• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 10
Omlet
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
Domates salatalık biber
2 diliim ekmek
Bir fincan çay

Öğle 15
İzgara et 2 şiş
Salata
Bir bardak ayran
Saat 17 de yeşil çay

Akşam 18
1 şeftali 3 yeşil erik
Spor 40 dk parkta yürüyüş
Su: 2,5 litre

Keseyi sıkı kapat ama her yere fırlamasın mikronun içinde. :-)

Canım mısır çekti ya:-)
Tamam keptin dikkat ederim ama dağılsa da hepsini toparlar yerim :KK70: yemedim kuzum mısırı yanımda kasede duruyor bakışıyoruz. Ona meydan okuyorum hadi bakalım mısır sen mi büyüksün Miu mu diye. Yemiycem :110:
Bugünkü menüm
Sabah 10
Omlet
2 çay kaşığı bal ve tereyağı
Domates salatalık biber
2 diliim ekmek
Bir fincan çay

Öğle 15
İzgara et 2 şiş
Salata
Bir bardak ayran
Saat 17 de yeşil çay

Akşam 18
1 şeftali 3 yeşil erik
Spor 40 dk parkta yürüyüş
Su: 2,5 litre
Çok güzel umut :KK9:

Benim de yazayım menumu yeme işini bitirdim inşallah

Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı yapmıştım ki komşu simit getirmiş yarım da simit yedim.

Ara turk kahvesi çay vs

İkindi 2 kaşık irmik helvası

Akşam 10 mercimek köfte

Spor:4 Fast Miles
50 jumping jack
. 20 dağ tırmanışı
. 3 fast&fun Miles (irmik helvası için)
. 50 sn plank

Su 3 e tamamlayacağım.
Rakip çoook sıkı gidiyorsun :kızgın::KK53:

Canım bu gün mu oldu bunlar. Hamile miymişsin bu gün mu düştü anlamadım ki çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43:
Cnm allah razı olsun yok bugun degil cnm bugun kpss sınavım vardı nasıl gectı dıye sordu inci ona yazdım martta ikıncıye hamile kaldım sonra 20 nisanda kurtaj oldum 8 haftalık olmuştu kalbi durmus bebegimin o yüzden hiç ders falan calışmadım cok kotu zamanlardı :( ordan kalan kilolar vereyim falan işte burda buldum kendimi :)

Bende ekliyeyim menümü;
Sabah kalkar kalkmaz 3 buyuk su bardağı su, ilerleyen saatlerde karatay kahvalti + yumurta salatasi, 100 ip atlama , 10 mekik, aralarda , iki kiraz bir kayisi, iki dilim karpuz, yarim saat yüzme, akşam, bir içli köfte , yeşil salata, ayran, 17 de bitirdim yemek isini 1 mil leslie daha yaptim su fast olanindan :KK66: simdide kahve içip bodrum masalını izlicem .. kolay gelsin yeni haftayaaa bollll bolll eksiler herkese
tevafuk55 tevafuk55 rakibim sana özel sorayim.. ne alemdesin şu saate kadar umarim cok kacamak yapmamissindir
Nr kadar az yemişsin canım hele akşamın hem erken hemde yok gibi. Tarçınlı süt ile ara super olur böyle durumlarda:KK66: bana gelince sabah iki tane kıymalı gözleme yedim :duduk::eek: sonrasında bir şey yemedim au an türk kahvesi içiyorum ama sisim maalesef :KK43:
Ya anka sen diger yarismada demistin bana biz birbirimize cok yakiniz diye, hem cocuklardan hem kilolardan dolayi sen niye kendinle beni eslestirmedin :KK70: korktunmu bendenn :KK8::confused::KK53:
Yandan yandan kaçış mi seziyorum ne :cool: anka senden sen benden korkuyorsun heheheh :KK70: sonuç: ikiniz benden korkuyorsunuz :KK55:
Kızlar ben dün ölçüm yaptırdımmmmm bisürü değerlerim çıktı. Metabolizma hızı yaşım 21 çıktı hahahahaha nasıl mutluyum metabolizmam 9 yaş atmış erkene :)
Diyetisyene gidenler var onlara sorum var. Yap ağırlığım 15 kg vücudumda bu çok mu sizce nasıl? Oran olarak da %25.1 .
Birbuçuk ay sonra falan bir daha yaptıracağım bakalım nasıl olacak
Miucum normal.bir vücutta 12 kilo yağ olmalı diye biliyorum normal bir vücudun yağ oranı ise yüzde 22. Sen normal aralıktasin hatta alt sinira yakinsi :KK9:Ama kağıdının fotosunu çekip paylaşırsan daha kolay anlaşılır. Benim de 2 ay kadar önce 14 kilo yağım vardı:)
Valla korkmuşum herhalde kağıda seni yazmışım buraya erdnctuba yı yazmışım. Neyse ilerleyen haftalarda yarışırız inşallah :-)
Gruplar değişken mi ankacim , kimselere vermem rakibemi :KK4:

Son düzenleme:
Kızlar ben dün ölçüm yaptırdımmmmm bisürü değerlerim çıktı. Metabolizma hızı yaşım 21 çıktı hahahahaha nasıl mutluyum metabolizmam 9 yaş atmış erkene :)
Diyetisyene gidenler var onlara sorum var. Yap ağırlığım 15 kg vücudumda bu çok mu sizce nasıl? Oran olarak da %25.1 .
Birbuçuk ay sonra falan bir daha yaptıracağım bakalım nasıl olacak
mium bu ölçümü nerede yaptırdın ? bende yaptırsam

Sişkinliğimin üstüne ödem atıcı çay yaptım kendime :kahve:
1 yeşil çay
1 kiraz sapı
1 çubuk tarçın
Yarım limon
1 sise maden suyu

Inşallah faydası olur. :KK56:

Kızlar misafirim vardı bugün ama elimden geldikçe dikkat ettim..

@anka_misali @yesa1

Sabah 10 da.. 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, taze nane,2 dilim tam tahıllı ekmek..

Ara öğün; sade türk kahvesi, bi iki parça çikolata (misafirle)

Öğlen; 6 tane mercimekli köfte, marul, domates, salatalık.. azcık ucundan kek, azcık ucundan börek :))

Akşam 19.30 1 dilim sini kebabı (bakZ eski konularım) 2 kaşık humus, 1 kaşık pilav, salata..

Yapabilirsem leslie yapıcam. .
canım çıkolata cıss bılıyosun şekerini dalgalandırıyosun. komşum kahvenın yanına en sevdıgım çikolotadan cıkardı bunu dedım eve gotureyım yarın sabah yıyeyım dedım(samımı arkadasım) eve getırdım cekmeceyı her cısımda benı sınıyo 2 hafta oldu halen duruyo.
mercimekli köfteye bır şey demiyorum bence saglıklı (pilav corba ekmek yerıne gecıyo benım bıldıgım) gel gelelım ne kadar ucundn kekle börek
ahh su misafirliklerde tutabılsek bende cok zorlanıyorum. bır de akşam 7 den sonra ah ne yesem deyıp duruyorum

Back
X