Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tevafuk55 tevafuk55 59.5 muş canım yanlış bakmışım. Bu cuma listede yazacağız onu. Cuma kilosuna göre değiştirip değişmeyeceği belli oluyor. Geçen hafta unutmasam iyiydi
Hee 59.5 da fena değil canım:KK70:ben zaten 50 li rakamları girmek istiyoruuuummm:mad: cuma olsun hayrolsun canım

@anka_misali ve @MiuLego
Yarınki memümü paylaşayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla omlet
Kk peynir
3-4 zeytin
Çay (yeşil çay olabilir)
Salatalık domates
1 ceviz 1 incir kurusu
Öğle ton balıklı salata
Akşam kabak yemeği

Şimdilik böyle ama kayısı kurusu ve çiğ badem alayım diyorum öğle menüsüne eklerim . Madem çerez yemem gerek. Öyle yapıym. Ne dersiniz. ?
Yada kabak çekirdeği nasıl olur?
Menü süper canım kuruyemiş cidden tok tutuyor

Kahvaltı az bence, akşam da az gibi göründü. Birden az yemek sakıncalı. Yoğun bir gün müydü?
Evet canım misafirim vardı kalk otur şunu getir bunu yap yasaklı yeme derken hiç birşey yiyemedim sonra 5 te gitti herkes
Eşimde hadi hazırlık yap sahilde yiyelim dedi bende salata yaptım tavuklu onlara da börek kek çay soslu patates götürdük çok geç olunca tavuklu salata yedim günü kapattım

Evet canım misafirim vardı kalk otur şunu getir bunu yap yasaklı yeme derken hiç birşey yiyemedim sonra 5 te gitti herkes
Eşimde hadi hazırlık yap sahilde yiyelim dedi bende salata yaptım tavuklu onlara da börek kek çay soslu patates götürdük çok geç olunca tavuklu salata yedim günü kapattım
Az ve öz güzel olmuş bence canım afiyet olsun :)

Back
X