Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee 59.5 da fena değil canımtevafuk55 59.5 muş canım yanlış bakmışım. Bu cuma listede yazacağız onu. Cuma kilosuna göre değiştirip değişmeyeceği belli oluyor. Geçen hafta unutmasam iyiydi
Menü süper canım kuruyemiş cidden tok tutuyor@anka_misali ve @MiuLego
Yarınki memümü paylaşayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla omlet
Kk peynir
3-4 zeytin
Çay (yeşil çay olabilir)
Salatalık domates
1 ceviz 1 incir kurusu
Öğle ton balıklı salata
Akşam kabak yemeği
Şimdilik böyle ama kayısı kurusu ve çiğ badem alayım diyorum öğle menüsüne eklerim . Madem çerez yemem gerek. Öyle yapıym. Ne dersiniz. ?
Yada kabak çekirdeği nasıl olur?
Iyi geceler fıstıkIyi geceler kizlar cok yorgunum yatiyorum
Evet canım misafirim vardı kalk otur şunu getir bunu yap yasaklı yeme derken hiç birşey yiyemedim sonra 5 te gitti herkesKahvaltı az bence, akşam da az gibi göründü. Birden az yemek sakıncalı. Yoğun bir gün müydü?
Aslında sen idealdin ya benceHee 59.5 da fena değil canımben zaten 50 li rakamları girmek istiyoruuuummm
cuma olsun hayrolsun canım
Sen benim fotoyu gördünmü canımAslında sen idealdin ya bence
Az ve öz güzel olmuş bence canım afiyet olsun :)Evet canım misafirim vardı kalk otur şunu getir bunu yap yasaklı yeme derken hiç birşey yiyemedim sonra 5 te gitti herkes
Eşimde hadi hazırlık yap sahilde yiyelim dedi bende salata yaptım tavuklu onlara da börek kek çay soslu patates götürdük çok geç olunca tavuklu salata yedim günü kapattım
Ohh yansin yağlarYürüyüşten yeni geldim kızlar 2saat olmuş
Süper hissediyorum
Evet Anka attı gayet iyisin bence :)Sen benim fotoyu gördünmü canım
Kız ben açlıktan uyuyamıyorum resmenOhh yansin yağlar![]()
Yarına göreceğin eksiyi düşün canım o seni doyurur benceKız ben açlıktan uyuyamıyorum resmenhemen yarın olsa zortim bi dua et belki olur
![]()
Şükür atlattık bugünü ama acayip şişlik var bendeAk kelebek menün harika canım öyle bir günde bunlarla kapatman takdirlik maşallah!
Korhilalp ne yağ yakmışsındır beeee wuhuu 2 saat yürüyüş
Yok canım daha uyumadım mutfak topladım duş filan aldım yorulmuşum ama. Bugün artıkHerkes uyudu sanırım..
Bende balkonda takılıyorum. Eşim açtı yine bir çan çin çon filmi :)Yok canım daha uyumadım mutfak topladım duş filan aldım yorulmuşum ama. Bugün artık