Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben izlemiyorum ki. Sevmem eski zaman Çinli dövüş filmlerini. O kadar kanal gezerim 1 tane olmaz, o evde olduğunda mutlaka bulur :) 8, 6, 1.5 yasindalar. Senin?
Benim bir tane canım şu an Eylül'de 2 yaşına girecek ay nasıl o kadar çocuk ile ilgilenmek zor oluyor mu ben korkuyorum hem de istiyorum garip yani

Benim bir tane canım şu an Eylül'de 2 yaşına girecek ay nasıl o kadar çocuk ile ilgilenmek zor oluyor mu ben korkuyorum hem de istiyorum garip yani
1 ve 2 zor oldu tabi. Ama 3. rahat. Abileri yardımcı oluyorlar sıkışınca. Büyük kurtardı kendini, ortanca da banyo yapmayı öğreniyor bu aralar. Geçen elim işte kirliydi, büyük oğlan en küçüğü banyo bile ettirdi. Maşallah diyim.

1 ve 2 zor oldu tabi. Ama 3. rahat. Abileri yardımcı oluyorlar sıkışınca. Büyük kurtardı kendini, ortanca da banyo yapmayı öğreniyor bu aralar. Geçen elim işte kirliydi, büyük oğlan en küçüğü banyo bile ettirdi. Maşallah diyim.
Oh maşallah ne güzel oyunda oynuyırdurkar bugün bizim kız misafir gelen çocuk ile bir oynadı beni hiç bunaltmadı arkadaşı olsa rahat olacak kuzum demek ki

Oh maşallah ne güzel oyunda oynuyırdurkar bugün bizim kız misafir gelen çocuk ile bir oynadı beni hiç bunaltmadı arkadaşı olsa rahat olacak kuzum demek ki
Oynuyorlar da iki tane hocası olunca çok yaramazlık yapıyor küçük. Mutfak cekmecelerine tırmanıp tezgaha oturuyor. Bugün tuzla karabiberi ocağın üstüne dökmüş. Geçen gün de sütün içine kimyon dökmüştü :) Mutfağında kapı yok, sürekli peşindeyiz. Seninki tek ya sakindir. Kız bir de. Doğası sakin.

Oynuyorlar da iki tane hocası olunca çok yaramazlık yapıyor küçük. Mutfak cekmecelerine tırmanıp tezgaha oturuyor. Bugün tuzla karabiberi ocağın üstüne dökmüş. Geçen gün de sütün içine kimyon dökmüştü :) Mutfağında kapı yok, sürekli peşindeyiz. Seninki tek ya sakindir. Kız bir de. Doğası sakin.
Evet ama mız mız bizim ki çok hemde kardeşi olsa ne yapar bilmiyorum yani

:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

Kahvaltı 07:50
1 haşlanmış yumurta
1 etimek
1.5 kk peynir
Maydonoz,domates,salatalık

13:00 çorba
17:00 çorba

Su: 3 lt (1 ltsi soda yeşilçay limon kürü)

Spor:
30 dk yürüyüş bandında yürüyüş

Nelere hayır dedim:KK12:

Fırından yeni çıkmış ılık çıtır çıtır fıstıklı baklava:KK14:

@tevafuk55
Çoook güzel geçmiş detoks günün miucum.bol bol eksi olsun.ben fıstıklı baklavaya bayılırım ama en fazla 1 dilim yiyebilirim artık.hayır diyebilmen süper bişey ;)

Menumu de paylasayim
Sabah 9
1.5 avuç içi lavaş
2 yumurtalı, keçi peynirli menemen.
Öğlen yok.
Ara 20 kiraz, vişne karışık
18:30
2 yk zeytinyağlı taze fasulye
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt.
Edit:Su 3 lt şimdilik.
Çok beğendim canım.sen bu şekilde devam etsen bir ayda 72-73 görürsün.bide kırmızı meyvelerin şeker oranı glisemik indeksi çok düşük.ara öğünde süper olmuşlar

@anka_misali ve @MiuLego
Yarınki memümü paylaşayım dedim.
Sabah 2 yumurtayla omlet
Kk peynir
3-4 zeytin
Çay (yeşil çay olabilir)
Salatalık domates
1 ceviz 1 incir kurusu
Öğle ton balıklı salata
Akşam kabak yemeği

Şimdilik böyle ama kayısı kurusu ve çiğ badem alayım diyorum öğle menüsüne eklerim . Madem çerez yemem gerek. Öyle yapıym. Ne dersiniz. ?
Yada kabak çekirdeği nasıl olur?
Kuru meyveleri sınırlı ama kuruyemişleri 1 avuç kadar yiyebikirsin canım sıkıntı olmaz.menü çok iyi beğendimm♡♡♡♡

Back
X