- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Umut'un muhteşem dönüşüSlm lar menüm
Sabah 8:00
Kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
Çay
1 kuru incir
12:00 dan 20:00 a 2 şer saat arayla detox çorbası
Su: 2,5 litre
Spor 30dk interval şeklinde yürüyüş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut'un muhteşem dönüşüSlm lar menüm
Kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
Çay
1 kuru incir
Canımsın . Teşk ederim.
Teşk ederim flocuğumUmut'un muhteşem dönüşü![]()
Canım hesaplamıştın sanki 58.7 mi ne demistinCanım şu an 60 kilo olunca mezun olabiliyorsun. Ben 60 yapıp 62 ile falan mezun olacak şekilde ayarlamak istemiştim.
Kuzum bence ters bile tepebilir meto acısından costurabilir seni. Kaldiki sabah yemek çok mantıklı sen onu her türlü eritirsinZortim malum detoksdan yarın çıkıyorum ben. Ablam dün fırın makarna yapmıştı. Ondan kahvaltıda yicem ki yansın bir de ince dilim cheesecake sabah 7:30 da yicem. Sonra öğlen çorbalı ana yemekli salatalı sağlıklı menü ve akşamı da 2-3 yk yoğurt ile 17:00 de kapatıcam. (Mecbur hafif olcak çünkü sabahki makarna ve cheesecake!) ve akşam 2 saat güzel spor yapıcam. Detoks sonrası artı çıkarmıyım sence ne diyorsun?tevafuk55
İşte bu beeeeeeee bakalım yarın tartı ne göstercek sanaSlm lar menüm
Kk peynir
Domates salatalık
4 zeytin
Çay
1 kuru incir
Ayyy içim rahatladı. Sadece detoks sonrası eakamdan artıya geçmekten korkuyorum o kadar dayandım detoksa. Ama eritirim ya her türlü zaten öyle büyük porsiyonlar da yemicem sonuçta.Canım hesaplamıştın sanki 58.7 mi ne demistin
Kuzum bence ters bile tepebilir meto acısından costurabilir seni. Kaldiki sabah yemek çok mantıklı sen onu her türlü eritirsin![]()
Afiyet olsun 2 öğün olması çok güzel olmuş akşam öğünü aşırı sağlıklı kahvaltı da çok güzelMenumu de paylasayim
Sabah 9
1.5 avuç içi lavaş
2 yumurtalı, keçi peynirli menemen.
Öğlen yok.
Ara 20 kiraz, vişne karışık
18:30
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt.
Edit:Su 3 lt şimdilik.
Beğendiğine sevindim. Lavaş var diye fırça yiyeceğini düşünüyordum. Lavaş yedim diye öğleni boş geçirdim.Afiyet olsun 2 öğün olması çok güzel olmuş akşam öğünü aşırı sağlıklı kahvaltı da çok güzel![]()
Yerim seniBeğendiğine sevindim. Lavaş var diye fırça yiyeceğini düşünüyordum. Lavaş yedim diye öğleni boş geçirdim.
Afiyet olsun canımBeğendiğine sevindim. Lavaş var diye fırça yiyeceğini düşünüyordum. Lavaş yedim diye öğleni boş geçirdim.
Kız ne fırçasıAfiyet olsun canım. Ben de fırça bekliyordum lavaş için ama öğle kurtardı seni zannımca
![]()
Hı hıKız ne fırçasıbenim işim olmaz fırça falan
![]()
İnciiri yeme kuzum yerine daha çok ceviz ye. Geri kalan harikaaaa öğün aralarında 4 saat olsun en az ve ara yapma emi leptin çalışsın yağlar yansınAnka ve @MiuLego
Yarınki memümü paylaşayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla omlet
Kk peynir
3-4 zeytin
Çay (yeşil çay olabilir)
Salatalık domates
1 ceviz 1 incir kurusu
Öğle ton balıklı salata
Akşam kabak yemeği
Şimdilik böyle ama kayısı kurusu ve çiğ badem alayım diyorum öğle menüsüne eklerim . Madem çerez yemem gerek. Öyle yapıym. Ne dersiniz. ?
Yada kabak çekirdeği nasıl olur?
Miu bal miu kaymak miu pamuk miu aşırı yumuşak huyluHı hı
İlahi miu hiç gülesim yok ama sayende![]()
Ok. Tatlış. Teşekkür ederim .İnciiri yeme kuzum yerine daha çok ceviz ye. Geri kalan harikaaaa öğün aralarında 4 saat olsun en az ve ara yapma emi leptin çalışsın yağlar yansın
Kavrulmamış yiyebilirsinOk. Tatlış. Teşekkür ederim .
Kabak çekirdeği olmadı mı?
Kahvaltı az bence, akşam da az gibi göründü. Birden az yemek sakıncalı. Yoğun bir gün müydü?Bende yazayım menümü
Sabah 12:00
4 çatal menemen
3-4 dilim salatalık
2 Çatal peynir
Akşam 19:30 dan sonra 20:45 te bitti
Tavuklu salata
Çekirdek kahve
Su 2 lt ancak
Spor 40 dk yürüyüş
Ya düzen bozuldu tekrar düzene girmek vakit aliuo galiba insallah yarin daha iyi olurSabah cok kalotili olmus ama gunun kalan zamanimda nerdeyse bir sey yememissin metabolizman yavaslamasin. Ben yazmiyorum canim belli zaten menum detoks