Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Buluruz inşallah güzel bir isim. Sabah karatay kahvaltısı yaptım çok iyi oldu. Şimdi kahve keyfi yapacağım. Sonra 3 fast miles (45 dk olan) akşama da mercimekli yoğurtlu semizotu salatası yiyeceğim.. Senin planlarında ne var.
Off nasil kahve istedi canim

@MiuLego bak kızıyorum heee :KK11:
Bende korhime zumreme bir şarkı armağan edeyim:KK75: Korhilalp Korhilalp

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor

Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor
Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor

Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir @MiuLego
Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir :KK75:

Metro marketten aldim ithal midir ki acaba? Bi de kac ceviz yiyosunuz kahvaltida ekmek yerine?

Paketliyse üzerinde yazar. Paketli değilse bilemezsin. Karatay yapacaksan 7 tane yiyorum ben. Ama Karatay yapmayacaksan 3 yeter sanırım.

Off nasil kahve istedi canim

Gel sana da yaparım:kahve: Fal açarız arkasından:D

Diger gruplari inceledim gecen gun. Millet deli gibi spor yapiyo. Acaba sporumu arttirsak biraz? Belirli bir sure ayni sporu yaptiginizda vucut daha az kalori harcamaya basliyo. Arada degistirmek lazim yoksa rutine bindiriyo vucut

Yaa biz 2 mil yaptıramıyoruz ona alıştırsak çoğaltırız. :D ama ama ama bir suru bahane sıralıyorlar. Dedikodu gibi olmasın da :D

Yuh
Paketliyse üzerinde yazar. Paketli değilse bilemezsin. Karatay yapacaksan 7 tane yiyorum ben. Ama Karatay yapmayacaksan 3 yeter sanırım.

Gel sana da yaparım:kahve: Fal açarız arkasından:KK70:

Yaa biz 2 mil yaptıramıyoruz ona alıştırsak çoğaltırız. :KK70: ama ama ama bir suru bahane sıralıyorlar. Dedikodu gibi olmasın da :KK70:
İlk basladigimd ben de zorlanmıştım. Leslie 1 mile bile çok ağrı yapmıştı. Bir wc süresi 15 dk. Bence 1 mille başlasın yeni baslayanlar. Zamanla vücut alışıyor doğru, kesmiyor diye 70 dkya kadar çıkmıştım. Ramazanda ara verince düştü performansım gerçi. Zaten. Başı sonu çıkınca 12 dk falan kalıyor video. Sporsuz olmuyor. İlk 1 ay diyetsiz başladım ben, sadece ödem ve 1 kg verdim 1 ayda. Sonra interneti karıştırırken leslie yi öğrendim. 15 dk inanılmaz yorucu oldu, 3 gün hamlik ağrıların oldu, spor sonrası üşüme titreme uyuklama... Şükür aştım o günleri. Spor için kilo tablosu gibi bir tablo yapsak, yaptığı vs, ama ilk sayfada hergun nasıl ayarlanır güncel dursun diye bilemedimm. Liste gibi konu açalım desem ona yazmayı ben bile unutuyorum kaç gündür.

@MiuLego bak kızıyorum heee :KK11:
Bende korhime zumreme bir şarkı armağan edeyim:KK75: Korhilalp Korhilalp

Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor

Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor
Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor

Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir @MiuLego
Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir :KK75:

hahahahaha bayıldım ya hahahahahah
Vayssss gunaydin sana da bana bol bol etiket ve smiley koy yoksa ben anlamamam ne yaaa bak örneğin
:KK200::dondurma:En Büyük KK:halay::dua::KK45::KK53::KK45::cool::KK9::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
ay sily örnekli anlatım :KK70:

Anka Anka
Benim menü
Sabah 8:00
Tb ekmeğinden kaşarlı tost
Çay

Öğle 13:00
Güveç yemeği
Ayran
Bir elma
15:00 türk kahvesi

Akşam 18:30
Menemen
Ayran
Çay
Su:4 litre su
Spor leslie 3 mil

Benim menü
Sabah 10:00
2 yumurta ile omlet
Kk peynir
1 dilim tb ekmek
Çay

Öğle 14:00
2 poğaça
Çay
1 dilim karpuz

Akşam 19:00
Yoğurtlu semiz otlu salata
Türlü
1 türk kahvesi
Spor 3 mil leslie
Su : 4 litre belki 4,5 oldu

Slm kızlar
Menüm
Sabah+öğle 12:00
Kk peynir
Közde 1 domates ve yeşil biber
5-6 yeşil zeytin
3 dilim sucuk
1 rafadan yumurta
Maydanoz
Çay.
1 kuru incir

Akşam 18:00
İskemder (tereyağsız tabikine) :KK66:
Salata
1 orta şekerli kahve

Spor 7000 adım tempolu yürüyüş
Su: 3 litre
1 bardak süt

Son düzenleme:
Anka Anka dünkü menümü yazmamışım
sabah :8.00
çay
kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates

öğle 12:00 detox çorbasına başladım 1 kase
14:00 1 kase detox çorbası
16.:00 1 kase detox çorbası
18:00 1 kase detox çorbası
20:00 1 kase detox çorbası
22:00 1 kase detox çorbası

1 fincan yeşil çay 16:00
spor yapamadım halsizlik nedeniyle
su:2 litre

ben de detox 2. günündeyim .suyu zorlayarak içiyorum canımcım

bende bugün başladım detoksa

Anam umut sen de mi yapıyordun :rolleyes: Asya sen de mi yapıyorsuuun? :rolleyes:

Kızlar ben çorbayı aşırı sulu yapmışım bi de malzemeden cimrilik yapmışım o yüzden doymuyorum. Dün sıkıntı yoktu ama bugün zorladı namıssız. Su falan içerken değil de doyamadım bi. Gerçi bugün daha 1 kase içtim sadece. Ama 1. gün sonunda bu sabah tartı beni çok mutlu etti değer bence çektiklerimize:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Umutcum dün ben spor yaptım ama bugün yapamıcam çünkü hal kalmıyor detoksdan sanırım..

Anam umut sen de mi yapıyordun :rolleyes: Asya sen de mi yapıyorsuuun? :rolleyes:

Kızlar ben çorbayı aşırı sulu yapmışım bi de malzemeden cimrilik yapmışım o yüzden doymuyorum. Dün sıkıntı yoktu ama bugün zorladı namıssız. Su falan içerken değil de doyamadım bi. Gerçi bugün daha 1 kase içtim sadece. Ama 1. gün sonunda bu sabah tartı beni çok mutlu etti değer bence çektiklerimize:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Umutcum dün ben spor yaptım ama bugün yapamıcam çünkü hal kalmıyor detoksdan sanırım..
Benimde yaaa cok sulu ve az malzemos olmuş... bol bol su alıyorum bi kase değil iki kase iciyorum.. birazdan da yesilcay suyu yapcam:eğlence:

evet gülüm yapıyorum da yalnız spor yapabilirmiyim bilmiyorum hiç halim yok zaten gece boyu uyanıktım 3 saat falan uyumuşumdur toplasan.inşallah yarın yaparım sporuda.

Back
X