- 21 Mart 2016
- 2.426
- 5.878
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her gün yeni bir sıkıntı yeni tartışmalargideeeerrrr daha cumaya çok var yolculuk da yaptın regl de var hava değişimi var bunlar hep ödem
görürsün
hell of anka.
ankanın külleri
anka dirilişi
anka cupcup
anka ka ka ka ka ka
bulurum orijinal isimler
ilk aşk asla unutulmaz bebeğim
ben de ben deeeee
iyiyiz canım sen nasılsın?
aaaa aaaaaaaa aaaaaaaaaaa
Ya asyacım hiç yakışıyor mu böyle sözler sana? Canım takma bak dert bu gelir geçer üzme artık kendini ya
anka mı kız
![]()
Anka yi ankara okuyorum.iyi migideeeerrrr daha cumaya çok var yolculuk da yaptın regl de var hava değişimi var bunlar hep ödem
görürsün
hell of anka.
ankanın külleri
anka dirilişi
anka cupcup
anka ka ka ka ka ka
bulurum orijinal isimler
ilk aşk asla unutulmaz bebeğim
ben de ben deeeee
iyiyiz canım sen nasılsın?
aaaa aaaaaaaa aaaaaaaaaaa
Ya asyacım hiç yakışıyor mu böyle sözler sana? Canım takma bak dert bu gelir geçer üzme artık kendini ya
anka mı kız
![]()
Cumaya kadar tum odem giderr merak etme yolculuk da su tutturuyo zaten hepsini atarsin cumaya2 günündeyim canım ama az az oluyorum düzenim bozuldu cumaya kadar inşallah düzelir
gel kız buraya![]()
Canım oğlunu değil önce kendini düşüneceksin. Sağlıklı beden sağlıklı ruh halin olacak ki oğluna da faydan olsun di mi. Hadi çık bu psikolojidenher gün yeni bir sıkıntı yeni tartışmalarçokk yoruldum artık.oğlum yavrumu düşünüyorum
inciyi rahat bırakCumaya kadar tum odem giderr merak etme yolculuk da su tutturuyo zaten hepsini atarsin cumaya
Anka yi ankara okuyorum.iyi mi![]()
inşallah canımCumaya kadar tum odem giderr merak etme yolculuk da su tutturuyo zaten hepsini atarsin cumaya
Ïnci artikk benimmmminciyi rahat bırak![]()
bak bak kendi yeni ortağıyla hemen bal kaymak oldu beni ortağımdan kıskanıyoinciyi rahat bırak![]()
Ïnci artikk benimmmmcek elini uzerinden yakarimm ullayynnn
![]()
seni paylaşamam alışkın değilimbak bak kendi yeni ortağıyla hemen bal kaymak oldu beni ortağımdan kıskanıyo![]()
hepsini geçecez canım en aktif biz olacazÏnci artikk benimmmmcek elini uzerinden yakarimm ullayynnn
![]()
Dile bakk terbiyesizZ
Hemen söylüyorum