- 21 Mart 2016
- 2.426
- 5.878
- 108
Senin sporunun altina yazmaya utaniyomKızlar herkes yaptığı sporu listeye eklesin
1. anka_misali= 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee (bittim)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sporunun altina yazmaya utaniyomKızlar herkes yaptığı sporu listeye eklesin
1. anka_misali= 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee (bittim)
Akşam.yürüyuşle yakarsın canım. Vücut unutuyor değil mi.
Ben bir tane tam buğday ekmeği yedim amaSenin sporunun altina yazmaya utaniyom![]()
Pasta börek falan. Yemeyince unutuyor vücutNeyi unutıyo anlamadım...
@MiuLego bak kızıyorum heee
Bende korhime zumreme bir şarkı armağan edeyim![]()
Korhilalp
Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Ayrilik kolay degil
Onu gel sen bana sor
Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor
Günlerim yalniz seni
aramakla geciyor
Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir @MiuLego
Kader ayirdi bizi
elimizden ne gelir
sabrin sonu selamettir
basa gelen cekilir
Tebrikleeeer silycimmmmKostum kostummmmyeeeaaah iste bu evvvvvvet
umarim herkes istedigi kiloya iner
desteklerinizden dolayi herkese teşekkür ederim bura olmasaydi zor tutardim irdemi ..
![]()
kızlar ben az önce gozum dondu ve tb ekmeğine tereyağı sürdüm sürdüm yedim@Gulbe seker
Ayyy ben tabii
Bende yürüyüşe çıkacağım canım birazdan.1 saat yürüyelim en az kaptanİnşallah yaa gözümü açarsam yapacağım. Bebek uyusa dışarı çıkıp yurusem daha iyi gelecek aslında.
Aynen. . Normalde 4 dolma 2 börek 2 dilim pasta sayamayacağım kdr kurabiye yerdim. Şimdi midem ağrıdı. . Kardeşim bile şaşırdı. Ne kadr az yedin diye..Pasta börek falan. Yemeyince unutuyor vücut
Ben de hiç yemezdim soğuk. Sutcuden alıyorum ben tereyağını. Çorbalara pilavlara katıyorum sadece. Sutcu getirmiş yine. Komşum sordu iyi mi diye. Ben de gel bak dedim 1 lokma ekmeğe surdu bayıldı. Çok güzelmiş de bayılmış da ovdukçe ovdu. Ben de merak ettim nasılmış 1 lokma ekmeğe surdum yok böyle bir şey yaa. Nutellayla boşa vakit geçirmişim benya dedim 1 lokma daha 1 lokma daha derken kocaman tam buğday ekmeğini bitirivermişim. Fırından almıştım zaten ekmek ayrı güzel
![]()
O kdr spor yaptı gitmez mi??çok üzüldüm kaptancım.1 kilo artı gelir en az
![]()
Canım kahvaltı daha iyi olabilirdi..ama genel olarak iyi menü. .spor süperKızlar menüm @eylul7158eylul
Sabah yarim simit cay
Öğle bir parmak kadar kiymali borek
2 catal yadda yumurta
1 ck findik ezmesi
1 dilim kaşar
Sebze
Akşam 4 kayisi 10 kiraz
Şimdide yesil cay iciyorum
Su 2 litre olur
2 sade soda
3 mil leslie
6000 adim
Aaaaa inciii benim de 3kilom kaldı.ben olucammm
Tek dileğim.. inşallah gider de cumaya yine 1.olabiliriz ;O kdr spor yaptı gitmez mi??