor.
3 fast&fun miles mile 3 bunu yaptim 15 dakikada bitti ne yanlis oldu anlamadim kaptan :KK61:

3 fast&fun miles mile 3 bunu yaptim 15 dakikada bitti ne yanlis oldu anlamadim kaptan :KK61:

Hııı benim dediğim o değil. Ben normal 3 fast Miles videosunu açıp 1 mil yapıp bıraktın sandım. Evet o öyle kolları çok iyi çalıştırıyor o onu da yapıyorum arada ben.

İzledim canım şimdi 3 mil olanını buldum 15 dk sürüyor olmazsa baştan sona 2 kere yaparım. Canım çıkıyor valla hiç çerez gelmiyor

O değil canım benim dediğim başka. Upload edip atayım müsait olunca.

1 kere kullandım cheesecake hakkımı. Aslında bir tane daha var. Bugün de mi yiyeyim onu mu demek istiyorsun :KK70:

Gü nay dııııınnnnn:KK200:

ayyyy canım bi kere resim paylaştın şimdi de menuye yazdın ya ben onları farklı sandım :KK70:

G u n a y d i i n :KK68:

:KK200:

Canim sen kendi tarifini bi tamamen yazaana ole yapayim bir daha ki sefere de

Ben de istiyorum o tariften yesacim

hemen geliyor tarif kızlar

http://www.tarcintadi.com/2013/04/meyveli-yulafl-bar-sekersiz.html

• 3 su bardağı yulaf ezmesi
  • 1 orta boy muz
  • 5 günkurusu kayısı
  • 1 çay bardağı kuru üzüm
  • 10 adet badem
  • 10 adet fındık
rondo çek at fırına 18 dk :nazar:

kızlar akşama arkadaşın cocgunun dogum gunu var ne yapacagım ben o_O

bi de bir kahvaltı yapmışım offfffffffffff ne yedim yaaa :KK45: ama hep sağlıklı kızmayın :KK14:
Doğum günü ... pasta bi de tazeyse offff ... sen simdiden su ve spor a yüklen bence aksam asitli bir şey içme sadece pasta ye ince bir dilim ama çok ince.. :dua: umarim sabit kalirsin en azindan arti cikmazsin ;)

Doğum günü ... pasta bi de tazeyse offff ... sen simdiden su ve spor a yüklen bence aksam asitli bir şey içme sadece pasta ye ince bir dilim ama çok ince.. :dua: umarim sabit kalirsin en azindan arti cikmazsin ;)
Asitli bişey içmez o zaten. Diyetisyen bana 1 parmak kalınlığında yiyebilirsin demişti.

Back
X