Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çoook güzel geçmiş detoks günün miucum.bol bol eksi olsun.ben fıstıklı baklavaya bayılırım ama en fazla 1 dilim yiyebilirim artık.hayır diyebilmen süper bişey :KK66:
Valla çok zorlandım ama :( şimdi de iyiki yemedim diyorum. Eylül dedi 1 baklava 350 kaloriymiş :oha:
Kızlar herkese günaydınnn
Dün 2 saat yürüdük eve geldik oğlan sabaha kadar ağladı.:anne:
sütünü içemedi.burnu tıkalı.geniz akıntısı var.sürekli serum fizyo.damlatıyorum.çekiyorum burnunu ama hep ağzından nefes alıyor tüm gece uyumadım.yavrum da uyumadı
Çok kötüyüm.. şu an diş hastanesine geldik.randevu almıştım önceden.dolgum düşmüştü.
Yavru kuşum arabada sızdı kaldı:KK61:
Geçmiş olsun canımcım kıyamam
Eki Görüntüle 2019614 kahvaltim:KK43: birimdekilerde su böreği yiyor:mad:
Yesinler onlar şişko şişko gezerken sen incecik süzüleceksin incim.
Erkencisin diycem de hafta içi gerçi.
Aynen iş olmasa asla uyanmam daha:skandal:

Kızlar herkese günaydınnn
Dün 2 saat yürüdük eve geldik oğlan sabaha kadar ağladı.:anne:
sütünü içemedi.burnu tıkalı.geniz akıntısı var.sürekli serum fizyo.damlatıyorum.çekiyorum burnunu ama hep ağzından nefes alıyor tüm gece uyumadım.yavrum da uyumadı
Çok kötüyüm.. şu an diş hastanesine geldik.randevu almıştım önceden.dolgum düşmüştü.
Yavru kuşum arabada sızdı kaldı:KK61:
Gecmis olsun canim ah bu cocuklar... benim oğlan da daha iyileşmedi ve çocuk cerrahı hasta olmayacak yoksa yapamam dedi :(
Eki Görüntüle 2019614 kahvaltim:KK43: birimdekilerde su böreği yiyor:mad:
Incim yanına bir şeyler yeseydin kuzum ya...
Okuldaki öğrt.arkadaşlarımda öyle 67 kilo olduğumdan beri artık korumaya geç diyorlardı ve heeep pasta börek yapıp geitirirlerdi.artık ne kadar ısrar etselerde yemeyeceğimi anlaynca pes ettiler..seninkiler de pes eder yakında :KK66:
Benim de bu yıl arkadaşlar kavanoz kavanoz nutella yediler 3. Tenefüste kasikliyorlardi düşün :KK57: sene sonunda diyorlarki bir tek seni yoldan çıkaramadık :KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
GÜNAYDIIIINNN
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bi geçmişi okuyayım:21:
Günaydın zortimmmm :KK36:

tevafuk55 tevafuk55 sen dun menu sormuştun bebekle uğraşırken bi gozume takıldı yazamadım.

Sabah karatay kahvaltısı
İkindi 1 tam buğday ekmeği ve tereyağı
Akşam yok

Sporları dun yazmıştım.
Arada çay kahve çok içiyorum da yazmıyorum şekersiz kalorisiz diye.
Bugüne eseri kalmayacak canım yanlış anlama merak ettim battı balık diye devam etmenden korktum sadece..

Gecmis olsun canim ah bu cocuklar... benim oğlan da daha iyileşmedi ve çocuk cerrahı hasta olmayacak yoksa yapamam dedi :KK43:

Incim yanına bir şeyler yeseydin kuzum ya...

Benim de bu yıl arkadaşlar kavanoz kavanoz nutella yediler 3. Tenefüste kasikliyorlardi düşün :KK57: sene sonunda diyorlarki bir tek seni yoldan çıkaramadık :KK70:

Günaydın zortimmmm :KK36:
ne yiyeyim bilemedim bisküvi falan vardı yemek istemedim sağlıklı bir şey yoktu ben de böyle geçiştirdim

Valla çok zorlandım ama :KK43: şimdi de iyiki yemedim diyorum. Eylül dedi 1 baklava 350 kaloriymiş :oha:

Geçmiş olsun canımcım kıyamam

Yesinler onlar şişko şişko gezerken sen incecik süzüleceksin incim.

Aynen iş olmasa asla uyanmam daha:skandal:
evet zaten bir sürü şey söyledim yağ olsun dedim:KK53: pis şişkolar dedim:KK53: gıcıklar gülmekten yiyemediler zaten:63:

evet zaten bir sürü şey söyledim yağ olsun dedim:KK53: pis şişkolar dedim:KK53: gıcıklar gülmekten yiyemediler zaten:63:
Hahahhaha dün bana da baklavada öyle yaptılar ağızlarondan burunlarından getirdim onların. En son müdür odaya gelmişti 1 tane baklava kalmıştı diyette olduğumu da biliyor. Dedi ki aaa miu yemiyomusun ya ? Odadakilerin hepsi birden aman susun susun daha yeni sakinleşti miu çok sinirli diyor:KK70:terör estirdim odada resmen:KK70:

Back
X