Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Buluruz inşallah güzel bir isim. Sabah karatay kahvaltısı yaptım çok iyi oldu. Şimdi kahve keyfi yapacağım. Sonra 3 fast miles (45 dk olan) akşama da mercimekli yoğurtlu semizotu salatası yiyeceğim.. Senin planlarında ne var.
Canım çıktı kahvaltıya misafirlerim vardı kızlar Yen'i yazabiliyorum sabah biraz menemen biraz peynir ylyebildşm şükür sıfır kaçamak ama neler yaptım neler :)

Canım çıktı kahvaltıya misafirlerim vardı kızlar Yen'i yazabiliyorum sabah biraz menemen biraz peynir ylyebildşm şükür sıfır kaçamak ama neler yaptım neler :)
Patates kızartması mı
Gözleme mi
Sigara böreği mi
Kurabiye mi
Fırın süylaç mı
ay ne yaptın ay hepsini istiyorumo_O:eek:

Patates kızartması mı
Gözleme mi
Sigara böreği mi
Kurabiye mi
Fırın süylaç mı
ay ne yaptın ay hepsini istiyorumo_O:eek:
Fırında patates kızartma
Menemen
Börek 2 çeşit
Fındıklı kurabiye
Mermer kek
Kahvaltı çeşitleri
Simit
Tahinli simit
Ekmek çeşitleri

Canım menulerine bakınca az gibi görünüyor. Bunun dışında yemeğin tadına bakmak, 1 çatal almak ucundan bakmak da kalori. Bunları yapıyor musun. Bir de kahvaltılar az sanki. Domates salatalık maydanoz dereotu ceviz zeytin eklesek. Poğaça simit vb ekmeği tamamen çıkarsak akşama da protein koysak bence gidecek kilolar. Tabii öğle akşam bol bol salata olsa. Egzersiz de artarsa tadından yenmez. Sen bundan sonra yiyeceklerini bir gün önceden planla beni etiketle bakalım ekleme çıkarma yapılacaksa yapalım akşamdan hazırla. Ertesi gün aksilik çıkmasın. Biraz emek vereceksin dişini sıkacaksın. Sonra zayıflayıp bebişini kucaklayacaksın inşallah canım. :36:

Yuh

İlk basladigimd ben de zorlanmıştım. Leslie 1 mile bile çok ağrı yapmıştı. Bir wc süresi 15 dk. Bence 1 mille başlasın yeni baslayanlar. Zamanla vücut alışıyor doğru, kesmiyor diye 70 dkya kadar çıkmıştım. Ramazanda ara verince düştü performansım gerçi. Zaten. Başı sonu çıkınca 12 dk falan kalıyor video. Sporsuz olmuyor. İlk 1 ay diyetsiz başladım ben, sadece ödem ve 1 kg verdim 1 ayda. Sonra interneti karıştırırken leslie yi öğrendim. 15 dk inanılmaz yorucu oldu, 3 gün hamlik ağrıların oldu, spor sonrası üşüme titreme uyuklama... Şükür aştım o günleri. Spor için kilo tablosu gibi bir tablo yapsak, yaptığı vs, ama ilk sayfada hergun nasıl ayarlanır güncel dursun diye bilemedimm. Liste gibi konu açalım desem ona yazmayı ben bile unutuyorum kaç gündür.
Yuh derken :işsiz:

Sporu düzene sokalım inşallah canım. Dur bakalım bir şeyler düşüneceğim.

Vayssss gunaydin sana da bana bol bol etiket ve smiley koy yoksa ben anlamamam ne yaaa bak örneğin
:KK200::dondurma:En Büyük KK:halay::dua::KK45::KK53::KK45::cool::KK9::rolleyes::KK8::KK8::KK8::KK8::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Valla canım telefonun dokunmatiği bazen bir takılıyor değil smile koymak fırlatıp arasında geliyor. Ekranında 1 parmak ucu yer yok zaten :) bunları koyunca da bir şey çıkmıyor.

Yuh derken :işsiz:

Sporu düzene sokalım inşallah canım. Dur bakalım bir şeyler düşüneceğim.
Dokunmatik takılınca kendi kendine yaziyor, işte bir örnek. Ben öyle bir şey yazmadim mesela. Geçen de watsuotan resim yollamış birine, bazen birilerini arıyor.. Kaskoya gideceğim de bir gönderemedim.

zortim bundan sonra her gün menü verirken ya da ayrıyeten BUGÜN NELERE HAYIR DEDİM listesi de yapıp yazalım tamam mı? Bakalım ne kadar iradeliymişiz. Sonra deriz ki bak zortim nelere hayır demiş ben şimdi bu kaçamağı yaparsam asla olmaz falan filan:rolleyes: tevafuk55 tevafuk55
Bana uyar canım şimdi menü verecem ;)

Back
X