- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Bilmiyorum ki balimm sivasin katmeri meshur hahahha yemek geldi aklkma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki balimm sivasin katmeri meshur hahahha yemek geldi aklkma
Tadi guzel kotu dwgil ama halsizlik yapti bendeKızlar bu detoks çorbasını ben dün 1.5 kase zor içtim acıkmadım da.. siz nasıl 5 kase içiyorsunız ya??
Allah seni eylül ne diyeyim diyet grubunda katmerBilmiyorum ki balimm sivasin katmeri meshur hahahha yemek geldi aklkma
Kuzum ben detoks yapiyotum cok halsizim yahişşştttteylul7158eylul ortim nerdesin ya ne yedin ne içtin
yarında ben yapayım detoksuTadi guzel kotu dwgil ama halsizlik yapti bende
Sen ne yedin balimAllah seni eylül ne diyeyim diyet grubunda katmerayyy benim de canım çekti
kurbanda sivastayım zayıflasamda yesem
odemi soker atar cuma gunu herkesi arkamizda birakiriz ☺ sarimsak seviyosan icine sarimsakda rendwle tat verigo derwotuyarında ben yapayım detoksu![]()
sabah yarım simitSen ne yedin balim
sarımsak olmaz canım da dereotunu severim ondan koyarım yeşil mercimek nohut buğdaydı demiodemi soker atar cuma gunu herkesi arkamizda birakiriz ☺ sarimsak seviyosan icine sarimsakda rendwle tat verigo derwotu
Ya ikinciyi zor içiyorum. ..aç kaldık kardeşlerim
ayyyy asya 2. gün hiç hal kalmıyor kız
İmkansız ya 1.5 kase içip gün nasıl geçer![]()
Kız sakın kahvaltıyı atlama! bak kızlar dedi uyandıktan sonra 2 saat içinde yapmak gerekiyormuş kahvaltıyı. Yoksa metabolizma çalışmıyormuş resmen.Haklısın canım . Ters köşe yapcam artık . Aslında sabah kahvaltısı yapmamayı planlıyorum. Öğlen kuvvetli yerim. Akşam hafif .inşallah
Verirsin inan yeter ki pozitif ol. Bakalım doktor ilaç etkisi ile ilgili ne diyecekCanımsın sen ya?!
Aslında bırakmak istemiyorum ,sizleri çok seviyorum.
Ama yarış var ortada ve ben takımı eksiye götürüyorum diye üzülüyorum. Haftada 1 kilo verebilsem keşke
oh sağlıklılardan ye eltinde zortim. Zaten de öyle yaparsın sana güvveniyorumKız yok kahv ile duruyorumsimdi eltimlere gececez bakalim ne yrmek var
![]()
canım tekrardan iyi ki doğdun ne güzel sürpriz olmuşKızlar eve bir girdim bana süpriz doğum günü hazırlamışlar... şok oldum. .
Yaaaa ne güzelKızlar eve bir girdim bana süpriz doğum günü hazırlamışlar... şok oldum. .
accık yesin kızYaaaa ne güzelpastadan yeme kız sakın
Çatal ucuyla olaaaraccık yesin kız![]()
SİLYYY SİLYYYY KOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ![]()
12. TakımdanSily 8 haftada 8,9 kilo vererek mezun olmuştur.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-60#post-52048247
Kostum kostummmmSİLYYY SİLYYYY KOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Tebrik ederim canımcım mezuniyetini kupnı iradeni zayıflığını![]()