Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende yazayım menümü
Sabah 12:00
4 çatal menemen
3-4 dilim salatalık
2 Çatal peynir
Akşam 19:30 dan sonra 20:45 te bitti
Tavuklu salata
Çekirdek kahve
Su 2 lt ancak
Spor 40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım.menün iyi ama sanki kahvaltı daha sıkı olabilirdi.bol eksi olsun

@Gulbe seker menün harika canım öyle bir günde bunlarla kapatman takdirlik maşallah!

Korhilalp Korhilalp ne yağ yakmışsındır beeee wuhuu 2 saat yürüyüş
Canım öyle valla bacaklarım yandı resmen..eşim bile dayanamıyor benim tempoma.ama artık hedefe çok yakınım.mezun olmak istiyorummm ;) dün toğöamda 3 sa yürüyüş yaptım sanırım 10km fln oldu

Kızlar herkese günaydınnn
Dün 2 saat yürüdük eve geldik oğlan sabaha kadar ağladı.:anne:
sütünü içemedi.burnu tıkalı.geniz akıntısı var.sürekli serum fizyo.damlatıyorum.çekiyorum burnunu ama hep ağzından nefes alıyor tüm gece uyumadım.yavrum da uyumadı
Çok kötüyüm.. şu an diş hastanesine geldik.randevu almıştım önceden.dolgum düşmüştü.
Yavru kuşum arabada sızdı kaldı:KK61:

20170712_082100.webp kahvaltim:KK43: birimdekilerde su böreği yiyor:mad:

1 ve 2 zor oldu tabi. Ama 3. rahat. Abileri yardımcı oluyorlar sıkışınca. Büyük kurtardı kendini, ortanca da banyo yapmayı öğreniyor bu aralar. Geçen elim işte kirliydi, büyük oğlan en küçüğü banyo bile ettirdi. Maşallah diyim.
Ayy maşallah ne kadar şanslısın.Allah bağışlasın canım

Oglum her ger oldugu gibi yine bana nobet tutturuyo :kızgın: cok yorgunumm yaa bi uyuyup dinlenemiyorum ne tam dincim ne yerlerde surunuyorum mal gibi oldum :KK53:
Bende senin gibiydim eylülcüm.yürüyüşten geldim.duştan çıktım başladı ağlamaya..Allah sabır versin...
yavrulara da iyilik versin..

Kızlar herkese günaydınnn
Dün 2 saat yürüdük eve geldik oğlan sabaha kadar ağladı.:anne:
sütünü içemedi.burnu tıkalı.geniz akıntısı var.sürekli serum fizyo.damlatıyorum.çekiyorum burnunu ama hep ağzından nefes alıyor tüm gece uyumadım.yavrum da uyumadı
Çok kötüyüm.. şu an diş hastanesine geldik.randevu almıştım önceden.dolgum düşmüştü.
Yavru kuşum arabada sızdı kaldı:KK61:
Canım benim doktorumuz uyarmıştı. Günde 2 den fazla burnunu çekme, ödeme sebep olur demişti. Aklında bulunsun.

gıcıklar ama çok tatlılar
bu arada gruba yazdığımı biliyorlar sizin dedikodunuzu yapıyorum dedim arkadaşlarla :confused::confused::KK70:
Okuldaki öğrt.arkadaşlarımda öyle 67 kilo olduğumdan beri artık korumaya geç diyorlardı ve heeep pasta börek yapıp geitirirlerdi.artık ne kadar ısrar etselerde yemeyeceğimi anlaynca pes ettiler..seninkiler de pes eder yakında ;)

Back
X